Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <=== (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
5
Favori
238.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle kaldı bu sanırım :) o kadar da mail yolladılar çıktı diye
  • Arkadaslar sonyericsson a mail attım. gelen cevap:

Sayın Aktaş,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

W995 model cep telefonumuz, dünyada çeşitli ülkelerde satışa sunulmuştur, bu yüzden size de bildirim maili sistem tarafından gönderilmiştir. Ancak belirtilen model henüz Türkiye'de satışa sunulmuş değildir. Bu modelin Türkiye'de satışa sunum tarihi olarak 2009 yılının son çeyreği planlanmaktadır. Farklı sorularınız, fikirleriniz ve sorunlarınız için internet sitemizden yeni mail oluşturabilir ya da 0212 473 77 77 nolu telefonumuzdan çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz.
    Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
  • 2009 yılının son çeyreğini görebiliyorum;

"sayın x,

ürünümüze gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. canınız ne zaman sıkılırsa bize mail atın çünkü bizim 2-3 şablon mailimiz var onlarla cevap veriyoruz her bir soruya. sorunuza cevap olması bakımından; uganda, mozambik, yeni gine, alaska'da satışa çıkan ürünümüzün 2010 yılının ilk çeyreğinde türkiye'de çıkacağını büyük bir gururla belirtiriz.

çaycı muharrem

ps: müdürler pes oynuyordu ben cevap verdim"

• Yazık, yine aynı şey. Yine ülkemize son parti ürünleri getirecekler. Hiç akıllanmayacaklar. Ve hiçbir cihazını almayı düşünmüyorum ama ülkeme 3. dünya ülkesi muamelesi yapan bu markaya şunu söylemek istiyorum: Beter ol Sony Ericsson.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckul

2009 yılının son çeyreğini görebiliyorum;

"sayın x,

ürünümüze gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. canınız ne zaman sıkılırsa bize mail atın çünkü bizim 2-3 şablon mailimiz var onlarla cevap veriyoruz her bir soruya. sorunuza cevap olması bakımından; uganda, mozambik, yeni gine, alaska'da satışa çıkan ürünümüzün 2010 yılının ilk çeyreğinde türkiye'de çıkacağını büyük bir gururla belirtiriz.

çaycı muharrem

helal ckul

• quote:

Figure

Yazık, yine aynı şey. Yine ülkemize son parti ürünleri getirecekler. Hiç akıllanmayacaklar. Ve hiçbir cihazını almayı düşünmüyorum ama ülkeme 3. dünya ülkesi muamelesi yapan bu markaya şunu söylemek istiyorum: Beter ol Sony Ericsson.

Onlarda aman bizim ürünlerimizi alın diye yalvarıyordu! Kaldı ki zaten onlara göre ülkemiz 3. Dünya ülkesi sayılır! ABD,Avrupa gibi gelişmiş ülkeler varken adamlar neden ülkemizi önemsesinler ki? Ülkemizdeki fiyatlar(vergiler) da çabası! Ondan sonra ülkemizi 3. Dünya ülkesi yerine koyuyorlar diye ağlarız.
    Bence adamların haklılık payı var.

Bu arada Renoir kullanıcısı olarak sen böyle konuşursan diğer vatandaşlar ne desin! Yani LG de farklı değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Figure

Yazık, yine aynı şey. Yine ülkemize son parti ürünleri getirecekler. Hiç akıllanmayacaklar. Ve hiçbir cihazını almayı düşünmüyorum ama ülkeme 3. dünya ülkesi muamelesi yapan bu markaya şunu söylemek istiyorum: Beter ol Sony Ericsson.

Onlarda aman bizim ürünlerimizi alın diye yalvarıyordu! Kaldı ki zaten onlara göre ülkemiz 3. Dünya ülkesi sayılır! ABD,Avrupa gibi gelişmiş ülkeler varken adamlar neden ülkemizi önemsesinler ki? Ülkemizdeki fiyatlar(vergiler) da çabası! Ondan sonra ülkemizi 3. Dünya ülkesi yerine koyuyorlar diye ağlarız.
    Bence adamların haklılık payı var.

Bu arada Renoir kullanıcısı olarak sen böyle konuşursan diğer vatandaşlar ne desin! Yani LG de farklı değil...

Aynen, LG'de farklı değil. Vergiydi, şuydu, buydu.. Bunları geçsinler, getiren getiriyor. Bkz: Samsung, Nokia. Pazarı ciddiye alıyorlar ve haklı olarak pazar payında açık ara önde gidiyorlar.
    Ayrıca ülkemin 3. dünya ülkesi olduğunu düşünmüyorum. Hem bu doğru olsa Nokia ve Samsung da bu kervana katılmış olurdu. Demek ki sorun cihazlarını getirmeyip buradaki pazarı küçük görenlerde.

