Şimdi Ara

Yeni Ssangyong Korando Satışta 212.000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
8.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: komkarbey

Malum siteye düştü ilanlar. Şubat sonu gelecekti gelmiş.
    liste fiyatına bakma 210 bin alt versiyon 215bin civarı üst versiyonu alırsın(237.000 olan) Yedek parça sıkıntısı yok çünkü araç gelmeden yedek parçası gelmek zorunda bizim kanunlarda yoksa izin yok. Ve firma yeteri kadar yedek parça getiriyor. Youtube de bir videoda görmüştüm.
    Araç çok iyi tasarım Pininfarina denilen ünlü italyan tasarım firmasına ait firmayı da mahindira satın aldı ssongyoung'unda sahibi aynı firma. Bizim yerli aracı tasarlayan yani.
    4x4 getirseydi bu fiyatlara ciddi düşünüyordum ama 4x4 250.000 den aşaı zor görünüyor hele dövizdeki bu artıştan sonra.
    2. el sıkıntı haklısın. ama uzun süre bineceksen sorun olmaz 5 yıl garantili( Bazı ülkelerde 7 yıl 150.000 km garanti)
    C5 aircros 8 ileriden 6 ileriye geçmesi fiyat artışından. 8 ileri daha pahalı. Fakat citroen de ssongyoungdaki otomatik vites aynı japon aisin firmasının yani.
    Git bir test yap bak hoşuna giderse takma millet ne der. Test sonu bizi de bilgilendir:)
    Bende 2012 de duster aldığımda herkes bu alınır mı teneke vb. dedi(orası doğru yalıtım çok kötü) ama 180.000 km oldu taş gibi hala biniyorum bakım dışında bir masraf çıkarmadı.
    Üst Donanım da 237 BİN olan, o kadar indirim olur mu hakkaten?
    Bu mantığa göre 212 bin olanı da 180 BİN'e bırakırlar o zaman???
    Bir arkadaşım ssangyon Tivoli ye 3 yıl kadar bindiğini (Sıfır almış zamanında) donanım, konfor vs her anlamda öyle bir araca binmedigini anlatır durur lafı açıldıkça
    Valla 200 BİN altına şu piyasada elle tutulur, verdiğin paraya değer araç bile yok doğru dürüst (SUV anlamında)
    Dolayısıyla insan, 200 BİN+ para verecekse mümkün mertebe dolu olmasını istiyor alacağı aracın...
    E bu aracın da kağıt üzerinde tipi, şekli şemali, duruşu, genişliği, ferahlığı, yüksekliği ve donanımları hiç fena durmuyor....
    Dediğim gibi gidip bir de kanlı canlı görüp öyle konuşmak lazım....
    Hayırlısı bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Limitedleri 199 bin den Platinyumu 215-217 bin civarından verdiler Ocak ayında. Pazarlığı buna göre yap.
    Forumda bir kaç arkadaşta söyledi.

• 2020 SSangYong Korando 1.6 DİZEL | Leon Fiyatına "0" Km Jip
    Noyanyoutube
    2020 SSangYong Korando 1.6 DİZEL | Leon Fiyatına "0" Km Jip
    https://www.youtube.com/watch?v=iSQh73Z84lE

Şu videodaki 20:40 yer alan bağaj incelemesin de bagaj zeminini düz yapan sunta bile opsiyonmuş para ile alınıyor?? 200 bin ve 50 tl'lik sunta yok... İyice cıvıttı firmalar.
    Oto Bakışyoutube
    YENİ SSANGYONG KORANDO DETAYLI İNCELEME
    https://www.youtube.com/watch?v=0MsUV6JXhmE

• hs37 H kullanıcısına yanıt
    150 ye dizel otomatik güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Aracın dışı güzel ama geri kalan her şeyi soru işareti. İkinci eli olmadığı için zaten ordan büyük bir darbe yiyiyor satış konusunda. Bir de ben şu Ssangyong'un logosunu hiç beğenmiyorum. Amatör işi duruyor.
    neyi soru işareti merak ettim? neye dayanarak soru işareti kondurabiliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

neyi soru işareti merak ettim? neye dayanarak soru işareti kondurabiliyorsun?

Alıntıları Göster
    Ssanyong kullanan kaç kişi var? Araç hakkında kimin tecrübelerinden yararlanabilirsin? Aracı kullanmamış birinden araç hakkında alacağın biriyle, kullanan birinden alacağın bilgi aynı mı? İkinci eli de yok aracın. Daha nasıl soru işareti olması gerekiyor?
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    hiç aklınızı karıştırmasın bu ülkede distibütör olmayan marka/modeller satılıyor bakımı yapılıyor parçası bulunuyor. eğer ki düşünüyorsanız kullanmadan kesinlikle olumsuz bir karar vermeyin. burada hariçten gazel okuyanların nasıl palavracı olduğunu göreceksin.
  • quote:

Ssanyong kullanan kaç kişi var? Araç hakkında kimin tecrübelerinden yararlanabilirsin? Aracı kullanmamış birinden araç hakkında alacağın biriyle, kullanan birinden alacağın bilgi aynı mı? İkinci eli de yok aracın. Daha nasıl soru işareti olması gerekiyor?

