Merhaba ve hayırlı olsun. Gayet güzel yazmışsınız, ben de araştırarak almıştım, iki seneyi biraz geçti kullanıyorum ve gayet memnunum. Swift sahipleri olarak burada iki tane forum var, bilgi ve fikir paylaşımı yapıyoruz. Hibritin kırmızı ve siyah tavanlı olanı beğeniyorum, farklı bir jantı da var. Ben alırken hibrit gelmemişti, yoksa kesin hibrit olanı alırdım zira biraz daha donanımlı. Swift için bulup aldığım bazı malzemelerin linklerini koymuştum, onlara da bir bakın dilerseniz. |
YENİ SUZUKİ SWİFT GLX (HYBRİD) (5. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim biraderim, forum üzerinden seni takibe aldım.
Sende aklına takılan 1 nokta olur, her zaman bana yazabilirsin. Konusuruz.
-
Merhaba;
Geçen hafta 2022 Hybrid GLX Premium Çift renk aldım.
Havuz Paspas bakıyorum ve Rizline firması ile görüştüm.
Barış Mah. 1805/ 4. Sokak No:14 Gebze/ KOCAELİ adresindeler.
İnterbetteki ürünlerde soför paspasında klips (2 adet delik yok).
"kalıp çıkarmak için gelirseniz bir kahvemizi içersiniz" dediler ancak ben Ankara'dayım.
Gebze yakınlarında müsait olan bir arkadaşımız gidebilir mi?
-
tabii ki neden olmasın
-
Birincisi tam 5 sene Macar kasa swift otomatik kullandiktan sorma hybrit 2021 swift aldim araç çok güzel bir sıkıntısı yok
Yalnız lastik basınç hatası var birturlu sifirlayamadim
Bir diğer konu direksiyondaki ses açma kapama mute gibi tuşlar çalışmıyor bunları aktif etmenin bir yolu varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle arabanız hayırlı olsun, güle güle kullanın.
- Lastik basınç hatası benzinlikte hava basarak düzelmiyorsa lastikçiye uğrayın, onlardaki tam doğru ölçü oluyor, 2 dakika orada hava bastırınca düzeliyor. Önler 36 arkalar 34 basın.a uyarı vermiyor hatta ben dördünü de 34 basıyorum.
- Tablet ekrandan direksiyondaki tuşlara atama yapılıyor, ayarlanıyor. Hatta ben aldığımda ekranın servisini aramıştım, oradan biri söylemişti ben ekrandan yapmıştım. Ekran ayarlar içinde bulabilirsiniz ya da benim yaptığım gibi ekran markası sevrisini arayıp çözebilirsiniz.
-
Herkese selamlar sizlere bir şey danışmak istiyorum forumda yeniyim yardımcı olursanız çok minnettar olacağım çünkü çevremde kimse bana yardım etmiyor.
arkadaşlar acemi sürücüyüm. yeni evliyim. suzuki swift 2023 araç buldum. kredi işlemlerini başlatacağım özellik yönünden içimde bir sorun yok zaten acemi ötesiyim hız yapmayacağım. sadece tasarım konusunda tereddütlerim var araç sarı üstü gri bu tasarım konusunda ne düşüyorsunuz. Erkek için kullanıma uygun olur mu? teşekkür ederim abiler
-
1 sene sonraki fiyatı. Meraklısına paylaşmak istedim.
-
Bu aracın ikinci elinin satış hızı nasıl tecrübe eden oldu mu. Benim kaanatim piyasası yavaş gibi. Alma niyetim var bilgilendirme yaparsanız sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dm attım hocam.
-
Koltuk altindaki Hibrit batarya si bir kac yil sonra garantiside bittikten sonra bitme ihtimali var mi ?
merhabalar herkese,
geçen ay 2020 gl techno swift aracını satın aldım. öncelikli iki sorum var cevaplamak isteyen olursa.
1-ort tüketimim 7lerde geziyor şehir içi acaba benim kullanımımdan mıdır yoksa bakımla alakalı bir durum mudur? 4 ay önce bakımları yapılmış aracın.
2-multimedya sisteminde apple car play var mı emin olamadım ekran paylaşma gibi bir appi var onu da kabloyla bağlıyorum sadece telefon ekranım yansıtılıyor. ekrandan bir işlem yapamıyorum telefondan yapabiliyorum sadece normali bu mudur? veya bu tablete apple carplay apk vs gibi bir şey yüklenebilir mi?
-
820 bine glx hybrid versiyonu alinir mi ikinci el 25 bin km arac
Merhabalar su an satilan swiftler hangi ulke uretimi bilginiz var mi acaba? Hayirli gunler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla bizdeki 2022 glx hibrit japonya'dan geldi. orada üretiliyor TR'ye gelenler.
-
2021 model swift aracımı sattığımdan birebir uyumlu havuzlu araç içi ve bagaj paspaslarını uygun fiyata satacağım. İkisi de çok temiz. Almak isteyen olursa özelden mesaj atabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. 2017 Ford fiesta arabamı satıp model yükseltmek için üzerine para koyup 2022 yada 23 model suzuki swift glx premium almak istiyorum. sizce mantıklı bir fikir mi?
ayrıca suzuki swifti izmirde sürüş deneyimini yapabileceğim bir yöntem varmı biliyormusunuz. kiralayayım dedim ama araç kiralama şirketlerinde suzuki swift modelini bulamadım.
-
Hocam merhaba, Hybrid swift neden tavsiye etmediniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X