Şimdi Ara

Yeni ssd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar acer nitro 5 515 57 modelini kullanıyorum elimde samsung 950 pro m2 ssd vardı bugün laptoba taktım onu fakat normalde 9 10 saniyede açılan laptop şimdi neredeyse 1 dk da açılıyor bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim ssd yi çıkarınca yine hizlaniyor daha önceden bu ssd se windows kuruluydu fakat biçimlendirdim bunun bir çözümü var mıdır

• Samsung 950 Pro çok eski bir model, belki de laptopun içinde gelen SSD daha hızlıdır.

• CyberXTR kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler fakat zaten windows gelen m2 ye kurulu ben samsungu öylesine taktım yani yavaş olsa bile açılışa bu kadar etkisi olur mu az önce dakika tuttum 1.45 dakika da açıldı normalde 9 10 saniye
  • Ayrıca biostan intel vdm yi açınca mavi ekran hatası alıyorum vdm ne oluyor ne için kullanılıyor.
  • Fark eder rastgle erişim hızları bayağı arttı, tabi 2 dk da olmaması gerekirdi.

VDM = Virtual Disk Management, fiziksel diskleri sanallaştırıyor, RAID vs. şeyler için ve sunucular için ideal, laptoplar için aşırı gereksiz. Kapalı kalsın. Açtığında Windows'un çalışması için, sıfırdan kurulum yaparken sürücüsünü el ile tanıtman gerekiyor.

• Yani tekrardan hızlı açılması için ne yapmam gerekiyor? format atıp tekrardan kurulum mu yapmam lazım? el ile tanıtmak nasıl oluyor onu da bilmiyorum. Bu arada uğraştığın için tekrardan teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.