|
Yeni Suzuki Swift'in Türkiye fiyatı açıklandı (3. sayfa)
-
-
Ölü doğmuş ve satılabilecek bir otomobil değil.
Bayanlar bile bu otomobili gördüğünde yüzünü Yeni Fiat 600E modeline çevirip almak isteyecektir.
Bence bayanların yeni gözdesi şehir içi kullanımlarda Yeni Fiat 600E modeli olacaktır.
-
ihaSıfır kilometre Suzuki araç alan vatandaş, koltukların paslı olduğunu görünce soluğu savcılıkta aldı İhlas Haber Ajansıhttps://www.iha.com.tr/ankara-haberleri/sifir-kilometre-suzuki-arac-alan-vatandas-koltuklarin-pasli-oldugunu-gorunce-solugu-savcilikta-aldi-50469470
ekşi sözlüksuzuki firmasının 3. dünya ülkelerine kazığıhttps://eksisozluk.com/suzuki-firmasinin-3-dunya-ulkelerine-kazigi--7761086
Suzuki'nin Türk tüketicisine verdiği değer! ortada, bu ülkede yaptıkları çirkin çifte standart sonsuza kadar önlerine çıkacaktır, ahlaksız ticaret de bir yere kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dandik araçlar bile 1.3m dan başlıyor. Biz çok az kazanıyoruz herhalde, ya da yanlış meslek yapıyoruz millet takır takır aldığına göre.
-
Şahtı şahbaz olmuş. Bu alan enayi de çıkar elbet.
-
Dandik araba 1.3m dan falan başlamıyor,Suzuki çakacak adam arıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2016 sonunda vitaranın kaporasını vermiştim ama gelen ötv zammı yüzünden vazgeçmiştim...tabi o zaman gelen araçlarda durum nedir bilmiyorum ama isabet olmuş vazgeçmek kesinlikle...
-
Adamlar dünyanın öbür ucundan japonya'dan Türkiye sınırına kadar 650 bin TL'ye getirmiş ama satış fiyatı ne hikmetse cücük kadar otomobilin 1.350.000 TL olmuş. Kol gibi vergiler nedeniyle fiyatı buna göre yapamamış olabilirler mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onun farkındayım, artı japon üretim %10'da ek vergi var bunlara, hatta bir %10 daha gelecek yeni tasarı ile. Suzuki'yi suçlamıyorum, sadece bu fiyata satamayacağını bile bile getirmeleri absürd kaçıyor. Yani fiyatı rekabetçi yapamıyorsan bunca zahmete gerek yok. güzel bir motorsiklet pazarın var, sat motorunu geç.
-
-
Adamlar japonyaya gümrük birliği tarifesi uygulamamızı,suzuki swifti Corsa polo parasına satmamizi falan talep ediyor idare et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bizde hata yok mu dedim? araba %80 Ötv +20kdv, %10 yükümlülük vergisi yiyor. Doğan trend'in az sayıda araç için anlaşması var belli ki, araç gümrük birliği dışından geliyor, sürümden kazanıp 10bin tane araç çekecek halleri yok. Onlar da araç başı kârlılığa odaklanıyorlar haklı olarak, fiyat pahalı oluyor.
Türkiye'de büyük operasyonları olan Vag grubu araçlar, Stellantis grubu falan tabi ki satılır. burası Avrupa pazarı bölgesi herşeyden önce. ama Suzuki falan veya bazı başka orijinal japon markalar niş ürün kaçıyor, fiyatları yüksek oluyor. bunda anlaşılmayacak bir şey yok.
-
Saçma sapan vergilendirme yüzünden ülkemizde otomobil sınıf farkı kalmadı ve içine edildi.
ÖTV denilen vergi kalkmadığı sürece ülkemizde 1 otomobil alıp neredeyse 4 otomobil parası ödemeye devam edeceğiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X