Şimdi Ara

YENİ SUPERB'E İLK BAKIŞ ( ...CARVISER... ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykut11

şu an 1.6 tdi dsg highline passat 125.600
    elegance suberb 92.300 yaklaşık 34.000 lira fark var ikisi arasında eğer 10.000 fark olursa kimse almaz passata kayar 2. el avantajından ötürü
    dizel elegance 95.000 - 100.00 aralığında olursa tercih edilebilir olur ancak

aynen katılıyorum.fiyatını güzel yapmaları lazım.
  • Çek Cumhuriyetine kadar gitmişken bi "czech public" yapmadan dönmemiştir umarım
  • Şöyle orta donanım 125lik tsi dsg 80-82bin civarına verirlerse almayı düşünüyorum. Çok iyi f/p aracı olur 70-80'e c sınıfı araçlar satılırken. Hem dinamik tasarımlı, hem de türk insanının sevdiği versatil iri sedan yapısında. İri d ve e sınıfı aracın yol konforu başkadır, uzun dingil aralığıda tatlı niyetine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Bir akrabam için aracın bir an önce Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Gelir gelmez 1,6 tdi dsg elegance siparişi verilecek. Bayiler ağustos ayı gibi tdi motorların geleceğini tahmin ediyorlar bu yüzden o zamana kadar bekleme kararı alındı. Fiyat içinde 102-105 gibi tahminleri var.

100'ü geçmezse güzel bir fiyatlandırma olur.

100 ü geçmezse mükemmel olur.
    hatta baz modeli passat trendline'dan 10.000 tl aşağı olsun yine çok çok iyi olur.
    hatta 1.4 TSİ için uygun fiyat ve uygun donanımla aracı getirsinler ben bile almayı düşünebilirim.

• quote:

quote:

quote:

Bir akrabam için aracın bir an önce Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Gelir gelmez 1,6 tdi dsg elegance siparişi verilecek. Bayiler ağustos ayı gibi tdi motorların geleceğini tahmin ediyorlar bu yüzden o zamana kadar bekleme kararı alındı. Fiyat içinde 102-105 gibi tahminleri var.

hatta baz modeli passat trendline'dan 10.000 tl aşağı olsun yine çok çok iyi olur.
    hatta 1.4 TSİ için uygun fiyat ve uygun donanımla aracı getirsinler ben bile almayı düşünebilirim.

Aşağı yukarı Passat Trendline'ın donanımı vaad etse ve 60.000 TL civarı olsa süper olur.

Skoda, Superb için TSI motor seçeneğini kaldırmış güncel fiyat listesinden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aşağı yukarı Passat Trendline'ın donanımı vaad etse ve 60.000 TL civarı olsa süper olur.

Skoda, Superb için TSI motor seçeneğini kaldırmış güncel fiyat listesinden.

(bayinin yalancısıyım)
    ilk olarak haziran gibi benzinli modellerin geleceğini, dizel modellerin ise ağustosta geleceğini söylüyorlar. benzinli araçlar geldiğinde inceleyip, beğenilmesi durumunda dizelin aracın siparişini akrabam geçmeyi düşünüyor.o zaman bende incelerim erenlerin sağı solu belli olmaz bakarsınız bir tanede biz sipariş vermişiz :)

• Ya arkadaslar kiyaslamak gibi olmasin da;
    Eren Tekin ve bu arkadasa test araclari lansmanda geliyor hemen. OTOPARK ekibi ise yalvariyor firmalara test araci icin. Anlamadim gitti valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün çekicide bu aradan gördüm pert olmuş hava karanlıkdı resmini çekdimde hiç gözükmedi yazık ya görünce arabayı içim acıdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bugün çekicide bu aradan gördüm pert olmuş hava karanlıkdı resmini çekdimde hiç gözükmedi yazık ya görünce arabayı içim acıdı

?

Eski SuperB i görmüş olmayasınız daha ülkemize gelmedi araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bugün çekicide bu aradan gördüm pert olmuş hava karanlıkdı resmini çekdimde hiç gözükmedi yazık ya görünce arabayı içim acıdı

?

