Şimdi Ara

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
9
Favori
14.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG tv ile kablosuz bağlanmıyor o kadar pahalı cihazın eksikliğine bak :/
    Resmen hayal kırıklığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ne zamandır aklımdaydı ev sinema sistemi, bu watt matt olayından da tam anlamam. Kafama taktım ya bir kere işte, tam dükkanı kapatırken konunun hortladığını gördüm. Yorumların da çoğu olumlu olunca gittim aldım geldim.

İzmir Mavipark'tan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CassinoRoyaL -- 31 Mart 2016; 21:54:21 >
  • Simdi aldim eve getirdim. Test icin actim. Cok basarili. Tabi apartmanda hic son ses kullanamayacagiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Bu kampanya ne kadar kalir dogum gunum yakin 100 tl cek gelecek kullanmayi dusunuyorum

Bu gün son gün

• memurdan kullanıcısına yanıt
    Denedim fakat olmadı.
  • SAMSUNG C650 eski ama antika değil :). Tv kumandası ile sesi kontrol ediyor. Apartman dairesi için gayet yeterli.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Bana göre daha kötü geldi sesi çok daha fazla fakat derinlik olarak z506 daha iyi geldi bana. Büyüklüğüne aldanmayın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idkidc

Bana göre daha kötü geldi sesi çok daha fazla fakat derinlik olarak z506 daha iyi geldi bana. Büyüklüğüne aldanmayın yani.

Aldım hocam bende. Bass'ı bağlamadım sesini bilmiyorum ama bar pek tatmin etmedi. Kalitesiz değil, güçsüz hiç değil ama tonu sarmadı sanki. Ama tizleri gerçekten güzel.

• Bende 455b aldim sonunda herkese hayirli olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

Bende 455b aldim sonunda herkese hayirli olsun :)

454b dimi hocam

• X540 ses sistemini yaklaşık 9-10 yıldır kullanıyorum sanırım, tık demedi bu zamana kadar çok çok memnunum ama 5 ay sonra evlendiğimden ve taşınma durumum olduğundan göze hitap eden kibar ve kablosuz bir sistem istiyordum bugün gidip ürünü aldım ve biraz önce kurulumunu yaptım. x540 ile karşılaştırırsak bana göre performansı tam bir hayal kırıklığı.... baslar ses temizliği derinliği....ama gel gelelim ki x540 ı tv den çıkarttığımda tv ünitesi resmen rahatladı kablo karmaşası ortadan kalktı telefon ile kolayca bağlandı cep telefonundan müzik açıp dinlemek için güzel gibi bu özellik fakat kulağım henüz alışmadı sisteme. kablo-estetik takıntınız yok ise elinde 5+1 güzel sistemi olanlar almasın evinizde böyle bir ürün yok ise gayet alınabilir fiyatına göre güzel ürün....
  • Ben son anda almaktan vazgeçtim nedeni ise tasarımı oldu çünkü LAS550 yi gördüm orda resmen aşık oldum cihaza

Tv benim gümüş rengi onun önünde hayal ettim ve bu dedim kararımı verdim indirim bekleyip onu alacam
  • Ürünü alinan fiyattan degerlendirirseniz f/p urunu denebilir mi ?

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    ben 284 tl ye göre tam f/p diyorum ama 500 tl vermek istemezdim bu ürüne....
  • Arkadaslar cihazi bagladim.ses mukemmel. Tabi benim gibi apartman dairesinde yasayanlar icin sesi acmak hayal. Ps3 ve turkcell tv+'a bagladim.optik ses kablosunu tv'ye bagladim her ikisinden de ses aliyorum.cizirti yok.baslar gayet net.ps3'u actigimda ds3 bluetooth'la calistigi icin iki cihazin wifisi cakisiyor.sub-woofer baglantisi gidip geliyor careyi sub-bas'i ters tarafa koymakta buldum.ip5 ile bluetooth baglantisi gayret guzel.s4 mini'de keza oyle.uzun zaman sonra fazla para harcamadan gayet guzel bir sisitem kurmus oldum..

• Almadan geçti gitti çok şükür
    Korktum alicam diye.

• Izmirden almak isteyen varsa yardimci olurum arkadaslar.

• Adanada almak isteyen varsa yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

Bende 455b aldim sonunda herkese hayirli olsun :)

454b dimi hocam

Aynen yanlis yazmisim ☺

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alan herkes optik ile mi bağlıyor? Herkeste optik kablomu var yoksa kutudan mı çıkıyor optik?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.