Şimdi Ara

Yeni Suzuki Swift'in Türkiye fiyatı açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: opolat Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiat 600e elektrikli 1,4 milyon. Bu demode tutulmayanlar kralı arabayı almak ayrı bir saçmalık. Hadi aldın satman gerekse değer kaybı seni ağlatır. Çok çok hayranıysan Suzuki'ye alır, baba oğul ilişkisi yaşarsın. Ömür boyu.

• Ölü doğmuş ve satılabilecek bir otomobil değil.

Bayanlar bile bu otomobili gördüğünde yüzünü Yeni Fiat 600E modeline çevirip almak isteyecektir.

Bence bayanların yeni gözdesi şehir içi kullanımlarda Yeni Fiat 600E modeli olacaktır.

• iha
    Sıfır kilometre Suzuki araç alan vatandaş, koltukların paslı olduğunu görünce soluğu savcılıkta aldı İhlas Haber Ajansı
    https://www.iha.com.tr/ankara-haberleri/sifir-kilometre-suzuki-arac-alan-vatandas-koltuklarin-pasli-oldugunu-gorunce-solugu-savcilikta-aldi-50469470

ekşi sözlük
    suzuki firmasının 3. dünya ülkelerine kazığı
    https://eksisozluk.com/suzuki-firmasinin-3-dunya-ulkelerine-kazigi--7761086

Suzuki'nin Türk tüketicisine verdiği değer! ortada, bu ülkede yaptıkları çirkin çifte standart sonsuza kadar önlerine çıkacaktır, ahlaksız ticaret de bir yere kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dandik araçlar bile 1.3m dan başlıyor. Biz çok az kazanıyoruz herhalde, ya da yanlış meslek yapıyoruz millet takır takır aldığına göre.

• Şahtı şahbaz olmuş. Bu alan enayi de çıkar elbet.

• Vain kullanıcısına yanıt

Dandik araba 1.3m dan falan başlamıyor,Suzuki çakacak adam arıyor

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt

2016 sonunda vitaranın kaporasını vermiştim ama gelen ötv zammı yüzünden vazgeçmiştim...tabi o zaman gelen araçlarda durum nedir bilmiyorum ama isabet olmuş vazgeçmek kesinlikle...

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Adamlar dünyanın öbür ucundan japonya'dan Türkiye sınırına kadar 650 bin TL'ye getirmiş ama satış fiyatı ne hikmetse cücük kadar otomobilin 1.350.000 TL olmuş. Kol gibi vergiler nedeniyle fiyatı buna göre yapamamış olabilirler mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Onun farkındayım, artı japon üretim %10'da ek vergi var bunlara, hatta bir %10 daha gelecek yeni tasarı ile. Suzuki'yi suçlamıyorum, sadece bu fiyata satamayacağını bile bile getirmeleri absürd kaçıyor. Yani fiyatı rekabetçi yapamıyorsan bunca zahmete gerek yok. güzel bir motorsiklet pazarın var, sat motorunu geç.

O zaman Türkiye pazarına hiçbir otomobil gelmemesi lazım. Çünkü en osuruktan fosil yakıtlı otomobilde bile minimum %116 vergi yükü var.

Almanyada vergi dahil 19.500 euro 700 bin TL. Refah içinde yüzen Türkiye'de ise 1.350 bin TL 37.500 euro.

Hatayı bizde mi arasak acaba?

Yeni Suzuki Swift'in Türkiye fiyatı açıklandı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Adamlar japonyaya gümrük birliği tarifesi uygulamamızı,suzuki swifti Corsa polo parasına satmamizi falan talep ediyor idare et Yeni Suzuki Swift'in Türkiye fiyatı açıklandı 

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Ben bizde hata yok mu dedim? araba %80 Ötv +20kdv, %10 yükümlülük vergisi yiyor. Doğan trend'in az sayıda araç için anlaşması var belli ki, araç gümrük birliği dışından geliyor, sürümden kazanıp 10bin tane araç çekecek halleri yok. Onlar da araç başı kârlılığa odaklanıyorlar haklı olarak, fiyat pahalı oluyor.

Türkiye'de büyük operasyonları olan Vag grubu araçlar, Stellantis grubu falan tabi ki satılır. burası Avrupa pazarı bölgesi herşeyden önce. ama Suzuki falan veya bazı başka orijinal japon markalar niş ürün kaçıyor, fiyatları yüksek oluyor. bunda anlaşılmayacak bir şey yok.

• Saçma sapan vergilendirme yüzünden ülkemizde otomobil sınıf farkı kalmadı ve içine edildi.

ÖTV denilen vergi kalkmadığı sürece ülkemizde 1 otomobil alıp neredeyse 4 otomobil parası ödemeye devam edeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.