Şimdi Ara

YENİ SUPERB'E İLK BAKIŞ ( ...CARVISER... ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sefer olmuş gibi duruyor. Mondeo dan fazla satar kanımca. Şu anki mevcut kasanın rezil sürüş dinamiklerini düzelttilerse hiç düşünmeden alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

Bu sefer olmuş gibi duruyor. Mondeo dan fazla satar kanımca. Şu anki mevcut kasanın rezil sürüş dinamiklerini düzelttilerse hiç düşünmeden alınır.

Mondeo karizmatik duruşu superb de asil duruşu ile öne çıkıyor.Ancak mondeonun fazla yakan motoru pek tercih sebebi değil.O yüzden superb.
  • Hocam bu espri süperdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka diz mesafesinde ki araya bir tane tabure koy başkası otursun. Gerçekten çok geniş ve ferah bir araç diz mesafesi ile çok iddialı.

Bu aracın kaderi fiyatına bağlı. Hak ettikleri başarıyı alırlar diye umuyorum.
  • ya bu skoda ve seat ne kadar kisiliksiz, ruhsuz, kopya basit araclar
    suna bak ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam çok çocuksu konuşumuyor mu?

Superb'e laf bulamadık adama çamur atalım.
  • Anro kullanıcısına yanıt
    Bir de saft tunelinin yüksekliği olmasa..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Passat ve Mondeo karşısında çok basit ve kalitesiz duruyor, 10-15.000TL'si çıkmayıp Passat-Mondeo alamayanların tercih edeceği bir araç. Yine de bu büyüklüğünden dolayı yine bol bol küçük şehirlerde görülür. Ankara'da ayda 1 tane fln Superb ancak görüyorum. Bu sıkışık yollarda, otopark sorunu olan yerde kimse tırdan bozma araba almaz.

Durum istanbul'da hic dediginiz gibi degil passat alan arkadasim dahi superb almadigina pisman

• quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Hay superb e arkadas ya

Forumdan 5 kisi almayacak ama günlerdir anketiydi , resimleriydi yok gizli Röntgen fotolariydi

almadığını kim söyledi? geçen seneyi segmentinde 4. bitirmedi mi bu araç satışlarda?

Forumdan diyorum kac kisi alacak ?

Forum ülkeyi temsil etseydi kimse polo vs almazdı. Ya da herkes mazda 3'e binerdi. Bu arada kimin superb aldığını skoda forumuna giderek görebilirsiniz.

• Bu arkadaşın çok heyecanlı bir anlatım tarzı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir akrabam için aracın bir an önce Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Gelir gelmez 1,6 tdi dsg elegance siparişi verilecek. Bayiler ağustos ayı gibi tdi motorların geleceğini tahmin ediyorlar bu yüzden o zamana kadar bekleme kararı alındı. Fiyat içinde 102-105 gibi tahminleri var.

• Kimse yüzüne bakmazken ilk kasa Superb'ye hastaydım. Gerçi L&C 1.8T yeşil Octavia da vardı o zamanlar.

Ama o arka koltuk ve bagaj kaç kişiye lazım? Geçen sene full 1.6 tdi alan tanıdıgım %90 tek başına kullanıyor aracı. Üstüne de benim 1.4 tospa motor Corolla 'dan yavaş.

• aviregal kullanıcısına yanıt
    ne iş yapıyorsun hocam?
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş içinde at taşırsın.
  • ahmtıl kullanıcısına yanıt
    tekstil işi ama bu aralar yaklasık 40 gundur iş yok forumlardan dışarı cıkmıyorum...
  • Hasta oldum bu arabaya.Muhteşem olmuş bence.Allah nasip ederse gelir gelmez Focus 3 satıp alacam bitane.
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    hocam kriz falan mı vurdu ..yoksa sezon mu açılmadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

hocam kriz falan mı vurdu ..yoksa sezon mu açılmadı?

bu aylar normal dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Bir akrabam için aracın bir an önce Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Gelir gelmez 1,6 tdi dsg elegance siparişi verilecek. Bayiler ağustos ayı gibi tdi motorların geleceğini tahmin ediyorlar bu yüzden o zamana kadar bekleme kararı alındı. Fiyat içinde 102-105 gibi tahminleri var.

100'ü geçmezse güzel bir fiyatlandırma olur.
  • quote:

Hay superb e arkadas ya

Forumdan 5 kisi almayacak ama günlerdir anketiydi , resimleriydi yok gizli Röntgen fotolariydi

Alacaklar bunu bloklasin.

+1

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.