Alıntıları Göster
    bu yazdıklarının hiçbiri soru işareti değil özellikle ikinci eli. ssangyongclubtr forumunda istediğinizden ala cevap bulursunuz. youtube da biraz aratırsanız birçok test bulursunuz.
  • Ssangyong Türkiye distribütörü de konuya teşrif etti. Araç hakkında soru işaretlerimiz var diyoruz ve fırça yiyoruz, neye dayanarak soru işareti kondurabiliyorsun falan diyor. Ya Ssangyong Türkiye distribütörü ya da ikinci el Korando aracını satmaya çalışan bir vatandaş.
  • quote:

Ssangyong Türkiye distribütörü de konuya teşrif etti. Araç hakkında soru işaretlerimiz var diyoruz ve fırça yiyoruz, neye dayanarak soru işareti kondurabiliyorsun falan diyor. Ya Ssangyong Türkiye distribütörü ya da ikinci el Korando aracını satmaya çalışan bir vatandaş.
    sen de ya yalancısın ya içtenpazarlıklısın. oldu mu şimdi? seni bilmeden, tanımadan sana yakıştırdıklarım doğru oldu mu? niye insanları tanımadan, hakaretamiz şekilde yargılıyorsunuz. belli ki ssangyong hakkında senden fazla bilgim var ve almak istediği halde cesaret edemeyen arkadaşa yardım etmeye çalışıyorum. bunun neresi yanlış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

sen de ya yalancısın ya içtenpazarlıklısın. oldu mu şimdi? seni bilmeden, tanımadan sana yakıştırdıklarım doğru oldu mu? niye insanları tanımadan, hakaretamiz şekilde yargılıyorsunuz. belli ki ssangyong hakkında senden fazla bilgim var ve almak istediği halde cesaret edemeyen arkadaşa yardım etmeye çalışıyorum. bunun neresi yanlış?

Alıntıları Göster
    Üslubunuz hoş değil. Ben kendi fikrimi belirtmişim orda öznel olarak, siz gelip karşıt görüş beyan ediyorsunuz. Ne hakla? Gelip bana ilk başta bu soruların cevabı şurda var diyebilirsin ama gelip de neye dayanarak soru işareti kondurabiliyorsun dersen, ben de orda yükselirim. Ssangyong kutsal mı da soru işareti konduramayacağız? Neyin tribi bu? Almak isteyene istersen satış danışmanlığı yap, beni ilgilendirmiyor. Ben sadece bana yaptığınız anlamsız çıkışa yükseldim. Hepsi bu.

• quote:

Üslubunuz hoş değil. Ben kendi fikrimi belirtmişim orda öznel olarak, siz gelip karşıt görüş beyan ediyorsunuz. Ne hakla? Gelip bana ilk başta bu soruların cevabı şurda var diyebilirsin ama gelip de neye dayanarak soru işareti kondurabiliyorsun dersen, ben de orda yükselirim. Ssangyong kutsal mı da soru işareti konduramayacağız? Neyin tribi bu? Almak isteyene istersen satış danışmanlığı yap, beni ilgilendirmiyor. Ben sadece bana yaptığınız anlamsız çıkışa yükseldim. Hepsi bu.

Alıntıları Göster
    birincisi ben size hakaret etmedim. sizin bana yaptığınız iftiranın bir örneğini size söyleyerek yaptığınız iftiranın doğru ve hoş olmadığını gösterdim. ikincisi ssangyong elbetteki kutsal bir marka değil. lakin ülkemizde ve özelinde bu forumda aklı ermez zırcahiller (lafım size değil) özellikle ssangyong a karşı mesnetsiz bir önyargı ve karalama içindeler. tamamen dayanaktan yoksun bu tip karalamaları rahatsız edici buluyorum ve birşekilde doğrusunu ifade etmeye çalışıyorum. o yüzden sizin soru işaretleri sorunuzu da bu temelde değerlendirdim. belliki yanlış yapmışım kusura bakmayın. dediğim gibi ssangyong hakkında naçizae bilgim sizden ve bu forumdakilerin %90 ından fazla olduğu için hevesli arkadaşlara yardım etmeye çalışıyorum.

not: eğer ki yeniyetme ergen değilseniz bu "yükseldim" tarzı anlamsız kelimleri yaşınıza yakıştırmam.

• SsangYong severim özellikle mercedes motorlu olanları ama sağlam yakıyorlar işte umarım bu daha az yakıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektifier -- 10 Mart 2020; 20:47:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her konuda illa bir tartışma okumaktan hiçbir konuya zaman ayıramaz olduk...
  • Arkadaşlar selam ,alıp kullanan veya test eden olduysa bilgi verebilirmi acaba ,teşekkürler.
  • Bu aracı alırsın ama satamazsın çok ölü fiyata vermek zorunda kalırsın

üstelik alıcak olsamda q7 tarzında heybetli bir arac üretip satarlarsa alırım bunlar 4x2 4-4 bile değil gerek yok
  • 4x4 gelmeyecek dediler bana hem merkez hem bayiler 3 adet gelmiş, hemde en dolusu. Fiyat ise uçuk! 380 bin korondo...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ssangyong-4x4-hatasiz-endolusu-849341727/detay

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.