Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <=== (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
5
Favori
238.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

apok46

arkadaslar acaba SEnın turkıye sayfasına o nezmn bu ne zmn gelcek dıye maıl atmayı bırakıpta SEnın merkezıne su turkıye ayagını sıkayet eden maıl bombardımanına tutsak olmazmı belkı onlar bızımkılerın kulagını ceker.gecen haftasonu bulgarıstandaydım ve AB ulkesı olmasına ragmen bızım kadar gelısmıs bır ulke olmamasına ragmen bu urun cıkmıs ve ınsanlar hıcte ılgı gostermıyolardı.dıbımızdekı bır ulkeye gelıpte bızım ulkemıze gelmemesı(bu kadar ılgı varken)cok acı bısey ınsanın oraya gıdıp kolı kolı alıp buraya getıresı gelıyor walla

Benimde aklımdan geçiyo böyle bişey yapmak ama sağlam ingilizce bilmek lazım adamlara derdimizi anlatabilmek için. Aslında ingilizcesi iyi olan biri kalıp olarak bir mail yazsa bizde alıp kişi olarak yollasak belki dikkat çeker...

bir kaç sefer ben yazdım. bazısına hiç cevap vermediler bazısını da doğrudan tr merkeze yönlendirdiler. tabi tr merkez şablon iletiyle cevap verdi sağ olsun

• quote:

karaefe48

bir kaç sefer ben yazdım. bazısına hiç cevap vermediler bazısını da doğrudan tr merkeze yönlendirdiler. tabi tr merkez şablon iletiyle cevap verdi sağ olsun

Kardeş tek maille olmaz zaten o iş. Forumda ne kadar SE sever varsa hepsinin yollaması lazım en azından ki dikkat çeksin. Ayrıca geniş çaplı bir mesaj yollamak lazım tabi ingilizce olarak!
    Eğer iyi derecede ingilizce bilen varsa söylesin bizde hazırlanacak mesaja katkıda bulunuruz...
  • Arkadaşlar maalesef o tür mail ya da benzeri uğraşlarla bir yere varılamıyor. Şu cihazın ülkemize gelip gelmemesinde Sony Ericsson Türkiye ayağının bir rolü yoktur. Firma kendine belli bir yol çizmiştir ve ortadadır ki; pazar payında yükselmek adına ülkemiz için bir strateji ya da yatırım gerçekleştirmeyecekler. Söylemek istediğim bazı uğraşlarla hiçbir firmanın kendisi için düşündüğü çıkarları adına yapacaklarını değiştiremezsiniz.
  • bırakın artık s.e beklemeyi.cihazlar çıkıyor eskiyor sonra canları isterse Türkiye'de satışa sunuyorlar.benim gibi s.e severi kaybettiler.eminim benim gibi binlercesi vardır.ben s.e beklemekten bıktım artık.
  • bu güne kadar 7 telefon kullandım sanırım. 3 SE 1 Samsung 1 FSC 2 Nokia. Samsung um giriş seviyesi ucuz yoollu bir modeldi, idare ederdi. Nokia larım 3510 ve 3510i idi fena değillerdi. FSC zaten takoz konuşmaya gerek yok. SE lerim T18, T610 ve W800i. Net şekilde çok memnun kaldım. 3 sene sonunda w800i nin joystick i dışında bi problemim olmadı taş gibi cihazlar. Lakin son dönem politikaları SE yi gözümden düşürdü.. Adam sizin için politikasını mı değiştirecek diye yorum yapan arkadaşlar var. Haklı olabilirler de SE nin batmanın eşiğinde olduğu açık açık konuşulurken bu politikaların zaten yanlış olduğu bariz değil mi? yazık.. çok yazık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vfnv

bırakın artık s.e beklemeyi.cihazlar çıkıyor eskiyor sonra canları isterse Türkiye'de satışa sunuyorlar.benim gibi s.e severi kaybettiler.eminim benim gibi binlercesi vardır.ben s.e beklemekten bıktım artık.

haklısın arkadaşım birçok insan beklemekten sinir oldular. hala bir ses seda yok eski ve yeni mdodellerden hiç akıllanmıyorlar. yakında kepenkleri kapatıp giderler bir önlem almazlarsa.

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Figure

Yazık, yine aynı şey. Yine ülkemize son parti ürünleri getirecekler. Hiç akıllanmayacaklar. Ve hiçbir cihazını almayı düşünmüyorum ama ülkeme 3. dünya ülkesi muamelesi yapan bu markaya şunu söylemek istiyorum: Beter ol Sony Ericsson.

Onlarda aman bizim ürünlerimizi alın diye yalvarıyordu! Kaldı ki zaten onlara göre ülkemiz 3. Dünya ülkesi sayılır! ABD,Avrupa gibi gelişmiş ülkeler varken adamlar neden ülkemizi önemsesinler ki? Ülkemizdeki fiyatlar(vergiler) da çabası! Ondan sonra ülkemizi 3. Dünya ülkesi yerine koyuyorlar diye ağlarız.
    Bence adamların haklılık payı var.

