Şimdi Ara

YENİ SUPERB'E İLK BAKIŞ ( ...CARVISER... ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 tsi 150bg act manuel orta donanım refleks gri/gümüş gri alınır paşa paşa binilir bu sefer olmuş çok beğendim satında alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 19 Şubat 2015; 1:35:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Octivanin arkasi daha guzel sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skoda sürekli bir yenilik içerisinde.

Vw sürekli aynı tasarımın peşinde.
  • İç mekan çok sönük kalmış. Arka taraf da şimdiden makyaj istiyor .
  • Görüşmek üzere !

Görüşürüz hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Abi uyumak ne? Ben oraya ranza atar mobil otel kurarım.

Hatta sınırları zorlar karavana çeviririm aracı.

Bir de Combi olacak ki. Güncel Combinin bagajı şöyle:

https://store.donanimhaber.com/86/7c/a7/867ca70522b502dd935501f380f62e46.jpg

YENİ SUPERB'E İLK BAKIŞ ( ...CARVISER... )

2 oda 1 salon mübarek:)

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

valla ön tipi güzel degil farlara ne yapsan boş...eksileyin beni ama yine passat ve mondeo bunun agzına tükürür...

-9 yetmez daha fazla istiyorum...kırbaçlayın beni....

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Hay superb e arkadas ya

Forumdan 5 kisi almayacak ama günlerdir anketiydi , resimleriydi yok gizli Röntgen fotolariydi

almadığını kim söyledi? geçen seneyi segmentinde 4. bitirmedi mi bu araç satışlarda?
  • Araç çok güzel olmuş.Passata niyetliydim.1 sene para biriktireceğim bu süre zarfında bu araç çıkmış olacak.Fiyatı da passata oranla 10 bin tl avantajlı olursa büyük ihtimal alacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

valla ön tipi güzel degil farlara ne yapsan boş...eksileyin beni ama yine passat ve mondeo bunun agzına tükürür...

Birader her konuda passatim da passatim tamam hayirli olsun Allah kaza bela gostermesin ama yeter artik bak nazar degdireceksin aracina

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    ))) valla 1 aydır iş yok sadece internette takılıyorum...sende haklısın ama yapacak bişi yok...müşteriler gelmeye başlasa valla girmiyecem foruma
  • Yeni superb tasarim anlaminda cok iyi oldu. 1.4 tsi ve 1.6 tdi i dogus ucuza satip insanlara skodayi benimsetmeye calisacaklar. Bir 10 sene sonra marka meraklisi olan vw, parasi yetmeyen skoda alacak ve dogus her butceye araba satabilecek bir yelpazeye sahip olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReDLeoN78 R kullanıcısına yanıt
    şu an 1.6 tdi dsg highline passat 125.600
    elegance suberb 92.300 yaklaşık 34.000 lira fark var ikisi arasında eğer 10.000 fark olursa kimse almaz passata kayar 2. el avantajından ötürü
    dizel elegance 95.000 - 100.00 aralığında olursa tercih edilebilir olur ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut11 -- 19 Şubat 2015; 14:04:10 >
  • SW'nin bagajı benim evden büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Hay superb e arkadas ya

Forumdan 5 kisi almayacak ama günlerdir anketiydi , resimleriydi yok gizli Röntgen fotolariydi

almadığını kim söyledi? geçen seneyi segmentinde 4. bitirmedi mi bu araç satışlarda?

Forumdan diyorum kac kisi alacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut11

şu an 1.6 tdi dsg highline passat 125.600
    elegance suberb 92.300 yaklaşık 34.000 lira fark var ikisi arasında eğer 10.000 fark olursa kimse almaz passata kayar 2. el avantajından ötürü
    dizel elegance 95.000 - 100.00 aralığında olursa tercih edilebilir olur ancak

Katılıyorum. Fiyatlandirilma kısmı çok önemli. Zaten cevrede gordugum Superblerin 10 tanesi Elegance ise 1 tanesi diğer donanımlardan. Donanimi ve şu anki fiyati rakiplerine göre iyi.

• Tasarım mükemmel bence ama skoda sonuçta. Vw bu tasarımı neden kendisi kullanmadı da skodaya uyarladi hayret passattan çok daha yakışıklı bi araba olmuş

• Valla ben 2.eli için şimdiden pusuya yatıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Hay superb e arkadas ya

Forum ülkeyi temsil etseydi kimse polo vs almazdı. Ya da herkes mazda 3'e binerdi. Bu arada kimin superb aldığını skoda forumuna giderek görebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hay superb e arkadas ya

Forum ülkeyi temsil etseydi kimse polo vs almazdı. Ya da herkes mazda 3'e binerdi. Bu arada kimin superb aldığını skoda forumuna giderek görebilirsiniz.

İlk mesajımı tekrar okursanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.