Şimdi Ara

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
359
Cevap
9
Favori
14.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yakındır kampanya yapmaları, 1 alana 1 bedava yapsalar yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla soundbar goz cıkartmaz akmaz kokmaz demiş atalarımız.
    uygun birsey olursa gene alırım yani..
  • arkadaşlar şu ürünü almayı düşünüyorum Ev sinema sistemlerinden anlayanlar bi bilgi verirse sevinirim :)

http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-BH9530TW
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baris4hin

arkadaşlar şu ürünü almayı düşünüyorum Ev sinema sistemlerinden anlayanlar bi bilgi verirse sevinirim :)

http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-BH9530TW

Çok şahane alabilirsiniz, alın ve hemen bir karete kursuna yazılın.. hatta once kurs sonra sistem.
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    burdan anlaşılan sesin iyi olduğu ve fazla sesten dolayı komşuların rahatsızlığından çıkacak olan tartışmalar heralde :D :D
  • Başlıkdaki ürünü kovalıyorum haftalardir fakat tekrar düşmedi fiyati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Başlıkdaki ürünü kovalıyorum haftalardir fakat tekrar düşmedi fiyati

bir ay once filan gene dustu.. konusu acıldı .. size onerim teknosaya uye olun ve urunu sepete atıp kontrol edın (ürünü sepette bırakmayın ama)

kunduz teknosa sinsice yapıyor indirimleri.
  • Teknosa da satılan las454b 300 watt

2016 model sh3b 300 watt vatan da 499 TL

• tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Sayfa devamli açık günlük kontrol ediyorum ama o günden beri düşmedi fiyat

• Teknosa sitesinde 599tl şuan şaka gibi

• zaferap kullanıcısına yanıt
    Dün mağazada 399TL olarak gördüm diye hatırlıyorum hocam.
    Telefona 1-2 filmin fragmanını atmıştım, onu denedim. Cızırtı yaptı. Samsunglarda ise cızırtı ile karşılaşmadım.
    J450 bir ara 399TL ye düşmüş. Tekrar düşerse değerlendirilebilir.

Hem Samsung'ta hem de LG de yeni seriler çıkmış durumda, illaki eski seriler için kampanya yaparlar.

• bu modeli mi almak mantıklı yoksa sh3 modelini mi? fiyatlar benzer özelliklerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

bu modeli mi almak mantıklı yoksa sh3 modelini mi? fiyatlar benzer özelliklerde

Bende merak ediyorum bunu. Sh3'de de 3d surrond var mı? Yada surrond olmayan model kaldı mı artık? Sh3 daha yeni ona mı yönelmeli?
  • evet hangi model ???
  • Şu an 299. Panasonic Plazma ile uyar mı acaba? Alan arkadaşlar tavsiye eder mi?
  • 599

• Lg las454b şuanda migrosta 299 tl.
  • ScR S kullanıcısına yanıt
    Selamün Aleyküm arkadaşım. Cihazın lg las454b miydi. cihazda sıkıntımı çıktı değişim oldumu şimdi nasıl memnunmusun. Optikle bağlantı yaptığında Subwoofer dan hiçmi ses gelmiyordu tamamen kendini kapatıyormuydu. Bende yeni las454b aldımda bilgim fazla yok yeniyim anlayacağın deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Cihaza telefondan bağlanınca bardanda Subwoofer danda güzel net ses çıkıyor. Optik ile uydu alıcısı üzerinden bağlanınca bardan (3 SES modundada Standart, Sinema, Ses) güzel net ses alıyorum fakat Subwoofer dan boğuk ses geliyor. Telefondan müzik dinler gibi net gelmiyor. Bu durum normalmidir yani Subwoofer anladığım kadarıyla tv ve sinema seyrederken efekleri kalın sesleri veriyor. Ayar için bilgi verirsen sevinirim.
  • Arkadaşlar Lg las454b cihazına herkesin bluetooth ile bağlanmaması için bir ayar varmıdır. Apartmanda bluetooth açık olan herkes cihazı görüyor hiç beklenmedik anda bağlanıyor bu durum hiç hoş değil.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.