Şimdi Ara

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
9
Favori
14.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benliharun

http://www.teknosa.com/urunler/110100918/lg-las454b-dturllk-soundbar-ev-sinema-sistemi-300w
    Sepete ekleyince 299 Tl'ye düşüyor.
    Mağazadan teslim seçeneğinde seçtiğiniz mağazada hemen teslim olarak görünüyorsa 15 Tl indirimle 284 Tl'ye gelir.

evet bendede öyle oldu.hemde netten alınabiliyor. yönetici tekrar sıcak fırsatlara taşısada tekrar yeni konu açmasak.

• belo3 kullanıcısına yanıt
  •  [Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda
     [Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda

• benliharun B kullanıcısına yanıt
    Ama buda B modeli, hdmi yok yani...

Bu urun mu iyidir yoksa harman kardon onyx felan mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imax1 kullanıcısına yanıt
    Ben alıp kullanmadım o yüzden detaylı bilmiyorum hocam. Konuda yazılanlara bakınca genel itibariyle fiyatına göre iyi olduğu değerlendirilen bir ürün. Cihazla ilgili alıp kullanan arkadaşlar yorumlarsa daha faydalı olur. Yine aynı fiyata düşünce haber verdim sadece.
  • 2,1 miş. bu fiyatlara 4,1 olaydı alev alev yanardı buralar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazadan teslim seçeneğini seçince 15 gün içerisinde iade opsiyonu geçerli oluyor mu biliyor musunuz? Bir de Samsung akıllı TV var. Acaba blutooth'tan bağlayabilir miyiz bunu?
  • Ben de aldim bir adet. Magaza teslim ve 15 TL puan ceki ile 269 TL'ye geldi. LG 32MB25HM LED ekran ve Apple TV 4 kullaniyorum. Bluetooh ile Apple TV'ye baglar kullanirim. Ekranimda ya da Apple TV'de optik giris olsaydi oyle de kullanabilirdim. Magazadan alinca bakariz artik.

[ALAMADI] Magaza stokta urunu satmis. Magazaya bos yere gittik. Satis iptal. Ceki de kaptirdik muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 18 Mayıs 2016; 23:24:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce ürünü alım işlemini yaptım. Ara sıra film ara sırada da müzik dinlemek için aldım umarum memnun kalırım.
  • İndirim çıkmıyor arık 299 için, 399'a kadar düşüyor.
    Bugün alayım film izleyeyim diye düşünmüştüm ama olmadı
  • Sıfırı 400 diye biliyorum. 300 e almıştım.275 e iyidir.

• öyle bangır bangır ses bekleyenler hayal kırıklığına uğrar pek 300 watt değerinde ses yok
  • Fiyatına göre çok iyi. 500-600 tl lik ürünlerle kıyaslamaya herek yok. Bütçesi olan 1000 watt alır bangır bangır dinler.

İyi ki almışım dediğim ürünlerden biri

• playstation 4 e bağlanırmı kablosuzmu?

• elsu E kullanıcısına yanıt
    300 w değerinde ses var da kablosuz olduğu için çok fazla dayanmıyor.Bass ve tizde de uyumsuzluk olabiliyor ses düzeyinde.
  • Şuan 399tl malesef

• benliharun B kullanıcısına yanıt
    LG nin 5.1 1000 wattlık ses sistemini kullanıyorum. Bu cihazın ses düzeyi 1000 wattlık kadar olmasa da son derece tatminkar. Kablo karmaşası olmaması avantajlı. Çok büyük beklentiye girmeden müzik ve film keyfi yaşamak isteyenlere yeterli gelecektir.
  • saundbar ile 4+1 5+1 ne alakasi var hepsi 2+1 dir zaten

• Şuanda soundbarlar epey pahalı, kampanya olur inşallah..
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Değil.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.