Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <=== (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
5
Favori
238.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gold'un sitesinde stok var gorunuyor
  • satilik w995 sorunsuz full kutulu birde modifiyeye acik haldedir browndur(brown yapmak paralidir birde avantaji vardir) her neyse cihaz 10 uzerinden 9 yakindir en az 1 yil garantili
  • Valla sıfır bulsam alacam 500 e goldda evet gözüküo ama internette alışveriş yapmıyorum
  • Kaan'dan al iste benm arkadasimdir kendisi, daha once C905 aldim
  • Yok biraz arayayım belki bulurum gören duyan olursa yazsın konuya
  • Up liyim bi konuyu beyler istanbul anadolu yakasında gören duyan olursa haber versin

harbiden imkansızmı şuan sıfırını bulmak
  • ne kadara dostum ?
    quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

satilik w995 sorunsuz full kutulu birde modifiyeye acik haldedir browndur(brown yapmak paralidir birde avantaji vardir) her neyse cihaz 10 uzerinden 9 yakindir en az 1 yil garantili
  • Bende yeni bir W995 kullanıcısıyım.martta aldım ama yeniyim diyebilirim.Bu telefonu almadan değişik makinalar kullandımama bu en profesyoneli.interneti sesi video kalitesi kullanımı her alanda mükemmel.kızaklı makina sevmeyen ben bu makinaya bayıldım.Ben bu makinayı almaya karar verdim fiyatını bulunduğum zaman için gereksiz buldum bunu alcağıma sony vivaz vardı x10 çıkmıştı sıfır onları alırım diye düşündüm niye 2 yıl önce çıkan makinaya bu kadar uğraşayım diye düşündüm.birader ingiltere de ben cihaz alıcam yurtdışından filan ok dedi buldum bi tane siyahından almanya dan aldım birader in üstünden kaydını vs ayarını hallettim.Nasıl elime geçti kargo ile ödemeyi ben yaptım kargo adresini ingiltere ye verdim 1 hafta sonrasına birader memlekete gelirken getirdi.T-mobile makinasıydı makina hala web kısayolları t-mobile diye durur uğraşmadım.makina kusursuz ben bir kere teknede ayakta iken şortun cebinden düşürdüm koydum sandım zemine düştü metal bir noktaya denk geldi bir şey olmadı sadece arka metal kapak yerinden çıktı cihaz hayvan gibi zaten köşeleri cinayet silahı gibi:)benim kullandığım böyle interneti güzel banka için özellikle 1 numara güzel.pratik anında işini görüyosun tablet telefon olsa olamaz.tablet tartışma başlatır bence bu telefonlar aksasuar olarak sorun yaratıyor insan üstünde onlar telefonmu yoksa laptop mı dedirtecek konular zannımca.Video çekimini test ettim 1.5 saat olarak durmaksızın kayıt yapıyor.ne kadar?full batarya ile bu şekilde bir kayıt daha yaparak bir kerede bu kadar çekim yapabiliyor.Batarya ne kadar gidiyor derseniz bu telefon herşeyi isteğinize bırakmış kullanırsanız 2 saat gider.kulanmayın heralde bir buçuk haftayı bulur.konuşma süresi olarak 4 saati aşkın rahat konuşabilirsiniz tespitlerim bu şekilde.Bu telefon ile yaptığım video çekimleri>>>>>>>>>>

http://www.youtube.com/watch?v=hrWCXCACHNY
    http://www.youtube.com/watch?v=EQiG-I1HpJM
    https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150212367143979

• quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Pasaportuna kayıt ettireceğin kişinin türkiye de ikamet etmesi lazımmış diyebiliyorum. Tam kesin emin değilim ama ikamet şart.

