Şimdi Ara

Yeni sportagemi cekici yoksa yeni passatmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SUV ve otomobil farkı gözetmeden, Görsel açıdan Yeni sportageyimi yoksa yeni passatımı tercih ederdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Fırat- -- 19 Ekim 2010; 20:49:57 >

• Biri SUV diğeri Otomobil
  • quote:

Orijinalden alıntı: qr_bugra

Biri SUV diğeri Otomobil

Birinin SUV diğernin otomobil oldugunu biliyorum. Hangisini tercih ederdiniz derken benim kastteiğim bu değildi sorumu düzeltiyorum.
  • bence sportage nedeni yüksek olması trafikte acayip rahat edersiniz bende bi jip almak istiyorum ama bütçem müsait değil civic e taammül edecez şuanlık
  • Passat ile sportage'ı görünüm açısından karşılaştırmak bile sportage'a ayıp olur.
    Tabiki sportage[sm=ok.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 19 Ekim 2010; 22:35:15 >
  • Sportage
    Görsel açıdan bence sportage passattan çok daha güzel ancak çok geçmeden yeni passat eskisi kadar, sportage de qashqai kadar yollarda görülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techaddict

Sportage
    Görsel açıdan bence sportage passattan çok daha güzel ancak çok geçmeden yeni passat eskisi kadar, sportage de qashqai kadar yollarda görülecektir.

Bu düşüncenizde size katılıyorum. Her güzelin bir zamanı vardır sözü gibi
  • sportage
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

bence sportage nedeni yüksek olması trafikte acayip rahat edersiniz bende bi jip almak istiyorum ama bütçem müsait değil civic e taammül edecez şuanlık

Bir SUV,bir bineğin verdiği rahatlığı veremez.
  • İkinci elde passat daha az değer kaybeder ve istenildiğinde elden çıkarmak kolaydır.Ayrıca malzeme kalitesi olarak passat daha üstündür.Konfor ve yol tutuş açısından passat bence daha ileride...Ama dizayn olarak Passat baba arabası Sportage bekar arabası
  • Yeni Passat mı çekici X mi ?

Bence X..
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-Assault

İkinci elde passat daha az değer kaybeder ve istenildiğinde elden çıkarmak kolaydır.Ayrıca malzeme kalitesi olarak passat daha üstündür.Konfor ve yol tutuş açısından passat bence daha ileride...Ama dizayn olarak Passat baba arabası Sportage bekar arabası

2. el konusunda haklısınız memleketin vw sevdası malum. konfor konusu passat bir zahmet iyi olsun. Ama yol tutuş ( eğer kasıt arabanın viraja girmesi içerdikine bunu hissttirmemesiyse) sportage ı kullanıp tekrar düşünün derim. NOT: Ben mevcut kasa passatı kullandım.
  • En iyi Suv'u , ortalama bir sedanın yerine bile tercih etmezdim.. SUV işi hikaye... Hevesle alırsınız yok efendim bilmemkaç yüzbin TL para veriyorum illa ki iyidir deyip, sonra ilk uzun yolda yüksek oturma pozisyonu sebebiyle kıçınız başınız beliniz ağrıyınca tövbe edersiniz.. Otomobilin yeri farklıdır, SUV kimseye tavsiye edilecek bir araç çeşidi değil... ( Tabi tarım-hayvancılık gibi bir işiniz var da sürekli dağa çıkmanız gerekmiyorsa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

En iyi Suv'u , ortalama bir sedanın yerine bile tercih etmezdim.. SUV işi hikaye... Hevesle alırsınız yok efendim bilmemkaç yüzbin TL para veriyorum illa ki iyidir deyip, sonra ilk uzun yolda yüksek oturma pozisyonu sebebiyle kıçınız başınız beliniz ağrıyınca tövbe edersiniz.. Otomobilin yeri farklıdır, SUV kimseye tavsiye edilecek bir araç çeşidi değil... ( Tabi tarım-hayvancılık gibi bir işiniz var da sürekli dağa çıkmanız gerekmiyorsa)

bizimki traş hadi neysede zaten suv değil crossover ayarında. şimdi bu x6 , q7, range rover v.s. sahipleri ağrıdan sürünüyormu yani? öyleyse bu zenginler fetişistmi kardeş parayla acı çekiyorlar.? Benim bildiğim konfor için ne gerkiyorsa bu arabalar barındırıyor. Bunun yanında dağa bayıra çıkmasıda extra.Benim yeni kasa bir range rover sportum olsun varsın heryerim ağrısın. Trafikte adam öyle bir gidiyorki kendini hangi şerite atacağını şaşırırsın. 2.5 tonluk hayvan 8-9 sn de 0-100 yapıyor bu apayrı bir tartışma konusu. Dolayısıyla böyle çok iddialı sözler sarfetmek çok gereksiz geliyor böyle konularda.

• Yeni passatinda tasarimini begenmiyorum sportageninde.Ama sportagenin ki berbat otesi.
  • Kendi zevkim açısından yeni Passat'ı tercih ederim. Her zaman büyük sedanları sevmişimdir. Yeni Passat'ı da ayrıca sevdim yani, eskisinden fersah fersah iyi hem iç, hem dış tasarımı.
  • sportage görünüm açısından daha güzel
  • şuanki mevcut eski oldu artık olan passat daha hoş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: logicman

quote:

Orijinalden alıntı: asoz

En iyi Suv'u , ortalama bir sedanın yerine bile tercih etmezdim.. SUV işi hikaye... Hevesle alırsınız yok efendim bilmemkaç yüzbin TL para veriyorum illa ki iyidir deyip, sonra ilk uzun yolda yüksek oturma pozisyonu sebebiyle kıçınız başınız beliniz ağrıyınca tövbe edersiniz.. Otomobilin yeri farklıdır, SUV kimseye tavsiye edilecek bir araç çeşidi değil... ( Tabi tarım-hayvancılık gibi bir işiniz var da sürekli dağa çıkmanız gerekmiyorsa)

bizimki traş hadi neysede zaten suv değil crossover ayarında. şimdi bu x6 , q7, range rover v.s. sahipleri ağrıdan sürünüyormu yani? öyleyse bu zenginler fetişistmi kardeş parayla acı çekiyorlar.? Benim bildiğim konfor için ne gerkiyorsa bu arabalar barındırıyor. Bunun yanında dağa bayıra çıkmasıda extra.Benim yeni kasa bir range rover sportum olsun varsın heryerim ağrısın. Trafikte adam öyle bir gidiyorki kendini hangi şerite atacağını şaşırırsın. 2.5 tonluk hayvan 8-9 sn de 0-100 yapıyor bu apayrı bir tartışma konusu. Dolayısıyla böyle çok iddialı sözler sarfetmek çok gereksiz geliyor böyle konularda.

ben tecrübemle ilgili konuşuyorum, siz tahminle karşı çıkıyorsunuz...

• suv dediğimiz araç sportage.passatın kalitesini o araçta kesinlikle bulamazsınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.