• quote:

Figure

Aynen, LG'de farklı değil. Vergiydi, şuydu, buydu.. Bunları geçsinler, getiren getiriyor. Bkz: Samsung, Nokia. Pazarı ciddiye alıyorlar ve haklı olarak pazar payında açık ara önde gidiyorlar.
    Ayrıca ülkemin 3. dünya ülkesi olduğunu düşünmüyorum. Hem bu doğru olsa Nokia ve Samsung da bu kervana katılmış olurdu. Demek ki sorun cihazlarını getirmeyip buradaki pazarı küçük görenlerde.

Dostum getiren getiriyor ama bu piyasayı zamanında ele geçirmenin verdiği bir avantajda var. Şimdi yeni ürünlerin geneli oldukça fonksiyonel ve kaliteli lduğundan fiyatlarda yüksek oluyo genelde. Bunun üstüne Türkiyedeki vergilerde binince millet telefon alamıyor. Alacak olanlarda daha önceden kullandığı bildiği markaları bırakmıyor!
    Bne bir de işin şu tarafını anlamaıyorum; hadi nokia yı anladım da bu millet samsungun neresine para veriyor kaç senedir onu anlamıyorum! son bir kaç modeli hariç diğer modelleri bence bi nokia ile yada Sony Ericsson ile kıyaslayınca çok zayıf kalıyor. Bu millet sırf tipi için mi para veriyor samsunga?

• yinemi erteleme,hani temmuz en gec agustosta geliyodu,simdi olmus son ceyrek,"maili gorunce esekler adam olur bu se adam olmaz" diye baslik acasim geldi...
  • quote:

"sayın x,

çaycı muharrem

BU maili SE ye atsana. Ne cevap gelecek bakalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Figure

Dostum getiren getiriyor ama bu piyasayı zamanında ele geçirmenin verdiği bir avantajda var. Şimdi yeni ürünlerin geneli oldukça fonksiyonel ve kaliteli lduğundan fiyatlarda yüksek oluyo genelde. Bunun üstüne Türkiyedeki vergilerde binince millet telefon alamıyor. Alacak olanlarda daha önceden kullandığı bildiği markaları bırakmıyor!
    Bne bir de işin şu tarafını anlamaıyorum; hadi nokia yı anladım da bu millet samsungun neresine para veriyor kaç senedir onu anlamıyorum! son bir kaç modeli hariç diğer modelleri bence bi nokia ile yada Sony Ericsson ile kıyaslayınca çok zayıf kalıyor. Bu millet sırf tipi için mi para veriyor samsunga?

Nokia her piyasaya yıllardır hakim ancak Samsung bunu bahane edip bırakmadı. Yıllardır sabit yatırımlarını devam ettirdi. Artık adı Nokia ile beraber anılıyor hatta kimileri Samsung'un birkaç yıl içinde pazar payı olarak Nokia'yı geçeceğini belirtiyorlar(dünya çapında). Ve şunu da eklemeliyim şuan piyasaya düşen en ''bomba'' diye nitelendirebileceğimiz cihazları Samsung yapıyor. Önceden bu böyle değildi çünkü senin de söylediğin gibi insanların büyük paraları sadece güvendikleri markaya verdiklerini biliyorlardı bu nedenle sürekli orta sınıf cihazlar ürettiler. Samsung ismini ancak bu şekilde insanların aklına sokabilirdi ve bunu doğru bir şekilde yaptılar. Güveni kazandıktan sonra ise büyük paralar gerektiren cihazları üretmeye başladılar. Şimdi ise bu güveni sağlamlaştırarak pazarda büyümeye devam ediyorlar. İşte bu yüzden Samsung'un ülkemiz için örnek bir 'model' olduğunu düşünüyorum.
    Zamanında Sony Ericsson'un da umut veren bir pazar payı ve umut veren stratejileri vardı. Başa oynayan cihazları gerçekten çok başarılı olurdu. Ama bugün ne başa oynayan cihazları özelliklerinin hakkını veriyor(kabul edilse de edilmese de çoğu kişi artık bu görüşe katılıyor) ne de doğru düzgün ''bu adamlar ne yaptıklarını biliyorlar'' dedirttiren bir stratejileri var ülkemiz için. Sony Ericsson'un ülkemiz pazarını bu şekilde önemsememesinde en çok koyan noktalardan biri de arkasında Sony gibi en büyük devlerden birinin olmasıdır bence. Ama Sony Ericsson ne yazık ki bu 'dev'in avantajlarının kullanılması olayını sadece Walkman ya da Cybershot markalarını cihazın üzerine yazmak olarak görüyor..

