Şimdi Ara

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
9
Favori
14.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • optik kablo ve kumandası pili duvar bağlantı aparatı içinden çıkıyor.
    Henüz tvye bağlamadım bluetooth dan iphone bağladım müzik dinledim sesini başarılı buldum.
    Mağazadan teslim 285tl ye geldi üstüne avantajixden de 2-3tl gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Bunu alan herkes optik ile mi bağlıyor? Herkeste optik kablomu var yoksa kutudan mı çıkıyor optik?

Kutudan çikiyor optik kablo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pingu81 kullanıcısına yanıt
    Dün gece aldığım için kutuyu açmamıştım kablo yok kuramam diye. Optik varsa iyiymiş. Birazdan açar kurarım.
  • Kablo var arkadaslar kutuda. İsikli misikli cok guzel bisey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: r_samur

İlk kurulumda bir foto çekmiştim.

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda
    Bu mesaja eklenen görseller:

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda

tv samsung 40" dimi

Hayır, 46inch

• alemburda34 kullanıcısına yanıt
    benım dogum gunum bugun resmıyette ama baktım bende cek yok d gununde gelıyor mu

• muvakkit kullanıcısına yanıt
    Valla gecen sene dogum gunumde 100 TL hediye ceki vermisler. Bu arada dogum gunun kutlu olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lg sitesinde bu urunu goremedim.
    Las453b var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    tesekkurlet

• Beyler bu ürünü 3.5 mm jack ile pc'de kulanabilirmiyim
  • ben de optik kablo ile led tv ye bağladım. tv ye hdmi girişlerinden bağlı olan tüm cihazların sesini alabiliyorum. harika oldu. jak girişi de boşta duruyor.

• evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: abderalı

Arkadaslar hem ps3 hem de turkcell tv plus' da kullanabilir miyim ben bu urunu?kullanabilirsen baglantiyi nasil yapmaliyim? Zira arkasinda tek optik ses girisi var😐 Cihazi kuruyorum kutuyu yeni actim 😁

TV'nin 'optical out' çıkışı yoksa optical audio çıkışı çoklayıcı kullanman gerekir. Bu tarz 3'lü vb switch'ler vardı piyasada.

Birçok TV'de 'optical audio out' çıkışı olduğu için tüm cihazları TV'ye bağlayıp TV'den soundbar'a optical kabloyu takman yeterli olacak.

300TL'nin altında bu cihazdan daha performanslı ve bu kadar pratik başka bir çözüm bilmiyorum. Evde kaliteli bir 5+1 çözümü var ama evi taşıdıktan sonra bağlamaya uğraşmadım bile.

• Evde fazladan hoperlör vardı onları audio out olmadığı için bağlayamam herlde değil mi?

• Benim TV de optik çıkış var sanıyordum ama akşam baktım yokmuş. Cihazı da aldım. Normal ses çıkışı işe bağlantı yapsam optik çıkışla arasında kalite farkı yaşarmıyım? Bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar? Bir de hem bu model de hem de diğer ucuz olan alt modelinde hdmi çıkış yok değil mi?
  • Vay arkadas bitti ya kampanya :) alanlara hayirli olsun.yine duser insallah.ben 199 lugu alcaktim sepete attim ama dusmedi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Ancyraa

Benim TV de optik çıkış var sanıyordum ama akşam baktım yokmuş. Cihazı da aldım. Normal ses çıkışı işe bağlantı yapsam optik çıkışla arasında kalite farkı yaşarmıyım? Bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar? Bir de hem bu model de hem de diğer ucuz olan alt modelinde hdmi çıkış yok değil mi?

Optik ses cıkıslı uydu alıcısı alabilirsin 100-120 tl cıvari bulunuyor..
  • Selamlar,

Ben de bu ürünü almıştım ancak televizyonumda optik çıkışı olmadığı için sadece bluetooth ile bağlanıp kullanıyordum. Optik çıkışı olan yeni bir televizyon aldım (LG 49UH850V), ancak optik kablo ile bağlayıp menüden çıkışı optik olarak seçmeme rağmen hoparlörden (hoparlörde de optik giriş seçili) ses alamıyorum. Kabloyu kontrol ettim, optik ışığında da bir sorun yok. Bu tip bir problem ile karşılaşan oldu mu?
  • Dün akşam biraz kurcalayınca farkettim ki; bluetooth ile bağlantıda sorun yok, ancak optik veya kulaklık girişi ile bağlanıp ses açma tuşuna basılınca hoparlörler sessiz konumuna geçiyor ve bu konumdan çıkartılamıyor. Çıkartmak için yine bluetooth ile bağlanmak gerekiyor!

Devrede veya yazılımda bir sorun olduğu kesin, garantiden değiştirteceğim...
  • http://www.teknosa.com/urunler/110100918/lg-las454b-dturllk-soundbar-ev-sinema-sistemi-300w
    Sepete ekleyince 299 Tl'ye düşüyor.
    Mağazadan teslim seçeneğinde seçtiğiniz mağazada hemen teslim olarak görünüyorsa 15 Tl indirimle 284 Tl'ye gelir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.