Bu arada Renoir kullanıcısı olarak sen böyle konuşursan diğer vatandaşlar ne desin! Yani LG de farklı değil...

eğer türkiye üçüncü dünya ülkesi ise güney kore'den tutun,hollanda,rusya,çin,brezilya ve birçok avrupa ülkesinin de üçüncü dünya ülkesi olması gerekir.türkiye G20 üyesi bir ülkedir.burada sony ericsonun daha farklı sebepler gözettiğini düşünüyorum mesela telefonlar üzerinden çok fazla vergi alınması belkide türkiye üzerinden elde edilen karı azaltıyor olabilir.

• daha s.e almam bu saatten sonra..samsung var sağolsun..
  • vergilerin masraflarını yeterince fiyata ekliyorlar bence sorun bu değil piyasayı ele geçirmede değil çünkü sony bu piyasada nokia kadar eski bir firma Türkiye'yi iyi tanıyor sorun bence distiribitörde bana biraz yavaş ve isteksizlermiş gibime geliyor.O kadar firma samsung vs kar ediyor sony etmiyor bu saçma bence.
  • sahibinden.com'da gittigidiyor'da birileri satıyor.
    http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=w995
    http://arama.gittigidiyor.com/?aramakategori=&aramakelime=w995&submitit.x=0&submitit.y=0&submitit=ARAMA&search_type=detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broker -- 11 Haziran 2009; 10:39:34 >

• İlk kutu içeriği videosu..... http://www.youtube.com/watch?v=1Uo2YIgtlQs
  • Biraz önce Doğubank'tan k750i+1000 TL'ye aldım. İlk izlenimler olumlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: broker

Biraz önce Doğubank'tan k750i+1000 TL'ye aldım. İlk izlenimler olumlu.

Mini bir inceleme bekliyoruz o zaman
  • Çok fazla kurcalamaya zamanın olmadı. İlk dikkatimi çeken sesinin az çıktığıydı. Birde best picture diye bir fonksiyon avar. Tek bir çekimde 8-10 tane çekim yapıyor aralarından beğendiğinizi seçiyorsunuz onu kaydedidyor. 8 mp'de çekilen fotolar 2.5 mb yer tutuyor. Fakat 8 mp deki fotoğraf kalitesi pekte iyi değil. Sanki 2mp'lik görüntüyü işleyip büyüyor gibi. Alarm fonksiyonu baya geliştirilmiş (benim için önemliydi), Toplam 5 alarm birbirinden bağımsız tek yada periyodik olarak farklı zil sesleriyle kurulabiliyor. Alarm zil seviyesi K750'de ayarlanamıyordu bunda o da ayarlanabiliyor. Alarma mesaj yazılabiliyor. Forumlardan birinde şifreli ağlara bağlanamama gibi bi sorundan bahsedildiğini hatırlıyorum ama öğle bişey yok. HP Pavilion laptop'un bulduğu ağları buluyor ve bağlanıyor. Blouetooth k750'ye göre baya hızlı.
    Şimdilik ilk izlenimler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broker -- 12 Haziran 2009; 9:27:55 >
  • quote:

dostum sen simdi senin eski telefonu K750i yi verdin ve bunun ustune de 1000tl yani 1 milyar mi verdin bu w995 telefonu almak icin...??????.

bend ebu telefonu almak istiyorum ama cok pahali geliyor yaa

8mpx camera ve kablosuz internet + 3g teknoloji oldugu icin bu fiyat deger mi simdi?? 8 mpx camera ise ayni 2 mpx camera ile ayni diorsunuz yaa...??
  • Broker, kutunun içinden hangi model kulaklık çıktı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LazPacino

quote:

dostum sen simdi senin eski telefonu K750i yi verdin ve bunun ustune de 1000tl yani 1 milyar mi verdin bu w995 telefonu almak icin...??????.

bend ebu telefonu almak istiyorum ama cok pahali geliyor yaa

8mpx camera ve kablosuz internet + 3g teknoloji oldugu icin bu fiyat deger mi simdi?? 8 mpx camera ise ayni 2 mpx camera ile ayni diorsunuz yaa...??

bence de pahalı. normal şartlarda telefona bu kadar para vermezdim. ama k750'ın joystick'i ve şarjı problem çıkarıyordu. w995 haricinde modellerde muhakkak bişeyi eksik yapıyorlar. ya flaş yok, ya autofocus yok gibi. k750'den eksikleri olan bişey almaktansa böyle bişeyi pahalıya almayı tercih ettim.

kamerada 8mp de ve 2mp'de çekimler yapıp pc'ye attım. 2mp'de çekilen fotoyu büyütün karşınıza çıkan görüntü 8mp'de çekilmiş olanla aynı. bence gerçek 8mp değil, dijital olarak oluşturuluyor. umarım ben beceremiyorumdur. sony ericsson'un böyle bişey yaptığına ihtimal vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broker -- 13 Haziran 2009; 9:18:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rubruquis

Broker, kutunun içinden hangi model kulaklık çıktı?

kulak içi olan model. kulaklık güzel.
  • Hazır telefon yok ya piyasada doğubankta tutturabildiğine artık

benzetmek gibi olmasın iphone kaç paradan satılıyordu memlekette yokken
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.