Eski SuperB i görmüş olmayasınız daha ülkemize gelmedi araç.

bilmiyom olabilir hava karanlıkdı ışıkda gördüm önümüzdeydi araba ztn şekli kaymış arka ön gidikdi eskide olabilir çünkü buna benziyor
  • Arac mart ayinda cenevre fuarinda sergilendikten sonra satisa cikabilecek. Suan Dunyanin hicbir yerinde satilmiyor. Turkiyede de gormeniz mumkun degil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Ya arkadaslar kiyaslamak gibi olmasin da;
    Eren Tekin ve bu arkadasa test araclari lansmanda geliyor hemen. OTOPARK ekibi ise yalvariyor firmalara test araci icin. Anlamadim gitti valla.

And ve sinan diğerleri gibi broşür okur gibi anlatmayıp, arabayı gerçekten test edip, kötü yanlarını da hiç çekinmeden anlattıkları için firmalar araba vermeye yanaşmıyorlar. Öbürleri o şekilde dürüst incelemeler yaparlarsa kolay kolay araba alamayacaklarını biliyorlar. O yüzden bana samimi ve dürüst gelmiyorlar izlemiyorum. 10 dakikalık videonun 8 dakikası benim kendimin de internetten görebileceği katalog verilerini anlatıp, diz hacmi böyle, tüketim şöyle, sürüşü keyifli ya da çok hisli değil gibisinden yumuşakca eleştirip hop test bittiye getiriyorlar. Otopark öyle mi, adamlar samimi iyiyse iyi, kötüyse kötü yönlerini açık açık anlatıyorlar. Testlerinde söyledikleri, vurguladıkları yönlere katılırsınız, katılmazsınız, sizin tecrübenizde eştir değildir o ayrı, ama ince detayları çekinmeden konuştukları bir gerçek. O yüzden yabancı testler dahi pek muadili yok otoparkın.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Benimde forum sayesinde haberim oldu Otopark'tan... otopark testlerini daha kullanıcı odaklı buluyorum.. Adamlara araba veriyorlar bunlar 600-700 km kullanıyor en az... Geçen yeni mondeo videosu vardı bir sitenin, beyefendi İstanbul'dan Silivri'ye kadar 150 km şehir içi - otobanda kullanmış araç performansı hakkında yorum yapmak için yeterli görüyor. Otopark ekibi İstanbul'da her çeşit yol bulup aracı sokuyorlar deniyorlar... Ayrıca yeri gelmişken Otopark ekibine test aracı vermeyen otomobil firmaları Ferrari sattıklarını mı zannediyorlar? Günlük kullanım için üretilen araçların bazı yönlerinin zayıf olduğunu biliyoruz, ama bunların bir araba test sitesinde de dile getirilmesi güzel bir şey...
    SuperB'ye gelirsek, yol testini görmedik ama araç içi dışı ile olmuş... İç mekan ve bagaj genişliği beklentilerimi aştı... Gırtlak doldurulur keyifle binilir bu araca...

• Aynı donanımda passattan 10bin aşağı fiyatlama yapılır. Herkes 10bin fazla verip passata biner

• Passat ile arasında 30 bin tl fark olmazsa ölü doğar. Kimse 10 bin tl fark için gidip SuperB almaz. Zaten ikinci elde o 10 bin tl fark, kontağı çevirdiğin anda kapanacak bir fark.
    Mondeo ise zaten tam otomatik getirerek ölü doğdu. 6 lt yakan bir araç varken 8-9 lt yakan bir aracı kimse almaz.
    Diğer taraftan ben patron olsam SuperB almam, Skoda'nın imajından dolayı. Öncelikle o aptal amblemin acil değişmesi lazım. Skoda kendini baltalıyor o amblem ile. Adam akıllı modern bir amblem bulması lazım. İkinci olarak da Vw'in gölgesinden çıkması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 20 Şubat 2015; 9:26:27 >
  • Bu tür araçların cazibesi 2. elde oluyor.Mondeoda,Mazdada keza öyle mukayese edilen passatla sıfır arada çok fark yokken 2. elde makas açılıyor ve cazibesi artıyor.
  • yeni superb te şuanki passatla olan fiyat farkı yine aynı olması lazım .yoksa satılmaz marka algısından dolayı.
  • yeni superb'in full donanım + 1.6 dizel dsg kaç tl olur sizce arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

yeni superb'in full donanım + 1.6 dizel dsg kaç tl olur sizce arkadaşlar...

100'u gecmemeli bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanki fiyatı 92 galiba .yeniside hadi 3-4 bin fazla olsun bence böyle olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.