Yeni Passat olmasında başka ne olursa olsun diyorsun yani
yeni passatı ben beğenmedim (yeterince) mesela c5 yenilendi aaa ne güzel araba dedim (bmw 5 çakması olmuş ya bu), mondeo öyle insingnia, 407... öyle. en azından model olarak çıktıklarında bir değişiklik ve al beniyle çıktılar. vwnin son serileri hep benzer. ben passat alsam isterim ki arabam iyicene dikkat çeksin; bi kendini göstersin ama ne yazıkki jetta -golf gibi bişey. ha bunun yanında cc çok güzel mesela, tasarımı farklı en azından.
sportageyi dışarıda henüz görmedim; ama resimlerden güzel görünüyor. her ne kadar güzel görünse de ben gider sedan d sınıfı (2.el de olabilir) bir araç bakardım. 2008 1.6tit.+xpaket mondeo kullanıyorum çekiş gücü hariç çok memnunum bu tür jip yerine kesinlikle d sınıfı tavsiye ederim (güvenlik,konfor,tüketim,genişlik,yol tutuşu,performans... açılarından)
bi yandan 150000 liram olsa 2. el BMW 7 serisi bakarım; X6 çok hoşuma gitse bile sonucu değiştirmez
hangi vw modelinde çekicilik varki
tabiki sportage.sportage gibi yakışıklı bir araca bu sorunun hakaret olduğunu düşünüyorum
Bence de yeni Sportage Passat'ın yeni kasasına göre daha göz alıcı ve dikkat çekici. Kalite, marka değeri vs. gibi konular elbette tartışmaya açık ancak tasarım VW grubundan çok da uzak değil. Zira Audi TT, A6 ve yeni VW Beetle gibi modellerin yaratıcısı Peter Schreyer imzalı yeni Sportage.
Uzağ mekiği gibi çok berbat bir tasarımı var sportagenin acayip basık duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: lord_danger
Uzağ mekiği gibi çok berbat bir tasarımı var sportagenin acayip basık duruyor.
canlı olarak görmediğinizdendir diye tahmin ediyorum.ben de fotoğraflarda pek beğenmemiştim ama canlı görünce fikrim değişti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme