Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <=== (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
5
Favori
238.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mmsleri kaydetmiyor hafıza yok deyip bikaç öge silin diyor sildim herşeyi hala kaydetmiyor nedendir bilen eden varmı.
  • Arkadaşlar, ekran aydınlatma süresini ayarlayamıyor muyduk? Yoksa ben mi bulamıyorum menuler içinde :)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Arkadaşlar, ekran aydınlatma süresini ayarlayamıyor muyduk? Yoksa ben mi bulamıyorum menuler içinde :)?

Öyle bir özellik yok w995
    Patch yada elf dosyasıyla mümkün
  • Arkadaşlar bende de w995 var mesajlar kısmında '' Gelenler '' kısmına girdiğimde Lütfen bekleyin yazısı çıkıyo ama açılmıyo..
    Büyük ihtimalle yazılımsal bi sorun.. Güncellemek istediğimde ise en son yazılım yüklü diyo ve yükleyemiyorum..
    Telefon güncelleyebilen arkadaş varsa bi yardımcı olursa sevinirim...
  • Lazo internetten sürümüne uygun main,fs,custom indir(se4ever.ru)
    A2uploader ile at
    Yapamam dersen tüm ayarları sıfırla sim kartı çıkar,batarya çıkar,teli şarja tak sonra batarya tak şarj olsun...sim'i tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

Lazo internetten sürümüne uygun main,fs,custom indir(se4ever.ru)
    A2uploader ile at
    Yapamam dersen tüm ayarları sıfırla sim kartı çıkar,batarya çıkar,teli şarja tak sonra batarya tak şarj olsun...sim'i tak

Saolasın kardeşim A2uploader kullanmasını biliyorum ama o w995 R1HA035 yazılım sürümüne dedigin dosyaları bulamıyorum...
  • @ACİDBURN45
    Teşekkürler cevap için.
    2 sorum daha var eğer çok oluyorsun demezseniz :)

İnternet - Seçenekler - Gelişmiş - Diğer menusu altından, çerezleri, önbelleği, parolaları temizlesem bile, ana internet menusunde Geçmiş altında hala ziyaret edilmiş wap adresleri saklanıyor, silme yolu var mı?

Ayarlar - Bağlantı - Usb - Gelişmiş - İnternet erişimi altında " Bilgisayar üzerinden internet " seçtikten sonra (sanıyorum bu telefon pcye usb ile bağlı iken pcdeki kablolu interneti kullanarak telefon ile internette gezinmek için? ) yine de telefonla internete bağlanamıyorum, pc üzerinden herhangi bir değişiklik yapmam da gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 10 Ağustos 2011; 23:07:46 >
  • 1.Sorunu anlayamadım
    2.ise hattın vodafone ise vodem programı var sitesinde onunla girebilirsin...kablolu olarak 3g açık
  • Uzun yazdığımdan karıştı sanırım, İnternet - geçmiş altında saklanan daha önce girilmiş site adreslerini silemiyorum.
    İkincisi; pc kablolu modemle internete bağlı, telefonu usb ile pc ye bağladığımda, bilgisayardaki interneti telefon üzerinden kullanmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Uzun yazdığımdan karıştı sanırım, İnternet - geçmiş altında saklanan daha önce girilmiş site adreslerini silemiyorum.
    İkincisi; pc kablolu modemle internete bağlı, telefonu usb ile pc ye bağladığımda, bilgisayardaki interneti telefon üzerinden kullanmak istiyorum.

ikinci sorunun cevabı için BURAYA bakarsan halledersin sanırım
  • arkadaşlar navigasyon için bulduğunuz herhangi bir çözüm var mı?
  • Arkadaşlar yeni w995 aldım.. bu cihazın sürümünü nasıl öğreniyoruz. kamera sürümünü yükseltmek istiyorum da. önerdiğiniz bir cam driver var mı?
  • Sağ- yıldız sol sol yıldız sol yıldız
    Servis bilgileri
    Yazılım bilgisi
  • vodafone dan avea ya geçtim. avea da w995 için internet ayarları yok. Kendimce ayarları şu şekilde yapmaya çaılıştım ama bağlanamadım. Aveadan bağlanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

APN:wap
    Kullanıcı Adı:wap
    Parola:wap
    Giriş isteği:Kapalı
    IP adresi: ...
    DNS adresi:213.161.151.201
    Kimlik doğrulama:Yok,PAP,CHAP
    Data sıkıştırması: Kapalı
    Başlık sıkıştırma:Kapalı
    Proxy ayarları: Kapalı, birden fazla
  • Sayın arkadaşlar walkman serisi telefon alacağım ericsson cuyum tabiki aynı zamanda xperia sahibiyim bundan daha üstü bir seri çıkarttımı s.e bilgilendirirmisiniz
  • Arc,neo hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MZ

vodafone dan avea ya geçtim. avea da w995 için internet ayarları yok. Kendimce ayarları şu şekilde yapmaya çaılıştım ama bağlanamadım. Aveadan bağlanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

APN:wap
    Kullanıcı Adı:wap
    DNS adresi:213.161.151.201

Kurcalaya kurcalaya aşağıdaki ayarlarla bağlanmayı başardım. Buradan çıkan sonuç şu ki avea nın internet ayarları ile ilgili attığı sms tamamen işe yaramaz.

APN:internet
    Kullanıcı Adı:avea
    DNS adresi: ...

• Arkadaşlar bende ocaktan bu yana w 995 kulanıyorum.olağan bütün telefonlardaki özellikleri bu cihazda toplamış SE ve bu yönüyle bu cihaz yok satıyor.Bana göre kusursuz bir makina.Nokia manyağı çoğu insanın bile gıpta ettiği bir cihaz.Benim için basit bir fotoğraf makinası anlık olarak.interneti on numara bir laptop mantığı ile çalışan telefon bu haliyle çoktan akranlarının eline vermiş bir cihaz.Şimdi benim tek sorunum bu kusursuz cihazda flash player sorunu.flash sitelerde öyle kalıyor bişey yapamıyorsun.Adobe flash lite 2.2 öneriyo SE sitesinde de ama w 995 ine bunu kurmuş sorunusuz internet kullanan varsa bana yardım etsin.şu adobe flash lite nasıl çalışır bu cihazda.
  • arkadaşlar özür dilerim sayfanızı meşgul edersem eger ama bir ricam olacak sizlerden bir konu hakkında bilgi isteyecegim.

4-5 ay önce 450 TL ye c903 marka bir cep telefonu almıştım ve bozuldu telecervise garantisi vardı ve 10gün önce gönderdim yapıldı denerek 3 gün sonra gönderilmişti ve arızası giderilmemiş aynı gün tekrar gönderdim (2 gün önce) dün cihaz degişimi bekliyordu ve bugün Yapılan işlemler: Cihaziniza Model Degisimi Yapilmistir.(w995) yazısı aldım aradıgımda da bayram sonrasında yeni ve üstt modeli olan w995 i göndereceklerini söylediler.

şimdi sizlere sormak istiyorum acaba 450TL olan paramı gerimi isteyeyim yoksa bu nakit degerinde başka bir cep telefonu varsa onu mu yoksa w995 e razı mı olayım.. görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim saygılarımla.
  • para iadesi degişim yapılmassa oluyor diye biliyorum.modele itiraz edemessin çünkü üst model vermişler.c903ü sevdiysen w995 i de seversin hem ses hem kamera hem saglamlık olarak daha üstûn.olmadı kullanma gelen telefonu sıfır olarak c903ü aldigin fiyat civarında satarsın elden.hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.