Bu arada W995'im geldi. Telefonda bir sorun yok gibi ama tam 4 kere mesaj atıp sormama rağmen kulaklığı korktuğum şey başıma geldi. Kutudan W880 modeline ait hpm 70 modeli çıktı. Sadece o olsa neyse hpm 70 'in yan ürünü ses kalitesi berbat 5 liralık kulaklıklar gibi çıkıyor sesi. Satıcıya durumu bildirdim ücretsiz yollayalım alıp dedi bakalım ne diyecek adama abartmıyorum 4 kere mesajla ısrarla sordum kulaklık HPM 77 modeli olucak aha resmide bu diye salaklık düpe düz özür diliyor ben okadar tembihledim sorun olmasın diye.

Kargo hızlı bir şekilde elime ulaştı neredeyse istanbul'dan sivas'a 23 saate geldi diyebilirim. Erken vermiş kargoyu.

Kutudan yan sanayi kulaklık çıktığına göre senin telefon %100 kasa - kapak / kutu - aksesuar sıfırlama telefon , zaten 8 GB kart çıkmaması ayrı bi şaibeydi adam o kartı ayriyetten satar kesinlikle, bataryan da %100 1. kalite yan sanayidir

• Merhaba arkadaşlar, 7 8 senedir sony, 5 aydır w995 kullanıcısıyım. Aklıma takılan 1 2 tane soru var cevap bulabilirsem sevinirim. Şöyle ki; kamera modunda çektiğim videolara bakmak istediğimde "bazen" 2 3 saniyeliğine ses alamıyorum ancak görüntüde sorun olmuyor bazense her şey düzgün şekilde çalışıyor :S Kafasına göre yani.. :( Forumda bununla ilgili "olur öyle" diye çok tatmin edici bir açıklama yapılmış :D daha derin bilgisi olan birinden iyi bir cevap almayı umuyorum açıkcası.. Bir de hafıza kartıyla ilgili bir sorunum var: video kaydetmeye başlarken 9 10. saniyelerde donuyor 3 4 saniye atlayarak gidiyor sonra da bekleme ekranına dönüyor kendiliğinden :/ Nedeni ne olabilir acaba? Yardım ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: egoist88

Merhaba arkadaşlar, 7 8 senedir sony, 5 aydır w995 kullanıcısıyım. Aklıma takılan 1 2 tane soru var cevap bulabilirsem sevinirim. Şöyle ki; kamera modunda çektiğim videolara bakmak istediğimde "bazen" 2 3 saniyeliğine ses alamıyorum ancak görüntüde sorun olmuyor bazense her şey düzgün şekilde çalışıyor :S Kafasına göre yani.. :( Forumda bununla ilgili "olur öyle" diye çok tatmin edici bir açıklama yapılmış :D daha derin bilgisi olan birinden iyi bir cevap almayı umuyorum açıkcası.. Bir de hafıza kartıyla ilgili bir sorunum var: video kaydetmeye başlarken 9 10. saniyelerde donuyor 3 4 saniye atlayarak gidiyor sonra da bekleme ekranına dönüyor kendiliğinden :/ Nedeni ne olabilir acaba? Yardım ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler herkese

Sanırsam hafıza kartının classının düşük olmasından kaynaklanan bi sorun bu , Xperia Arc'ta da vardı aynısı Class 10 kart alınca düzeldi ama M2 için yüksek classlı kart varmı bilmiyom

• İlk zamanlarda böyle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum kartla ilgili olsa başta da aynı sorunu yaşamam gerekmez miydi?
  • Arkadaşlar bugün telefoncudan babama 6203 almaya gittim 2el buldum bitane 22ay garantili 230tl 2gb kartlı Aldım

Neyse ordaki telefoncuda SE cimiş anlaşılan satıyonmu dedi yok satmıyorum dedi gel dedi sana LG Optimus One vereyim dedi kafa kafaya değişelim teklifinde bulundu düşünmem lazım dedim ayrıldım Sizce değişseymidim...???
  • Iyi teklif telefon nasildi kac ay garantiliydi nerden alinmis
  • 600tl sıfırı
    2.3aylık cihaz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egoist88

