SİZCE HEM COMPACT SINIF HEMDE SİTAMİNA PİL VAR SARJ ALETİDE KUTUDA DSC-S600 ALİNACAĞİNA BUNLAR DAHA İYİ DEĞİL Mİ? CEVAP LÜTFEN?
bu serileri alime alıp incelemdim ama özelliklerini başka bi yerde üstün körü baktım (w 40) isoyu 800 e çıkarmışlar maxımum,çekimleri nasıldır bilmem ama benim bu makinaların beğenmediğim yönü 12 cm den makro yapması her şey iyi hoşda kardeşim bu makro mesafesini biraz daha düşürün yaa değilmi... lcd ekran pixel ide 85.000 bence yetersiz yinde iyi bilen arkadaşlar varsa yorum yassınlar bizde öğrenelemim hem
ben dün w30 ada w40 ada baktım ikisinin arasında sadece kaplama ve kılıf farkı var şekil oarak küçük ama s600 den çok farklı bir yönleri yok bence s600 fiyatıylada özellikleriylede harika ama acele et hiç bir yerde yok elde kalan bikaç makineyi fahiş fiyattan satıyorlar böyle oluncada avantajı kalmıyor ben dün sipariş verdim bugün alıcam
kardeş lityum piller için şunları söliyebilirm pahalılar heryerde bulunmuyorlar sadece kendi şarj aletleriyle doldurulabiliyorlar. yani lityum pili var diye sırf bir makina alınmaz... AA pil kullanması bence çok daha iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme