Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <=== (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
5
Favori
238.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında istenen fiyatlar arasında çok bi fark yok, 750$ civarı. bu arada amazon.com 529$ görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broker -- 13 Haziran 2009; 13:29:11 >
  • Broker acaba kulaklık aşağıdakilerden hangisi?

http://mobilenet.cz/preview/img/p386/Stereo_Portable_Handsfree_HPM_77.jpg
    http://www.sonyericsson.com/cws/file/1.496313.1216210114/HPM88_see_the_product_large_1.png

İlk resimdeki HPM-77 modeli, ikinci resimdeki HPM-88 modeli.

• HPM-77 modeli.
  • birde dostum baska bir sorum daha var

bu telefon herhalde navigasyon yani GPS ozelligide var

onuda bir test imkanin varsa lutfen...

bunu ozellikle merak ediyorum yaa..
  • W995' te GPS yok galiba. Sadece şebeke destekli GPS (A-GPS) var herhalde. Emin değilim tam olarak. A-GPS şebeke üzerinden kullanıldığı için ücretli oluyor.
  • Devir yükselme devri sony 12.1 i de cıkardımı nokia 20 mp' e kadar cıksa sony ile kapışamaz Zaten 20 mp kamera ile teleskobik uzay görüntüleri cekcek diiliz cıkarsa da Sony akar gider önüne kimse cıkamaz
  • Maşallah ne telefon
    Piyasayı takip etmeye kalkarsak cebimizde para kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLMaNNN

Devir yükselme devri sony 12.1 i de cıkardımı nokia 20 mp' e kadar cıksa sony ile kapışamaz Zaten 20 mp kamera ile teleskobik uzay görüntüleri cekcek diiliz cıkarsa da Sony akar gider önüne kimse cıkamaz

Kamera çözünürlüklerine o kadar aldanma.

• quote:

Orjinalden alıntı: DevoN

quote:

Orjinalden alıntı: aLMaNNN

Devir yükselme devri sony 12.1 i de cıkardımı nokia 20 mp' e kadar cıksa sony ile kapışamaz Zaten 20 mp kamera ile teleskobik uzay görüntüleri cekcek diiliz cıkarsa da Sony akar gider önüne kimse cıkamaz

Kamera çözünürlüklerine o kadar aldanma.

evet n80 de 3 mp mesela

• telefon bizim ülkemize gelmeden yine eskiyecek sanırım :) seviyorum seni sony türkiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckul

telefon bizim ülkemize gelmeden yine eskiyecek sanırım :) seviyorum seni sony türkiye

Aynen öyle olacak..
  • yurt dışında -yani Türkiye olmayan yerlerde :D- acaba bu telefonu beğenmişler mi? kullanıcı yorumları ne durumda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

W995' te GPS yok galiba. Sadece şebeke destekli GPS (A-GPS) var herhalde. Emin değilim tam olarak. A-GPS şebeke üzerinden kullanıldığı için ücretli oluyor.

Google maps v 2.3.1 yükle olarak geldi. İngiltereden aldım telefonu, sanırsam türkiye haritası yok. Harita indirmek için internet baglantısı gerekiyor. Wifiden baglanıp gps i açtım herhangi bir ücretlendirme olmadan yerimi buldu. Wayfinder, NearMe gibi uygulamalar güzel. Arabada test edemedim henüz
  • walkman 4.0 merak ediyorum doğrusu.w995 de olacağını duymuştum.walkman 3.0 dan ne gibi farklar mevcut?
  • quote:

Orjinalden alıntı: werewolfdark

walkman 4.0 merak ediyorum doğrusu.w995 de olacağını duymuştum.walkman 3.0 dan ne gibi farklar mevcut?

Walkman 4.0 mı çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 23 Haziran 2009; 18:55:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DevoN

quote:

Orjinalden alıntı: werewolfdark

walkman 4.0 merak ediyorum doğrusu.w995 de olacağını duymuştum.walkman 3.0 dan ne gibi farklar mevcut?

Walkman 4.0 mı çıkıyor

w995 ile birlikte çıkıyor ama ne gibi bir farklılık var bilemiyorum..
  • bazı sitelerde yurtdışı satılmaya başlanmış fiyat 750 dolar sizce nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hedo5

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

W995' te GPS yok galiba. Sadece şebeke destekli GPS (A-GPS) var herhalde. Emin değilim tam olarak. A-GPS şebeke üzerinden kullanıldığı için ücretli oluyor.

Google maps v 2.3.1 yükle olarak geldi. İngiltereden aldım telefonu, sanırsam türkiye haritası yok. Harita indirmek için internet baglantısı gerekiyor. Wifiden baglanıp gps i açtım herhangi bir ücretlendirme olmadan yerimi buldu. Wayfinder, NearMe gibi uygulamalar güzel. Arabada test edemedim henüz

dostum sagol ...

tomtom' u biliyorsunuzdur herhalde.. navigasyon programi avrupada cokmeshur

ve bi iara turkiyeyede gelecekti yanlis hatirlamiyorsam

ama simdi ben bu tom tom programi bu sonye yuklesem calisirmi ki ??

yoksa onunla beraber gelen programlara mi mecburum...??

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.