Şimdi Ara

yeni sut sistemi yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biri bana pes 2013te nasıl şut atacağımı anlatabilir mi daha doğrusu kaleyi nasıl tutduracağımı. 10 tane gol atacağım maçlarda yeniliyorum boş kaleye kaçırdığım golun hadi hesabı yok tum sutlar ya soladan ta sağdan dışarı gidiyor çok eskiden beri pes oynarım ama oyundan soğudum lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhansinmaz -- 24 Eylül 2012; 1:58:59 >

• 2013 de kalaye direkt olarak şut çekmek lazım

mesela köşeye vurayım diyerek oyuncuyu kalenin soluna doğru çapraz şut çekersen dışarı vuruyor oyuncunun yüzü kaleye bakmalı
  • Sut manuel ve otomatik olarak ayarlaniyormus hallettim neyseki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ben vuruyom hep yavaş orta yükseklikte şut atıyor niye böyle yav tuş kombinasyonlarıyla falan kare üçgen de sert vururdu eskiden. şimdi hep yavaş hep yavaş niye böyle vuruyor? ronaldo bile öyle vuruyor.
  • Ben genelde bos kaleye attigim icin dikkat etmedigim dedigine simdi ps network sorun cikartiyor eger halledebilirsem bi mac uzaktan sutlarim kaleyi olayi cozersem haber veririm :)

• manuel şut adamı sinirden deli ediyor kanser ediyor.ayarlardan otomatik yapmanızı öneriyorum.manuel olarak boş kaleye bile gol atma şansınız çok zayıf dağlara taşlara atıyor

• Dean. kullanıcısına yanıt
    kimse umursamamış. ben de bu durumdan muzdarip oldum aradım da çözümü bulamamıştım. manuel şutu kapatın demişler ama onunla alakası yok yavaş şutun. manuel rehber'i açık yap o zaman roket gibi gidiyor. bizzat denedim. :) @Dean.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.