Şimdi Ara

Yeni Sultan Papağan aldım. Psikopat çıktı. Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi. Daha önce Çekoslovak muhabbet kuşu besledim. Askere giderken arkadaşıma verdim. Şimdi de Sultan Papağan aldım. Fakat psikopat çıktı. Daha odaya girer girmez tıslamaya başlıyor. 6 aylık falan. Elimi kafese götürüyorum yavaşça tıslıyor. Oturduğum yerden kalkıyorum tıslıyor. Elimi kafese soktuğum an sağa sola vuruyor kendini. Ne yapmalıyım?
    Daha önce muhabbet kuşunu aç bırakacak terbiye ettim fakat hayvan ürkek oldu. Yani mecburiyetten geldi. bunu istemiyorum. Beni sevsin kardeşim. Severek gelsin bana :D

• Petshop tan alinan kuslarin gecmisi pek iyi olmadigi icin asiri agresif olabiliyorlar. Keske arastirip bi ureticiden alsaydiniz hem evcil hem saglikli bir kusunuz olurdu. Ayrica uzun bir sure sabretmeniz gerekecek simdilik fazla gitmeyin üstüne otuslere basladigi zaman egitime baslarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş yavaş alışacak. Kafes dışından çekirdek uzatın sadece içeriye sokmayın elinizi. En azından tıslamayı bırakana kadar, sizin güvenli olduğunuzu bilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

Petshop tan alinan kuslarin gecmisi pek iyi olmadigi icin asiri agresif olabiliyorlar. Keske arastirip bi ureticiden alsaydiniz hem evcil hem saglikli bir kusunuz olurdu. Ayrica uzun bir sure sabretmeniz gerekecek simdilik fazla gitmeyin üstüne otuslere basladigi zaman egitime baslarsiniz.

3. günümüz şuan. Sabahları ben uyurken ötüyor, öğlen ara sıra ötüyor. Yani yavaş yavaş ötmeye başladı. Fakat tıslama olayında pek ilerleme kaydetmedik. Bende ellerimi pek göstermiyorum. Elimi gördüğü gibi kaçıyor kafesin sağına soluna. İçine sokmama bile gerek kalmadan kaçıyor korkuyor.
  • Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
  • Daha güven altın da değil benim aldığım kuşta böyleydi 2 hafta sürmüştü şimdi kafesi açık ben sıkıldım artık ps4 oynuyorum joysticke konup elimi ısırıyor yani sabır işi hemen güven almaz onunla konuş kafese yaklaşarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ms42kral

Daha güven altın da değil benim aldığım kuşta böyleydi 2 hafta sürmüştü şimdi kafesi açık ben sıkıldım artık ps4 oynuyorum joysticke konup elimi ısırıyor yani sabır işi hemen güven almaz onunla konuş kafese yaklaşarak.

Bizimki 2 haftadan fazla sürecek gibi =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sey sorucam benim kusumda bana alisti muhabbet kusu ama arada isiriyo ellerimi normalmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kivim1

Sey sorucam benim kusumda bana alisti muhabbet kusu ama arada isiriyo ellerimi normalmi

Avucuna almaya çalışıyorsan ısırır. Avucuna almayacaksın. Parmağında duracak. Birde yeni alıştıysa tedirgin olur haliyle. Eline geliyorsa bile gelişmedir bu. Sakın ürkütme. İşaret parmağına al, aynı elinin baş parmağı ile gövdesini okşa :D çok severler bunu.
  • 1 bucuk aydir bizimle sence isirmasi azalirmi ya:D geliyo tabi omuzumda geziniyo ama iste yuzumu de isiriyo arada

• quote:

1 bucuk aydir bizimle sence isirmasi azalirmi ya:D geliyo tabi omuzumda geziniyo ama iste yuzumu de isiriyo arada

Hocam disi olan muhabbetler daha agresif daha saldirgan oluyor erkeklere gore o yuzden bence normal isirmasi urkutmemeye calis derim iyi aksamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1 bucuk aydir bizimle sence isirmasi azalirmi ya:D geliyo tabi omuzumda geziniyo ama iste yuzumu de isiriyo arada

1 buçuk ay gayet iyi bir süreç :D omzuna falan geliyorsa ne mutlu. Benim sultan 2 hafta oldu hala artislik yapıyor :D
  • Ahah alisir elbet:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.