Şimdi Ara

Yeni Superman filminden dört dakikalık bir kesit yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Superman filminden dört dakikalık bir kesit yayınlandı
    Şu sıralar Las Vegas'ta gerçekleşmekte olan Cinema-Con etkinliğinde dün sıra Warner Bros.'taydı. Sektör bileşenlerinin katılımıyla gerçekleşen panelde yeni projelerini tanıtan stüdyo, bu etkinlik sırasında yeni Superman filmini de tanıttı. Buradaki katılımcılara filmden belli başlı kesitleri gösteren Warner Bros., filmden dört dakikalık bir kesidi internet üzerinden de paylaştı.

Söz konusu bu kesitte, yaralanmış bir Superman'in özel güçlere sahip köpeği Krypto tarafından Yalnızlık Kalesi'ne taşındığını ve burada akıllı robotlar tarafından tedavi edildiğini görüyoruz.

Ayrıca Bkz.Nisan ayında izleyici ile buluşacak en dikkat çekici 10 film

Superman, 11 Temmuz'da Gösterime Girecek

James Gunn (Guardians of the Galaxy) imzalı Superman, Gunn öncülüğünde kurulan yeni DC Sinematik Evreni'nin ilk filmi olacak. DC artık bir önceki sinematik evreni tamamen geride bıraktığı için, bu yeni filmde Superman'i Henry Cavill değil, genç oyuncu David Corenswet canlandırıyor.

Yeni Superman filminin başrollerde David Corenswet'e Lois Lane rolündeki Rachel Brosnahan ile Lex Luthor rolündeki Nicholas Hoult eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Nathan Fillion, Isabela Merced, Edi Gathegi, Anthony Carrigan, Wendell Pierce gibi isimler de yer alıyor.

Green Lantern, Hawkgirl, Rick Flagg Sr. gibi farklı DC karakterlerini de barındıracak olan Superman, 11 Temmuz 2025'te gösterime girecek.

• Çöp...

• Anlaşıldı Thor 4 filmi gibi çoluk çocuğa hitap edecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biz eskilere göre değil sanırım. Dizi tadında duruyor.

• İyi Henry Cavilli oynatmamışlar adamın karizması bu cerezlik cizgi romanı tarzını kaldırmazdı. Deneyelim görelim Süpermani olmuş.

• Vay be kötü olacağını bekliyordum ama şu gösterdikleri saçmalık beklentilerimin ötesinde oldu.

Bu arada, Kripto uçabiliyordu. :)

• Durun hemen ön yargili olmayın! Bu sadece 4 dakikalık bir kesit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Daha eskilere göre aslında. İlk cizgi romanlara sadık kalacaklarını söylemişlerdi. Ordan yürüyorlar. Muhtemelen şuan 40-50 hatta daha yaşlılarının olan fanların çocukluklarında okudukları çizgi romanlardan.

• Gunn'ın pijama üstüne don giyen 0-9 yaş grubunun zekasına uygun gaz alma filmi.
    Cavill'in süperman ile bu sünepeyi karşılaştırmak bile Cavill'e hakaret sayılır.
    Gunn soytarısı aynısının Batman karakterine de yaptı şaşırmamak lazım umarım ellerinde patlar.

• cok kotu duruyor. kalaninda sapkadan tavsan cikarmazsa fena patlar.

• Olum gidin işinize yaaa, 45 yaşımdayım, ben Superman'i böyle sevdim yaaa)))

• Her bi saniyesi çöp, çöpoğluçöp...

O hızda fotbol topu düşse daha büyük krater açar

Başrol Cavill'in vitaminsizi. Bu kadar benzetecektin Cavill reyizi neden kovdunuz aw

Kostümler ilkokul gösterisinden hallice. Bu çağın depresif ve sert mizacı ile zerre alakası yok.

Ayrıca, üstüne bol gelen süperkahraman kostümü mü olur ulan. (Snyder sen ne kral kostümler tasarlatmışın zamanında, helal olsun)

Krypto bu kadar şapşal değildi ama yanlış hatırlıyorumdur belki

O robotlar ne abi. Yaa ben sizin o robot tasarımınızı ayrı,

Binlerce yıl ileri medeniyeti temsil eden o kalede ambulans teknisyeni gibi el ele tutup hasta nakili yapan robotlarınızı ayrı,

Espri yapmasa geberecek robotlarınızı ayrı,

Şişme yastıklı gamer koltuğunuzu ayrı (hatırlatırım binlerce yıl ileri medeniyetten bahsediyoruz, olmayan hayal gücünüze soxum)

Olum Snyderverse'de bunların hepsi mükemmel tasarlanmıştı zaten, ne diye değiştirip biç ettiniz her şeyi

Canavar/yaratık tasarımlarının ve renk paletinin çöpoğluçöp olmasına ve ortamın renk ışığına zerre uymayıp Ben 10 filmi gibi durmasına falan girmedim

Yaa sabır yaaa sabırr..

• Superman değil de Loserman daha uygun bir isim gibi görünüyor filme...

• Sümsük superman :D

• Bu daha çok zopa yemiş ve imdadına köpeğin koştuğu bir loserman olmuş. Tam da yeni neslin mizah seviyesine göre. Malum ortamlara düşse bile izlemem o derece.

• Bu senede Süpermen reisi gömdük. Darısı diğer REİS lerin başına.

• Çizgi romanda geçen tasarımlara bağlı kalmışlar , öyle değerlendirince başarılı .
    Batman filmi ağırlığı bekleyince kafalar altüst oluyor...

• Önümüzdeki 2 yıl baya güzel geçecek gibi çok güzel filmler duyuruluyor.

• İzlenir gibi geldi ama bilemedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.