Sıfırlama telefon : Onun bunun çocuklarının kullandıkları telefonların Çin'de toplanıp illegal şekilde fabrikadan çıkmış gibi yeni kasa kapak takıp aksesuarlarının toplanıp paketlenip piyasaya sürülmesi oluyor. Telefonun orjinali Çin de üretiliyor olmasına rağmen bunların arkasına Made in JAPAN yada Made in Malaysia yazarlar sanki daha kaliteli üretimmiş hissi vermek için.
Ben sana Zylo yada Hazel öneririm hiç W995 arama Zyloyu eline alınca oha mükemmel bi tasarımı varmış dicen
Onun bunun artığı demek kim bilir kaç kere .... ler telefonu
Hazel kamerası iyi yalnız ses olayı beni tatmin edermi bilemem ben telefonda ilk önceliğim ses kalitesi. Walkman telefon gibi muazzam bas ve temiz ses istiyorum.
Zylo'yu bir elime alıyım bakalım Yalnız o yuvarlak ovsal hatlar bana samsungu andırıyor w705 gibi bir tasarım hiç kaçırmazdım herhalde.
Bu telefonun piyasa fiyatı 700 lira mı? Teknosadaki adam 700 lira dedi. Bana çok anormal geldi bu fiyat Yanlışlık olmasın bu işde? Biri cevap yazsın bana lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: DevoN
Bu telefonun piyasa fiyatı 700 lira mı? Teknosadaki adam 700 lira dedi. Bana çok anormal geldi bu fiyat Yanlışlık olmasın bu işde? Biri cevap yazsın bana lütfen
öyle geçen bende kayseride bi mağzaya sordum sıfırına 750tl istedi. 2. elinide 450ye bırakırım dedi. ama bence vdeğer bu telefona
Zylo dan kamera ve wi-fi dışında ne farkı varki bu makinanın Zaten benim Fotoğraf makinam var.
quote:
Zylo dan kamera ve wi-fi dışında ne farkı varki bu makinanın Zaten benim Fotoğraf makinam var.
Farkı yok, W995 Sadece dünyanın en iyi müzik telefonu
evlat olarak gördüğüm w995 cihazımı satmaya karar verdim.300 tl ye bırakırım .
quote:
İkisini yan yana koy o estetik ve zarafet ile fark atar zylo'ya. Kaydırmalı kapaklar içinde gördüğüm en şık albesini olan telefon W995 Çok az daha ince olsaymış 10 üzerinden 10 alırdı. W715, W705 de harika.
quote:
Orijinalden alıntı: Shattered Glass
quote:
İkisini yan yana koy o estetik ve zarafet ile fark atar zylo'ya. Kaydırmalı kapaklar içinde gördüğüm en şık albesini olan telefon W995 Çok az daha ince olsaymış 10 üzerinden 10 alırdı. W715, W705 de harika.
Aino da çok güzel ,
W705 - G705 - W715 çöp
Hadi len W705 W715 G705 o çok bayıldığınız zylo'yu on kere tasarımda yerinde dibine sokar. Ben kime gösterdiysem o modellere bayıldı. Düşük fiyatı inceliği tasarımı süperdi. Zylo bana samsun kaydırmalı kapakları hatırlatıyor.
Göz var nizam var şu telefondaki muhteşem tasarıma çöp demek yaşadığını inkar etmekle eşdeğer.
quote:
Hadi len W705 W715 G705 o çok bayıldığınız zylo'yu on kere tasarımda yerinde dibine sokar. Ben kime gösterdiysem o modellere bayıldı. Düşük fiyatı inceliği tasarımı süperdi. Zylo bana samsun kaydırmalı kapakları hatırlatıyor.
Göz var nizam var şu telefondaki muhteşem tasarıma çöp demek yaşadığını inkar etmekle eşdeğer.
Herşey tasarım değil , telefon tasarım için değil kullanmak için alınır. W715'in Zylo'dan iyi bir özelliği yok. Kaldı ki siz beğenmeyebilirsiniz ama Zylo'nun tasarımı da on numara zevk meselesidir bunlar .
W715 in Wi-Fi üstünlüğü var
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
quote:
Aino da çok güzel ,
W705 - G705 - W715 çöp
Fiyatı ne kadar bide ClearBass özelliği var mı?
bencede w995 tasarım olarak mükemmel özelliklede siyahı
quote:
Orijinalden alıntı: kUrAl40
bencede w995 tasarım olarak mükemmel özelliklede siyahı
700 lira vermeye değer mi?
w995 yerine aino alın
bence 650-700 tam bu telefona uygun fiyat . 700 tl ye değer sanki
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
w995 yerine aino alın
ClearBass var mı onda?
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
w995 yerine aino alın
ainonun fiyatı kaç ben özelliklerine baktım. w995ten çok büyük bir üstünlüğü yok bence artı dokunmatik ekran. dokunmatik ekranlar bana çok itici geliyor . ben w995i tercih ederim. karizması yeter
Aino dokunmatik degil ki sadece medyada kullaniliyor ekran [sm=evillol.gif