Merhaba arkadaşlar, 7 8 senedir sony, 5 aydır w995 kullanıcısıyım. Aklıma takılan 1 2 tane soru var cevap bulabilirsem sevinirim. Şöyle ki; kamera modunda çektiğim videolara bakmak istediğimde "bazen" 2 3 saniyeliğine ses alamıyorum ancak görüntüde sorun olmuyor bazense her şey düzgün şekilde çalışıyor :S Kafasına göre yani.. :( Forumda bununla ilgili "olur öyle" diye çok tatmin edici bir açıklama yapılmış :D daha derin bilgisi olan birinden iyi bir cevap almayı umuyorum açıkcası.. Bir de hafıza kartıyla ilgili bir sorunum var: video kaydetmeye başlarken 9 10. saniyelerde donuyor 3 4 saniye atlayarak gidiyor sonra da bekleme ekranına dönüyor kendiliğinden :/ Nedeni ne olabilir acaba? Yardım ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler herkese

cevap verebilecek olan yok mu? :(

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Pasaportuna kayıt ettireceğin kişinin türkiye de ikamet etmesi lazımmış diyebiliyorum. Tam kesin emin değilim ama ikamet şart.

Bu arada W995'im geldi. Telefonda bir sorun yok gibi ama tam 4 kere mesaj atıp sormama rağmen kulaklığı korktuğum şey başıma geldi. Kutudan W880 modeline ait hpm 70 modeli çıktı. Sadece o olsa neyse hpm 70 'in yan ürünü ses kalitesi berbat 5 liralık kulaklıklar gibi çıkıyor sesi. Satıcıya durumu bildirdim ücretsiz yollayalım alıp dedi bakalım ne diyecek adama abartmıyorum 4 kere mesajla ısrarla sordum kulaklık HPM 77 modeli olucak aha resmide bu diye salaklık düpe düz özür diliyor ben okadar tembihledim sorun olmasın diye.

Kargo hızlı bir şekilde elime ulaştı neredeyse istanbul'dan sivas'a 23 saate geldi diyebilirim. Erken vermiş kargoyu.

Kutudan yan sanayi kulaklık çıktığına göre senin telefon %100 kasa - kapak / kutu - aksesuar sıfırlama telefon , zaten 8 GB kart çıkmaması ayrı bi şaibeydi adam o kartı ayriyetten satar kesinlikle, bataryan da %100 1. kalite yan sanayidir

Kına yak layn bir tarafına iade ettim ben teli kulaklık çakma sony çıkınca zaten şüphelenmiştim. Telefonda kılcak çizik vs hiç bişey yok yalnız kamera lensinde hafif çizikler vardı ve dikkat bir göz fark edebilir bunu kesinlikle kullanılmış ve sıfırlama olmuş. Lensteki çiziği görünce iade ettim. Şuan yine biriyle anlaşmaya çalışıyom yalnız adamı sıkı sıkı tembihliyorum bu yan sanayi olmadığına yemin ediyor.

• quote:

quote:

quote:

Kına yak layn bir tarafına iade ettim ben teli kulaklık çakma sony çıkınca zaten şüphelenmiştim. Telefonda kılcak çizik vs hiç bişey yok yalnız kamera lensinde hafif çizikler vardı ve dikkat bir göz fark edebilir bunu kesinlikle kullanılmış ve sıfırlama olmuş. Lensteki çiziği görünce iade ettim. Şuan yine biriyle anlaşmaya çalışıyom yalnız adamı sıkı sıkı tembihliyorum bu yan sanayi olmadığına yemin ediyor.

Yahu gel beni dinle 2. el Türkiye garantili temiz cihaz al. Yurtdışı sıfır diyenlerin hepsi yalan.

