Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <=== (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
5
Favori
238.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurkan__252

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: mamisay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uruno

quote:

Şu Aino'ya ottan b*ktan sebeplerden ezbere laf söylemiyorlar mı telefonu kafalarına vurasım geliyor.

Ömrünüzde kaç kere Aino'yu elinize alıpta saatlerce kendi cihazınız gibi incelediniz? Ben sizin yerinize cevap vereyim "HİÇ BİR ZAMAN"
    W995'in Aino'yu geçebilceği tek bir nokta var o da "Stereo ses" geri kalanda Aino'nun yanında bile geçemez.
    Öyle kulaktan dolma laflarla yargılamayın hiçbir şeyi. Bu sadece bu konuda değil hayatınız her anı için geçerlidir. Bu tip insanlar her zaman kaybeden insanlardır!

Ben her iki telefonuda hiçbirinizin kullanamayacağı şarlarda en son seviyede zorlayarak kullanan biriyim!

SE hiçbir JAVA telefonuna bugüne kadar 105 MB toplam ram koymamıştır (Bu sadece en basit örneği). Bu dünyada da böyledir. Aino'ya boşuna çamur atmayın Aino dünyada Java platformunun sunabilceği en üst seviyede bir cihaz. Öyle Samsung Star'ın javası vs gibi değil

Aino'yu kimse kullanmadan ne cevher olduğunu öğrenemez!

Söylencek çok şey varda şu ortamda ancak bu kadarı dile getirilebiliyor. Bu yazılanlarla tatmin olmayanları başka türlüde tatmin ederiz

Gürkan 3.5 luk girişi unutmayalım w995 en önemli ayırıcı özelliklerinden biri. ;)

Evet bi de o var ;)

Ses, Jack ve Ön kamera başka hiçbir artısı yok.

Birincisi insanları yargılamadan önce iki telefonda elimde ve ikisinide ben aldım,'kullanmamıştır'diyerek kesip atmak peşin hükümlü olmak size ait bişe galiba ikincisi,se nun bu segmentteki en iyi telefonu w995 ön kamera ses jak bunlar kullanımı kolaylaştıran ayrıntılar. Sen karşına bi ayna alıp görüntülü konuşma yapmaya çalışırken ben rahat rahat ön kameramla konuşuyorum veya sen telefonla prizin dibinde şarj olmasını beklerken ben kulaklığımı takıp telefonumla konuşuyorum.Bu arada ainonun tuş takımını söylemiyorum.Telefonu alma amacım telefonla konuşmak ve iletişim anlamında ihtiyaçlarımı karşılamasıdır.Siz gidip bana telefona yemek pişirttiririm derseniz o tarafı beni ilgilendirmez arkadaş bide telefona dağcılık eğitimi vermiş gibi konuşmaz mı iki telefonuda kafalarına vurasım geliyor

Aino'nun 3.5 mm girişi olmasa da şarj aleti çift girişli olduğu için şarj ederken aynı anda da kulaklık yada USB kablo takılabiliyor üzerine yani şu olay

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <===

Çeviriciler ile de bütün 3.5 mm kulaklıklar kullanılıyor, misal HPM-77 ve 70 . Ön kamera kısmında evet bu özellik + olabilir ama ben görüntülü görüşme yapmadığım için hiç bir kere bile işime yaramadı . Aino W995'den çok çok üstün bir telefon , hele ki kamera da W995'in esamesi bile okunmaz Ainoz ezer geçer .

NOT: Xperia X10 ve W995 kullanıyom .

Aino'nun orjinal şarj aletide CST-60 mesela halen kutusunda ambalajından çıkmamış bir halde

Şimdi yazdığını okurken fark ettim bir noktaya cevap vermeyi unutmuşum, şu ayna tutup görüntülü görüşme kısımını Benim görüntülü konuşmayı kullandığımı kim söyledi ki ? Ben W995'te bile 1 sefer dahi kullanmadım

Konunun başlığıyla yazılanların bağdaşmadığını herkes görmüştür herhalde gereksiz yere flood yapmayın.

• W995 in hangi konularda iyi olduğunu ve telefonu telefon gibi kullanma konusunda söyleyeceklerime ekleyeceğiniz birşey varsa yazın lütfen ben telefonu alıp üstüne masraf yaptıktan sonra dediğim gibi yemekte pişirir o telefon arabada kullanır Eleştirileriniz ve yorumlarınız için sağoluun koleksiyoner olmanız telefonları veya benim telefonları nasıl kullandığımı bildiğiniz anlamına gelmez
  • w995 hosuma gitti söyle bir bakayım dedim buna benzer cok telefon var biraz kafam karıstı.w995 tipinde(dokunmatık olmayan) w995 den iyi telefon var mı?mesala w715,c510,t715,zylo gibi birsürü telefon var ama aradaki farkı tam olarak anlayamadım?en iyisi hangisidir acaba?birde aino varmıs ama o sanırım dokunmatık dokunmatık ıstemıyorum ama emın olamadım dokunmatık mı acaba?bu arada megapiksel olarak w995 en iyi galiba ama benim icin müzik ve video görüntü kalitesi daha önemli.yardımcı olabilecek ve w995'in -lerinden bahsedebilecek varsa tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

w995 hosuma gitti söyle bir bakayım dedim buna benzer cok telefon var biraz kafam karıstı.w995 tipinde(dokunmatık olmayan) w995 den iyi telefon var mı?mesala w715,c510,t715,zylo gibi birsürü telefon var ama aradaki farkı tam olarak anlayamadım?en iyisi hangisidir acaba?birde aino varmıs ama o sanırım dokunmatık dokunmatık ıstemıyorum ama emın olamadım dokunmatık mı acaba?bu arada megapiksel olarak w995 en iyi galiba ama benim icin müzik ve video görüntü kalitesi daha önemli.yardımcı olabilecek ve w995'in -lerinden bahsedebilecek varsa tesekkürler.

