Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <=== (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
5
Favori
238.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sami947

teşekkürler arkadaşlar. dokunmatiğe alışamadığım için galaxy ace'ı satıyorum bi takas teklifi geldi kafam karıştı. yorum yapmak isteyen olursa seve seve dinlerim:). ha bu arada ikinci telefonum c903'dü en gıcık olduğum ne sesini duyuyordum ne titreşimini hissedebiliyordum w995 de öyle çıkmasın...

sesine sonuna kadar güvenebilirsin ama titreşiminin çoook iyi olduğunu söyleyemem bazen hissetmediğim oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

Orijinalden alıntı: SamsChc

Rodriguez x2.4 kullanıyorum açık alanda 6.5 mb kadar fotolar çekiyo ama video çekerken 20 -30 saniyeler arası telefon deliriyo hiçbirşeye basmadan bekleme ekranına dönüyo camdriveri tekrar attım ama düzelmedi. sorun ne sizce aynı sorunu yaşayanınız var mı ?

evet bende aynı sorunu yaşıyordum video olayında ama çözümünü tam olarak bilmiyorum, bayağıdan beri bir şey olmuyor normal her şey

quote:

Orijinalden alıntı: egoist88

bende de aynı sorun var ve çok can sıkıcı :S buna ilaveten videoları izlerken 2 3 snliğine ses de gelmiyor sonra düzeliyor arada tekrar fln gidiyor :S anlamadım yani bugün servise gittim yazılımsal olabiri dediler napabilirim sizce?

o 2-3 saniyeliğine sesin gidip gelmesi medyadan izlerken oluyor eğer direk girip doya yöneticisinden izlerseniz bir sorun olmuyor

arkadaşlar bence bu sorunların genel anlamdaki sebebi hafıza kartı hafıza, kartı yeterince hızlı değil çünkü W995 lerin yanında sandisk m2 8 gb verildi w715 lerde ise Sony M2 verildi ve onlarda bu sorunların hiçbirisi yok neredeyse
    @sami947
    evet sohbet sistemi aynı

Dediğin gibi sorun bellek kartlarında hatta kesinlikle. tekrar yaşanırsa kayıt yerini telefon belleği yap hiç bi sorun çıkmıyor. yazma hızı mı düşük başka bi sorun mu var ne anlamadım boşa para dağıttık

• eğer maddi durumum el verirse bu telefondan almayı düşünüyorum.

var mı sizin cektiğiniz fotolar tel fotoları yorumlarınız alabilirmiyim teşekkürler.
  • quote:

Dediğin gibi sorun bellek kartlarında hatta kesinlikle. tekrar yaşanırsa kayıt yerini telefon belleği yap hiç bi sorun çıkmıyor. yazma hızı mı düşük başka bi sorun mu var ne anlamadım boşa para dağıttık

aslında boşa para dağıtmayla bi alakası yok Sony'nin yaptığı uyuzluk oldu bu, SE W715 in yanında SONY M2 veriyorlar onlarda bi sorun yok W995 lerin yanında sandisk m2 verdiler sorun buradan kaynaklanıyor

• quote:

quote:

aslında boşa para dağıtmayla bi alakası yok Sony'nin yaptığı uyuzluk oldu bu, SE W715 in yanında SONY M2 veriyorlar onlarda bi sorun yok W995 lerin yanında sandisk m2 verdiler sorun buradan kaynaklanıyor

Sandiskler daha iyidir. Kaldı ki arkadaş 16 GB yeni kart almış. Alırken classına dikkat etmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Sandiskler daha iyidir. Kaldı ki arkadaş 16 GB yeni kart almış. Alırken classına dikkat etmek lazım

piyasada daha doğru dürüst M2 kart bulamıyoruz ki classına bakalım
  • 1 - 1,5 yıl önce , carrefour - bahçelievler;

12 taksitle ve sandisk marka M2 leri

8gb lık : 25/30 tl den

16 gb lık = 50/55 tl den sattı. sanırım SE arc ile artık micro SD kullanıyor ve bir arkadaşım 80 TL ye class 10 16gb lık zor aldı. SE nun yaptığı her ne kadar TEKEL olsa bile , kampanyadan alnalar M2 ve dönüştürücü ile zamanında PSP / se CİHAZ + KAMERA ları için iyi bir yatırım yaptılar gibi.
  • quote:

quote:

quote:

m2lerin classı olmuyo diye biliyorum ama

• quote:

quote:

quote:

yunus beni kandırdıgın gibi milletide kandırma sandisk e max 3mb/s hızla yazabiliyorsun. bu rakam sony lerde daha yüksekti sanırım

• eray89 hocam tel nasıldır bi anlatırmsın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

eray89 hocam tel nasıldır bi anlatırmsın ?

hocam benim w995 im yok sadece m2 kartım var.
  • kullanan eden gördün mü ?
  • Arkadaşlar güncel bir cam driver var mı acaba ? Extreme dışında...
  • Satilik W995 ilgilenenler Pm yoluyla ulasabilir !!!
  •  ===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <===

Satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa pm.
  • Arkadaşlar yeni bir w995 kullanıcısı olarak bir sorum olacak. Şimdi bu telefondaki gpsi ve google mapi kullanmak için illa internet bağlantısı mi olması gerekiyor. Kablosuz olarak baglanamiyormuyuz? Kablosuzu aktif edip Programı açtığımda benden internet bağlantısı seçmemi istiyor, aveanın bağlantısını sildigim için ekranda öyle bekliyor. Otomatik olarak kablosuzdan bağlanmıyormu?
  • değişim cihazı sıfır w995 satıyorum isteyen pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 3 Ağustos 2011; 1:20:29 >
  • yokmu bilen arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xapex

yokmu bilen arkadaşlar?

elbet kablosuzdan baglanma seklide vardır ama ayarların nasıl olcagını bilmiyorum. birde gps i internetsiz kullanırsın ama sadece koordinat belirlemeye yarar. ben haritadan yerimi görmek istiyom dersen gmaps için internet sart.
  • m2 hafıza kartı isteyen olursa uygun fiyata sahibinden get acarım.. 8gb sandisk.
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.