Şimdi Ara

===> Yeni Sony-Ericsson W995 | 8mp - WQVGA@30fps <=== (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
5
Favori
238.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 35.5KsK35.5

quote:

Orjinalden alıntı: DevoN

quote:

Orjinalden alıntı: werewolfdark

walkman 4.0 merak ediyorum doğrusu.w995 de olacağını duymuştum.walkman 3.0 dan ne gibi farklar mevcut?

Walkman 4.0 mı çıkıyor

w995 ile birlikte çıkıyor ama ne gibi bir farklılık var bilemiyorum..

Biz daha yeni Walkman 3.0 lı telefon almıştık,3.0 Lar eskiyo desene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 25 Haziran 2009; 12:23:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gkirtay

bazı sitelerde yurtdışı satılmaya başlanmış fiyat 750 dolar sizce nasıl?

330 GBP ye aldım yaklasık 500 USD
  • quote:

hedo5

330 GBP ye aldım yaklasık 500 USD

Dışarda 500 USD ise burda korkarım ki 1000 liradan aşağı olmaz gibi duruyor inşallah daha ucuz olur...
  • Bu telefonun kızağında bir cok arkadaş sorun yaşayacak gibime geliyor ama hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLMaNNN -- 26 Haziran 2009; 15:44:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLMaNNN

Bu telefonun kızağında bir cok arkadaş sorun yaşayacak gibime geliyor ama hadi hayırlısı

böyle bir kanıya nereden vardınki anlamadım
  • Banada telefonun kızağı sağlam gibi geldi.İncelemelerde filan kızağı sağlam hissi veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35.5KsK35.5 -- 26 Haziran 2009; 19:09:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kntrli

quote:

Bu telefonun kızağında bir cok arkadaş sorun yaşayacak gibime geliyor ama hadi hayırlısı

bilindik örnekler veriyim sana k750i kamera sürgüsü hatası k790 k800 aynı hata w580i sürgüde hata w910i sürgüde hata ve daha bir çoğu Sony sürgüde ve joystickte bir çözüm bulamadı acıkcası bu telefonda da illa ki cıkar diyorum ben

• dediğin telefonların hiçbirinde kızak hatası yok.
    k750'de joystick
    w580 de tuş çatlaması var.
    quote:

quote:

quote:

bilindik örnekler veriyim sana k750i kamera sürgüsü hatası k790 k800 aynı hata w580i sürgüde hata w910i sürgüde hata ve daha bir çoğu Sony sürgüde ve joystickte bir çözüm bulamadı acıkcası bu telefonda da illa ki cıkar diyorum ben

• quote:

quote:

quote:

Ben W910 kullanıyorum.Sürgüsünden gayet memnunum.Bi sorun çıkarmadı

• demiştim.
    quote:

Orjinalden alıntı: DevoN

quote:

quote:

quote:

Ben W910 kullanıyorum.Sürgüsünden gayet memnunum.Bi sorun çıkarmadı

• her zamanki gibi kaçak göçek yollara sokacak bu firma beni..

ama herkesin bir sabrı var. aldıracaklar sonunda bir iphone o olacak.
  • Sony ericsson telefon sürgüsünü en iyi yapan firmadır dolayısıyla W995 te bir sorun çıkacağını pek sanmıyorum. Zaten dizayn olarak sürgü sağlam oturuyo yani en fazla zamanla ufak boşluk olabilir onunda kullanımı etkileyeceğini sanmam.
  • İlk mesaj ne zaman güncellenecek, özellikler eklense güzel olacak
  • telefonu kullanan arkdaşlardan detaylı bir inceleme bekliyoruz acil tarafından hepimzin aklında bu cihazla ilgili bir yığın soru işareti var
  • Ben K750i kullandım Kamera kapağı yüzünden kaç kere servise gitti telefon tabii o zaman bu haklar oldugunu bilmiyodum.
    W580i kullandım son zamanlarda sürgü ne açılıyodu ne kapanıyodu. Arkadaşta w910 gördüm onda da takılmalar vardı. Bana göre en iyi kızağı nokia yapıyor ne kadar beğenmesemde ama nokianında çift tarafa açılan kızaklı telefonlarında problem var. Zaten her zaman bi çürük elma çıkıyo bi yerden
  • quote:

telefonu kullanan arkdaşlardan detaylı bir inceleme bekliyoruz acil tarafından hepimzin aklında bu cihazla ilgili bir yığın soru işareti var

Katılıyorum.İnternette bir sürü inceleme var ama ingilizce bilmeyenler anlayamıyor.Detaylı bir inceleme bekliyoruz arkadaşlar ..
  • ark.lar telefon kesin olarak nezaman türkiye.de satışa sunulacak bilgisi olan var mı????
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperok07

ark.lar telefon kesin olarak nezaman türkiye.de satışa sunulacak bilgisi olan var mı????

mübarek aylardayız, allahtan ümit kesilmez

işin şakası bir yana 3. çeyrekte çıkacak diye cevap veriyor se türkiye.
  • arkadaşlar ses seda yok bu telefondan haberiniz yokmu
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.