Şimdi Ara

Yeni Summoner Spellin Nasıl olmasını istersiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    -Illusion
    -Regeneration
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

Cleanse i banshee ye cevirsinler baska birseye gerek yok. Sen stun yemissin cleanse kullansan ne olucak kullanmasan. Zaten zed ulti malza ultiyi silmiyor en cok silmesi gerekenleri.

Ben morello olsam suan oyuna en az 15 spell daha koyardim her oyun flash ignite flash tp gormekten biktim yani. Ne bileyim basildigi an uzerine gelen damage i 1 saniyeligine %80 azaltma olabilir. Ayni sekilde asassinler icin de boyle bir spell verebilirsin. Kule guclendiren speller olabilir dominiondaki yani useless olur ama koy en azindan.

Healin CD i arttirip clearity ile birlestirilmeside iyi olur. Hem heal hem mana gelicek ne guzel iste. Gorunmezlik veren spell olabilir.

Oldu canım exhaust veya qss yetmiyormuş gibi o gelsin bi de

• quote:

Orijinalden alıntı: Prens Andrey

bi süre hook,stun gibi şeylerden korunma spell i olabilir. mesela hook mı yıceksın onceden basman gerekir basınca yemezsin. ne bilim lan bu aklıma geldi

Morgana'nın E sini dediğin gibi spell yapabilirler.Kötü de olmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

2 saniyeligine belli miktarda ap veren birsey olabilir

12 (yazıyla ON İKİ) saniyeliğine 80 AP veren SURGE diye bi skill vardı da ne oldu? Sadece troller alıyordu.
  • bariyer in magic damage + cc versiyonu. (tam olarak morgana nın e si)
  • Karşıdakinin en son kullandığı skilli çalma spelli olabilir aslında ama hepsine uymaz. Zed ultisi atan bir teemo ilginç olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vexilloid

3-5 saniye üstünde kalabilen banshell böylelikle yakalanma anında thresh q morgana q yada jinx ulti cait ulti gibi engellenebilir sonuçta latede o skillere yakalandımı barrier bile kurtarmaz tabi bu fightlarda zor durum adam heal barrier basabilir banshell spelli daha çok latede yakalanmamak için iş yapar şuan düşündüm bunu iyi olur mu tartışılır

not:cleans üstündeki cc kaldırır blitz q'ya yakalanmanı önlemez

O zaman threshi morganayi vs silelim oyundan iyice rahat edin

• ahada böyle bir spell isterdim

http://www.youtube.com/watch?v=O4LEjBA0tZI
  • quote:

Orijinalden alıntı: GQ Diamond H2O

Jumping spell olabilirdi.Bastığında 3sn'liyle tüm engellerin üstünden zıplatan türden.Jungle core spell olurdu heralde.

sonra yasuo ulti neden tek atiyor

• Banshell nedir off

Fortify geri gelsin yeter

Edit: adam cleanse icin stun yemisim napayım cleansei diyor... lan giderek newbie artıyo forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 15 Ağustos 2014; 9:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

-Invisibility
    -Illusion
    -Regeneration

Hepsi dota rünleri.
    değil mi yandiş bilmiyor sam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandor Clegane

Karşıdakinin en son kullandığı skilli çalma spelli olabilir aslında ama hepsine uymaz. Zed ultisi atan bir teemo ilginç olur

rubick çakmasi.
    Rubick harbi op ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Base atmadan item getiren bi eşeğimiz olsa güzel olur. Basıcan ona itemları serice getirecek. Seçiceksin tabi. Güzel olabilir. (Dota çakması)

Eşeğe bir de skin çakarız altın semerli falan pulsefire eşek uçarak getirir artık itemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vexilloid

3-5 saniye üstünde kalabilen banshell böylelikle yakalanma anında thresh q morgana q yada jinx ulti cait ulti gibi engellenebilir sonuçta latede o skillere yakalandımı barrier bile kurtarmaz tabi bu fightlarda zor durum adam heal barrier basabilir banshell spelli daha çok latede yakalanmamak için iş yapar şuan düşündüm bunu iyi olur mu tartışılır

not:cleans üstündeki cc kaldırır blitz q'ya yakalanmanı önlemez

herkese bi kayle ultisi diyon sende resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman behind

quote:

Karşıdakinin en son kullandığı skilli çalma spelli olabilir aslında ama hepsine uymaz. Zed ultisi atan bir teemo ilginç olur

rubick çakmasi.
    Rubick harbi op ya.

Rubick OP mu bilmem ama çok zevkli lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

2 saniyeligine belli miktarda ap veren birsey olabilir

12 (yazıyla ON İKİ) saniyeliğine 80 AP veren SURGE diye bi skill vardı da ne oldu? Sadece troller alıyordu.

adı aklıma gelmiyordu bir türlü iyi oldu hatırlattığın,sezon 3 başlarken kalkmıştı galiba ama dediğin kadar çok vermiyordu düşük levelllarda benim bahsettiğim düşük levelda verecek ama 100 verecek 2 saniyeliğine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman behind

quote:

rubick çakmasi.
    Rubick harbi op ya.

Aynen ondan aklıma geldi de heronun adını hatırlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

anında birkaç saniyeliğine görünmezlik

sizce de çok güzel olmazmıydı
    quote:

Orijinalden alinti: The Rainmaker

aninda birkaç saniyeligine görünmezlik

sizce de çok güzel olmazmiydi

Sonra adcler niye op
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.