• Beyler W995 için en iyi camdriver hangisi
  • telefonu bulamadım,artık gelmiyor dediler 4 bayiye sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsChc

Beyler W995 için en iyi camdriver hangisi

ve en iyi acoustic?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

ve en iyi acoustic?

Cam driver rodriguez 3.0

Akustik blacklizard yada yine rodriguez
  • quote:

quote:

quote:

ve en iyi acoustic?

Cam driver rodriguez 3.0

Rodriguez x2.4 kullanıyorum açık alanda 6.5 mb kadar fotolar çekiyo ama video çekerken 20 -30 saniyeler arası telefon deliriyo hiçbirşeye basmadan bekleme ekranına dönüyo camdriveri tekrar attım ama düzelmedi. sorun ne sizce aynı sorunu yaşayanınız var mı ?

• a2 den sadece yazılım sürümünün main dosyasını atın R1GA035 Yada 026

benimde cihazda orjinal driverindan başka driveri kabul etmiyor çekiyor ama kaydetme sorunu var...
  • a2 cid 81 kabul etmiyor. sorun bellek kartında.
  • ben de 3g problemi yaşıyorum. bütün yazılanları denedim ama hala video çağrısı yap dediğimde vid. çağ. yapılamıyor diyor. telefon yeni ne yapmalıyım.
    ayrıca wi fi da internete bağlanamıyorum. tv özelliği varmı bunları cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ve en iyi acoustic?

Cam driver rodriguez 3.0

Rodriguez x2.4 kullanıyorum açık alanda 6.5 mb kadar fotolar çekiyo ama video çekerken 20 -30 saniyeler arası telefon deliriyo hiçbirşeye basmadan bekleme ekranına dönüyo camdriveri tekrar attım ama düzelmedi. sorun ne sizce aynı sorunu yaşayanınız var mı ?

bende de aynı sorun var ve çok can sıkıcı :S buna ilaveten videoları izlerken 2 3 snliğine ses de gelmiyor sonra düzeliyor arada tekrar fln gidiyor :S anlamadım yani bugün servise gittim yazılımsal olabiri dediler napabilirim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: egoist88

quote:

quote:

quote:

quote:

ve en iyi acoustic?

Cam driver rodriguez 3.0

bende de aynı sorun var ve çok can sıkıcı :S buna ilaveten videoları izlerken 2 3 snliğine ses de gelmiyor sonra düzeliyor arada tekrar fln gidiyor :S anlamadım yani bugün servise gittim yazılımsal olabiri dediler napabilirim sizce?

O bana da oluyodu sonradan kendiliğinden mi yazılımı tekrar ata ata mı geçti bilmiyorum.

• rodriguez 3.0 da sıkıntılı sayılabilecek bir durum oluşuyormu bilen varsa yazabilir mi ?
  • Oluşmuyo. Benm bellek kartındaki sorun sona erdi gibi normal çekebiliyo artık..
  • iyi günler arkadaşlar. w995'in sohbet sistemi c903'le aynı mıdır? c903 sohbet sistemi:

• quote:

Orijinalden alıntı: sami947

iyi günler arkadaşlar. w995'in sohbet sistemi c903'le aynı mıdır? c903 sohbet sistemi:

Kullanmadim ayni olsa gerek

• quote:

evet bende aynı sorunu yaşıyordum video olayında ama çözümünü tam olarak bilmiyorum, bayağıdan beri bir şey olmuyor normal her şey

quote:

Orijinalden alıntı: egoist88

o 2-3 saniyeliğine sesin gidip gelmesi medyadan izlerken oluyor eğer direk girip doya yöneticisinden izlerseniz bir sorun olmuyor

arkadaşlar bence bu sorunların genel anlamdaki sebebi hafıza kartı hafıza, kartı yeterince hızlı değil çünkü W995 lerin yanında sandisk m2 8 gb verildi w715 lerde ise Sony M2 verildi ve onlarda bu sorunların hiçbirisi yok neredeyse
    @sami947
    evet sohbet sistemi aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallagherLip -- 13 Temmuz 2011; 23:19:07 >

• teşekkürler arkadaşlar. dokunmatiğe alışamadığım için galaxy ace'ı satıyorum bi takas teklifi geldi kafam karıştı. yorum yapmak isteyen olursa seve seve dinlerim:). ha bu arada ikinci telefonum c903'dü en gıcık olduğum ne sesini duyuyordum ne titreşimini hissedebiliyordum w995 de öyle çıkmasın...
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.