Hayırlı olsun, iyi gunlerde kullanırsınız umarım..
hayırlı olsun araç çoktan alınmıştır sanırım
kia sportage için gecen gün kartal kia bayisie gittim ancak 4 ay sonraya gün veriyorlar fiyat 55000 lira ve fiyat garantiside yokmuş :( fiyat garantisi veren yerler varmıdır yoksa kur yukselirse cok ciddi fiyat yükseliyor..
quote:
Orijinalden alıntı: barisay
kia sportage için gecen gün kartal kia bayisie gittim ancak 4 ay sonraya gün veriyorlar fiyat 55000 lira ve fiyat garantiside yokmuş :( fiyat garantisi veren yerler varmıdır yoksa kur yukselirse cok ciddi fiyat yükseliyor..
Bence 4 aya kalmaz kur düşecektir.
Kasım mı Hocam eskiye mi döndük ne o... Şahine doğana da yazılırdık bekle ki gelsin... 1yıl beklemiştik
quote:
Orijinalden alıntı: last_legant
Kasım mı Hocam eskiye mi döndük ne o... Şahine doğana da yazılırdık bekle ki gelsin... 1yıl beklemiştik
Konu 5 aylık farkında mısınız?
şahine doğana yazılırdık ülkemizde üretimi olmasına rağmen.
Tipi yamuk bu arabanın karar verdim
quote:
Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat
quote:
Orijinalden alıntı: barisay
Bence 4 aya kalmaz kur düşecektir.
kur düşse fiyat indirmiyorlarmış yükselirse fiyata bindiriyorlar ama..uyanık adamlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme