Şimdi Ara

YENİ STEPWAYCİLER İÇİN ÖNEMLİ BİLGİ MUTLAKA OKU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
6.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni stepwaylerin hepsinde olmasada 10 arabanın 7 sinde araç 100 km hızla giderken 110 km hıza kadar uğultu ve titreşim yapıyor ve ben yaklaşık 2 aydır servislerden bunun sorununu bulmaya çalışıyordum ve renault maisden gelen en son açıklama böyle bir sesten ve titreşimden haberimiz var araştırma geliştirmelerimiz devam ediyor araştırma bitince garanti kapsamında gereğini yapacağız demişlerdir.Aracında bu olay olan varsa en kısa zamanda yetkili servise gidip kayıt açtırsın arkadaşlar

• Sanki benim aracımdada var kesintili şekilde uğuldama duydum bugün..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 km hız yada 100 km hızda başlıyo 5. vitesteyken 110 a kadar sürüyo titreşim ve uğuldama gibi abi derhal yetkili servisi git kayıdını açtır firmanın araştırmaları devam ediyo bu sorunu kabul ediyolar araştırmaları bittikten sonra çağıracaklar ücretsiz sorun neyse halledecekler ama mutlaka yetkili srrvise gidip bunu beyan et başın ağrımasın bizim gibi şaun forumlardan tanıştığım 8 kişi var hepimizde bu sorun var
  • Bende de var bu titreşim. Vites düşürdüğümde kesiyor bende, sizde de öyle mi? Bir tür rezonans olayı ama nedenini bilmiyorum. Ben de gidip kayıt açtırayım bari.
  • JerryDrake J kullanıcısına yanıt
    aynen vites düşürdüğünüzde düşüyor ve dediğim gibi renault hatayı kabul etti ama kayıt açtırmazsanız en kısa zaman içinde garanti kapsamına almamak için kullanıcı hatası diyebilirler!!! servise gittiğinizde 100 km hız da titreşim ve ses yapıyor diyin zaten renaultun bilgisi çok fazla inanılmaz şikayet almışlar bu konudan ve araştırmaları devam ediyor bittiğinde servisler garanti kapsamında ücretsiz yapacaklar ciddiye alın derim arkadaşlar
  • aynı arıza bende de var kayıt açtırdım 10 araçtan 3 ü haberi yok belkide
  • arkadaşlar haberi olmayan arkadaşlarımıza internetten bu sitelerden haber verelim mağdur olmasınlar buarada bilgi gelen olursa lütfen burada paylaşşınlar ben daha şimdi konuştum araştırmaları devam ediyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de var ben onu turbo nun iyice açılması zannediyordum
  • ben farkedemedim ama yarın tekrar denerim kayıt açtırmasak sorun olurmu sonuçta 3 yıl garantili araçlar.
  • arkadaşlar turbonun açılması falan değil zaten dediğim gibi renault sorunu kabul etti ve şuan çok ciddi araştırmaları devam ediyor 3 yıl garantili ama kayıt açtırmazsan o vibrasyon başka bir yere zarar verirse kullanıcı hatası diyerek asla yapmazlar benden söylemesi kaynak çok sağlam
  • buarada herkes yeni araba olduğu için motorun açılmasından zannediyormuş ama renaulta baya şikayet gitti bununla ilgili zaten 10 arabanın 9unda var geri kalanlarda daha farkedemeyenler zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

aynı sorun bende de var ben onu turbo nun iyice açılması zannediyordum

hocam pm attim size gelmedi mi acaba?

• arkadaşlar sizce şanzımandan mı ve bu şansıman megane mı
  • İstanbul'da kayıt açtıran varsa nereye açtırdı acaba? Meseleyi bilmeyen bir servise en baştan anlatmakla uğraşmayayım dedim de :)
  • arkadaşlar kayıt açtırmak telefonla falan olan birşey değil servise gideceksiniz ve onlar kullanıp açacaklar benim tavsiyem bir an önce gitmeniz demedi demeyin
  • buarada pm attım diyen kardeşim banamı attın bilmiyorum ama bana attıysan eğer gelmemiş
  • arkadaslar selamunaleykum tekrardan bence biz dacia forum olarak bilgi alisverisinde cok zayifiz burada yazan arkadaslar sonradan neler yaptilar hic bilgi vermiyorlar servise gittinizmi?kayit actirdinizmi?ne dediler bence biraz daha sik bilgi paylasimi yapalim ben asama asama her turlu bilgi paylasimi yapiyorum hatta bu titresimi olk farkeden ve forumlarda konu acan benim saygilar iyi aksamlar
  • Az önce Kağıthane'deki servisten geldim. Öncelikle gitmişken yol bilgisayarının kapalı fonksiyonlarını açtırdım. Kolay olmadı tabii. Öncelikle ne olduğunu anlatmam sonra da inanmayan servis görevlisine donanımhaber forumundaki ilgili topikleri göstermem gerekti. Epeyce bir direndikten sonra servis bilgisayarında nereden açılacağını buldu ve artık yol bilgisayarımın tüm fonksiyonlar açık. Yaptıktan sonra uzun bir süre hayıflandı: "Nasıl olur. Bu şekilde nasıl yollarlar arabaları. Rapor edeceğim hemen, böyle olmaması lazım." vs vs. Bana da teşekkür etti. İkinci olarak bizim 100-100kmh arasındaki tireşimden ve uğultudan bahsettim. Mekanik işlere bakan bir arkadaşla yola çıktık. 100-100kmh hızın 5. vites için çok düşük olduğunu söyleye söyleye sürdü arabayı. Sonrasında uğultu ve titreşimi kendisi de gördü. Normal olmadığını kabul etti. Serviste arıza kaydı açmak için ısrar ettim ama o da bana ısrarla gerek olmadığını, üç senelik garanti süresi içinde ne olursa olsun sorunun çözüleceğini söyledi. Bu arada saat 18:00'i geçti ve kayıt açtıramadan mesai bitti ben de arabayı alıp eve döndüm.

• birinci olarak yok bilgisayarının konusu nerede link verebilirmisiniz

ikincisi yarın ankara neziroğlu servisine gidicem detayları yazarım
  • 100-110 arasi titreme ve ugultu. On göğüste titreme. Mazot deposunun calkalanma sesi. Cam kapandiginda cit sesi. Derken şimdi klimayi actigimda garip bir ses geliyor onun uzerinde duruyorum bu sikayetlerim cogu kiside var. Benim sorunlarim bunlar arkadaşlar. Birkijte hareket edersek çözüm için mesafe kat ederiz insallah

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.