Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <=== (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
5
Favori
238.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefonun adı walkman mix henüz cıkmadı piyasaya
    fiiyatı 300tl filan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

w995 daha eski bir telefon ve sıfırını bulmak zor , aino daha güncel bir elefon sıfırını bulabilirsin , aino alman daha iyi olur

W995 Teknosada satılıyor 700 liraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

w995 daha eski bir telefon ve sıfırını bulmak zor , aino daha güncel bir elefon sıfırını bulabilirsin , aino alman daha iyi olur

ben izmirde hiçbir teknosada görmedim
  • quote:

quote:

quote:

Ben Dün gittim daha Teknosaya gösterdiler bana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben aylardır hiç bir mağazada W995 görmüyom , sizin gittiğiniz yerde stokta kalmış olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben aylardır hiç bir mağazada W995 görmüyom , sizin gittiğiniz yerde stokta kalmış olmalı

teşhir ürünü de olabilir. bende bir kere vitrindeki w950 yi alacaktım cünkü baska yerde sıfırı yoktu. 499 a anlastık kutuyu falan bi göreyim dedim actırdım la bi baktım hpm82 yi araklamıslar icinden abi sen bunu sar geri dedim hemen uzaklastım ordan

• Normal ürün fiyat 699 TL
  • 50 lira Turkcell indirimi yapıyormuş Teknosalar 699 yerine 649 liraya telefonu alabiliyormuşum.
  • Ama o ürün açık ürünmüş ama sıfırmış sonuçta 2. defa tekrar gidince bu şekilde söylediler
  • w995 orjinal kamera driverindan başka driver da çalışmıyor sebebi nedir...

HDX 3.0 Extreme sharpness 3.0 vs diğer modlanmış driverlar foto çekmeden ana menüye atıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45
    w995 orjinal kamera driverindan başka driver da çalışmıyor sebebi nedir...

HDX 3.0 Extreme sharpness 3.0 vs diğer modlanmış driverlar foto çekmeden ana menüye atıyor...

Bende sorun yok
  • quote:

bende hdx i kullanıyorum sorunsuz tekrar 36 lı sürümü atıp öyle denesene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruno

quote:

bende hdx i kullanıyorum sorunsuz tekrar 36 lı sürümü atıp öyle denesene.

Uruno zaten önceden bütün driverları denedim çalışıyodu sorun yoktu sonradan hata vermeye başladı

Yazılım sürümüm : 035 026 yüklemeyi düşünüyorum en stabil yazılım oymuş...

cam driver olarak Extreme sharpness 3.0 rodriguez hdx 3.0 ünden daha keskin ve net fotoğraflar veriyor bilginiz olsun...

• Zylo ile W995 arasında Ses farkı varmıdır? İkisindede ClearBass desteği var sonuçta ama
  • quote:

Uruno zaten önceden bütün driverları denedim çalışıyodu sorun yoktu sonradan hata vermeye başladı

Yazılım sürümüm : 035 026 yüklemeyi düşünüyorum en stabil yazılım oymuş...

cam driver olarak Extreme sharpness 3.0 rodriguez hdx 3.0 ünden daha keskin ve net fotoğraflar veriyor bilginiz olsun...

Extreme Sharpness 3.0 ı deneyeceğim telefonda keskinlik sorunu var ama gerçekten sinir bozucu şu anda HDX 2.4 kullanıyorum genel olarak iyi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallagherLip -- 28 Haziran 2011; 19:01:44 >
  • herkese merhaba,

yaklaşık 1 senedir w995 kullanıyorum. bugün hiç araştırmadan etmeden bluetooth kulaklık aldım. müzik dinleyemiyorum netten araştırdım mp3 dinlenen ve dinlenemeyen olarak ikiye ayrılıyormuş kulaklıklar :S plantronics explorer 240 aldım. bir çözümü olan var mı?
  • arkadaşlar merhabalar bende senheisser kulaklık almayı düşünüyorum bu forumda önceki sayfalarda vardı sanırım yanlız bulamadım, siz hangisini tavsiye edersiniz ? kulak içi ?
  • arkadaşlar bugün yurtdışından getirttiğim W995'ime kavuştum ama birkaç sorun var.
    Müdaimleri olan sizlerden yardım rica ediyorum.
    1.si telefon ingilizce ve türkçe yapmak istiyorum (forumda a2uploader falan yazılmış ama kullanımını bilmediğim için ne yapacağımı bilemiyorum)
    2.si telefonda sim kilidi var.

bunlardan nasıl kurtulabilirim acaba? programı yada istanbul'da yapabilecek biryer biliyormusunuz.

Lütfen cevaplarınızı esirgemeyiniz.
  • Slm arkadaşlar 1 haftalık w995 kullanıcısı olarak şu kadarını söyleyebilirim ki ainoya özellik tasarım ve kullanım açılarından 5 çeker bu telefon aralarındaki yaş farkına rağmen w995 sanki geleceğin telefonu kadar güzel bir şekilde üretilmiş
    ayrıca aino almayı düşünen yada öneren arkadaşlara sormak istiyorum bu kadar iyi bir telefon olduğunu düşünüyorsanız neden se aino ve satio dan desteğini çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamisay

Slm arkadaşlar 1 haftalık w995 kullanıcısı olarak şu kadarını söyleyebilirim ki ainoya özellik tasarım ve kullanım açılarından 5 çeker bu telefon aralarındaki yaş farkına rağmen w995 sanki geleceğin telefonu kadar güzel bir şekilde üretilmiş
    ayrıca aino almayı düşünen yada öneren arkadaşlara sormak istiyorum bu kadar iyi bir telefon olduğunu düşünüyorsanız neden se aino ve satio dan desteğini çekti

Aino W995'den daha üstün bi telefon ezbere konuşmayın.

SE android modelleri dışından hiç bir telefona destek vermiyor artk. Java model üretimini de bıraktı sayılır
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.