• arkadaşlar benim için s.e bitmiştir.daha da s.e almam.dalga mı geçiyorlar adamla.sistem otomatik gönderiyormuş.bu s.e çalışanları Türkiye'ye ürün getiremiyor hadi onu anladık.ya hiç olmazsa sistemi kontrol edin de abuk subuk msj gelmesin millete.samsung-nokia kapışması devam eder bu gidişle ve 1-2 sene içinde samsung tek kalacal bu piyasada.bi n97 ye bakın bi de omnia hdye.samsung her modeliyle gümbür gümbür şu sıralar.üstelik bazı firmalar gibi çok fazla da bekletmiyor ve en önemlisi daha önceki ürettiği cihazlar gibi değil resmen aşmış kendini kalite olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

"sayın x,

çaycı muharrem

BU maili SE ye atsana. Ne cevap gelecek bakalım.

ilgime teşekkür ederler :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckul -- 4 Haziran 2009; 10:30:38 >

• idouda 2011 e kaldı desenize
  • arkadaslar acaba SEnın turkıye sayfasına o nezmn bu ne zmn gelcek dıye maıl atmayı bırakıpta SEnın merkezıne su turkıye ayagını sıkayet eden maıl bombardımanına tutsak olmazmı belkı onlar bızımkılerın kulagını ceker.gecen haftasonu bulgarıstandaydım ve AB ulkesı olmasına ragmen bızım kadar gelısmıs bır ulke olmamasına ragmen bu urun cıkmıs ve ınsanlar hıcte ılgı gostermıyolardı.dıbımızdekı bır ulkeye gelıpte bızım ulkemıze gelmemesı(bu kadar ılgı varken)cok acı bısey ınsanın oraya gıdıp kolı kolı alıp buraya getıresı gelıyor walla
  • @Figure Söylediklerinin çoğuna kaltılıyorum ama Sony Ericsson un kalitesi yani özelliklerinin hakkını verme olayı hakkında dediklerine katılmıyorum. Haa şöyle desen ''özellik vermede cimrilik yapıyor'' buna katılırım. Ama barındırdığı özellikleri bence diğer markalardan çok daha iyi ve kaliteli veriyor!

Şimdi şöyle söyleyebilirsin; video özelliğinide barındırıyor ama berbat bir video kalitesi var!
    İşte benim anlatmaya çalıştığımda bu! Video özelliği telefonda var ama sadece yok dememek için var! Ama diğer taraftan foto kalitesine ve ses kalitesine baktığımızda bence diğer markalar son bir kaç model haricinde nal topluyor! Hele ses kalitesinde Sony Ericsson mükemmel diyebilirim.(Walkman yada Cyber-Shot farketmez)

Mesela ben daha yeni K850i mi satıp denk geldiği için 2. el bir pixon aldım ama 1 gün dayanabildim! Samsung reklamını gzel yapıyor ama telefon Sony Ericsson un yanına yaklaşamaz!
    Daha sonra pixonu sattım gittim N82 aldım şu an onu kullanıyorum ve bana aradığım bütün özellikleri veriyor ama Sony Ericsson un kalitesini arıyorum resmen! Hem foto kalitesinde hem ses kalitesinde hemde kullanım olarak Sony Ericsson çok daha üstün bence. Yani şu an Nokia nın en iyi cihazlarından birini kullanmama rağmen ilk fırsatta kafama yatan bir Sony Ericsson bulursam değiştirmeyi düşünüyorum! Yeni çıkacak modeller içinde de şimdilik sadece Satio(Idou) var gibi görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 4 Haziran 2009; 15:24:21 >

• quote:

apok46

arkadaslar acaba SEnın turkıye sayfasına o nezmn bu ne zmn gelcek dıye maıl atmayı bırakıpta SEnın merkezıne su turkıye ayagını sıkayet eden maıl bombardımanına tutsak olmazmı belkı onlar bızımkılerın kulagını ceker.gecen haftasonu bulgarıstandaydım ve AB ulkesı olmasına ragmen bızım kadar gelısmıs bır ulke olmamasına ragmen bu urun cıkmıs ve ınsanlar hıcte ılgı gostermıyolardı.dıbımızdekı bır ulkeye gelıpte bızım ulkemıze gelmemesı(bu kadar ılgı varken)cok acı bısey ınsanın oraya gıdıp kolı kolı alıp buraya getıresı gelıyor walla

Benimde aklımdan geçiyo böyle bişey yapmak ama sağlam ingilizce bilmek lazım adamlara derdimizi anlatabilmek için. Aslında ingilizcesi iyi olan biri kalıp olarak bir mail yazsa bizde alıp kişi olarak yollasak belki dikkat çeker...

• evet arkadaşlar benimde düşüncem s.e türkiye ayagında sorun var merkez ürünü neden tr ye göndermesinki tr de baş kimse bu kişi bence cok duyarsız ve ilkisiz dediginiz gibi ingilizce bir not hazırlayalım sikayet dolu bir şekilde
    millet tr de cihaz bulamıyor yurt dışından cihaz almak için olmadık risklere giriyoruz bunu tr deki se görmezlikden gelemez
  • egerkı boyle bır maıl yazılacaksa once turkcesı hazırlanmalı ve sonra ıngılızceye cevrılmelı ve bu konuyuda ayrı bır baslık altında tartısılmalı kı daha saglıklı ve daha duzgun kesın kararlar yaptırımlar cıkaralım.neler yapabılırız nasıl yapabılırız bunları tartısmalıyız bence.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.