Yada adam sıfır diye yemin ediyorsa illa yurtdışı faturasını iste yoksa 2-3 ay sonra vay efendim SE böyle yok şöyle söver durursun sıfırlama alırsan

• Dostum peki internet konusundaki düşüncelerin nasıl ?

memnun musun

quote:

Orijinalden alıntı: WESKEYY

Bende yeni bir W995 kullanıcısıyım.martta aldım ama yeniyim diyebilirim.Bu telefonu almadan değişik makinalar kullandımama bu en profesyoneli.interneti sesi video kalitesi kullanımı her alanda mükemmel.kızaklı makina sevmeyen ben bu makinaya bayıldım.Ben bu makinayı almaya karar verdim fiyatını bulunduğum zaman için gereksiz buldum bunu alcağıma sony vivaz vardı x10 çıkmıştı sıfır onları alırım diye düşündüm niye 2 yıl önce çıkan makinaya bu kadar uğraşayım diye düşündüm.birader ingiltere de ben cihaz alıcam yurtdışından filan ok dedi buldum bi tane siyahından almanya dan aldım birader in üstünden kaydını vs ayarını hallettim.Nasıl elime geçti kargo ile ödemeyi ben yaptım kargo adresini ingiltere ye verdim 1 hafta sonrasına birader memlekete gelirken getirdi.T-mobile makinasıydı makina hala web kısayolları t-mobile diye durur uğraşmadım.makina kusursuz ben bir kere teknede ayakta iken şortun cebinden düşürdüm koydum sandım zemine düştü metal bir noktaya denk geldi bir şey olmadı sadece arka metal kapak yerinden çıktı cihaz hayvan gibi zaten köşeleri cinayet silahı gibi:)benim kullandığım böyle interneti güzel banka için özellikle 1 numara güzel.pratik anında işini görüyosun tablet telefon olsa olamaz.tablet tartışma başlatır bence bu telefonlar aksasuar olarak sorun yaratıyor insan üstünde onlar telefonmu yoksa laptop mı dedirtecek konular zannımca.Video çekimini test ettim 1.5 saat olarak durmaksızın kayıt yapıyor.ne kadar?full batarya ile bu şekilde bir kayıt daha yaparak bir kerede bu kadar çekim yapabiliyor.Batarya ne kadar gidiyor derseniz bu telefon herşeyi isteğinize bırakmış kullanırsanız 2 saat gider.kulanmayın heralde bir buçuk haftayı bulur.konuşma süresi olarak 4 saati aşkın rahat konuşabilirsiniz tespitlerim bu şekilde.Bu telefon ile yaptığım video çekimleri>>>>>>>>>>

http://www.youtube.com/watch?v=hrWCXCACHNY
    http://www.youtube.com/watch?v=EQiG-I1HpJM
    https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150212367143979

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu gel beni dinle 2. el Türkiye garantili temiz cihaz al. Yurtdışı sıfır diyenlerin hepsi yalan.

Yada adam sıfır diye yemin ediyorsa illa yurtdışı faturasını iste yoksa 2-3 ay sonra vay efendim SE böyle yok şöyle söver durursun sıfırlama alırsan

İkinci el ürüne karşı inanılmaz bir takıntım var. Üç adet SE kullandık hiç birinde sorun yaşamadım tabi garantili yurt içinden mağazadan aldımda şimdi bende şüpheleniyorum bu telefonlardan içim rahat değil ama adama soracağım yine bana yalan söyleme sıfırlama mı değişimdne gelen tamir görmüş telefon mu ney lan bu açık konuş diyeceğim dedimde gerçi muhtemelen onca yoğun çapraz sorgulamam neticesinde adam daha fazla yalan söyleyemez Öyle bir çenem var ki diğer iade ettiğim telefonun kargosounu bile adam tamam yeter ki sus ben öderim der gibisinden bişey yazmıştı

Şu sıfırlama telefonun tam olarak ne anlama geldiğini bir açıklasana ben doğru biliyormuyum bakıyım. Aslında zylo düşündüm o tipsizliğine rağmen veya walkman mix düşünüyorum gelince w8 ide çok istiyorum ama kulaklıkları dandik. Bende w890 var şimdi bu telefonus atınca kulaklığıda mecbur vereceğim ve yeni aldığım diğer sonylerdeki kulaklıkla müzik dinleyemeyeceğim. Birde 35 tl verip hpm 77 mi alayım.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.