Sayitoğlu, Akyazı beldesindeki yeni stat projesi için hukuksal altyapının çözülebilmesinin Haziran ayı sonunda netleşeceğini, hukuksal sorun çıkmaması halinde Trabzonspor adına olumlu bir adımın atılacağını kaydetti. 26.05.2007
quote:
Orjinalden alıntı: @XEL
aslında avrupa şampiyonası gibi bi organizasyona ev sahipliği yapabilsek.şehirlerimiz çok güzel stadlara kavuşur
bunun için bile idareten stadlarımızın olması lazım. var mı? yok. olimpiyat ve de kadıköy dışında.
beni inandıramadılar stad için. avni akerin ıslahı daha olumlu olur bence.
Trabzon Taraftarı bu ülkedeki en sevdalı en ateşli taraftarların başında geliyor bence.Ben isterdim Nou Camp gibi bi cehennem yapılmasını trabzona.Gerçi abartı olur ama Düşünün bi renklerde benziyo!
ya bizim stad kac kapisteli????????????
stad projesinden daha da kötüsü başkanın stadı yapmadan başkanlığı bırakmam demesi. fatih tekkenin satışından gelen 7,5 milyon avroya rağmen klübün borcunun artması herşeyi açıklıyor......... allah trabzonsporun parasını komisyonculara, yiyicelere, hırsızlara, haketmeyenlere nasip etmesin......
su stad prjesi nekadar sürer
yok aga ne stadı yaa zaten tesislerin orda bir yere yapacaklarmıs stadı deniz kıyısında avni akerin yerine değil ben ölye okudum karadenizde
ALIN SİZE STAD www.lazuts.04.org
stat deniz kenarına yapılacakmış inşaata başlamak için yeni bir kanun lazımmiş meclisten o kanunun geçmesini bekliyorlarmış en son gazetede öyle yazıyordu kanun yasalaşınca hemen inşaata başlanacakmış denize oldu olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme