|
Yeni Suzuki Swift, kasım ayında Türkiye'de satışa sunulacak
-
-
Suzuki hala çok demodesin !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekranı değiştirip yollamışlar
çok vasat bir görüntü dacia bile kaliteli görünüyor
-
o el frenini gene koymuşlar yav şu japonya kadar değerimiz yok inş o dandik android ekran bir daha gelmez tr'ye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 21 Ekim 2024; 16:11:15 > -
Farları Z nismoya benzettim.
-
Araçlar paslandığı için önce değişimi kabul eden, sonra sizin ülkenizde tüketici davaları uzun sürüyormuş yasal yollara başvurun diyen, Türkiye ye Avrupa ve Amerika pazarına sunamadıkları kusurlu parçaları iteklemeye çalışan firma hangisiydi.
-
2010 yılından bir tanıtım gibi.
-
Japonya kadar değerimiz yok derken? Adamlar Japon firması zaten
-
Hangi el freninden bahsediyorsun?? Adam elektrikli el freni koymuş işte..daha ötesi şu an kullanımda değil zaten..yorum yapmış olmak için sallamamak lazım
-
Etkili performans mı? Wtf!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağa gerçekten makarami yapıyorsun benim koyduğum resim Japonya'da satılan ilk msjdaki resim tr satılan essek kadar el freni var göz dr randevusu alayım sana istersen
Japonya'da satılan donanım koymamışlar tr dekine
Suzuki swiftin dizayniri ile mini nin dizayniri ya kari koca ya akraba. Her nesilde swift ile mininin dizaynlari acaip benziyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
B segmentler 4 metreyi aştı, Suzuki hala A+ segment ölçülerine ısrar ediyor.
Ayrıca motor seçeneği yine skandal. Çok mu zor turbo motor eklemek, artık tüketim devrindeyiz kimse sıfır km alıp 20-25 yıl 300.000km binmiyor, sorunsuzluk işin bahanesi.
111nm torka etkili performans demen için, zamanda yolculuk edip 1960'lı yıllara gitmen gerekiyor.
-
Güzel de ..ben senin koyduğun resme bakıp yorum yaptım..ne bileyim bunun TR ye kol gibi el freni ile geldiğini..Böyle başa böyle tarak , bu Türk milleti nelere ses çıkartmıyor buna mı ses çıkartacak demişler demek ki..vermişler coşkuyu işte
-
Eyvallah ozaman 360 kamera bile var bu araçta oda gelmiyor tr ye
Tasarımda geriye gidilmiş. Mevcut kasa daha yakışıklı. Swift modelinin devam etmesi ise güzel. Dileyen clio, i20 vs almaya devam eder, dileyen japon mühendisliğinin ürününü deneyimler, model çeşitliliği iyidir. Rekabeti de körükler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
B segmentlerin 4 metreleri aşması iyi bir şey mi ki? Arabanın belki de en iddialı olduğu taraf makul iç mekanı koruyarak B sınıf gibi gibi B sınıf olması. özellikle bu şekilde yapıyorlar.
A sınıf otomobil diye bir şey kalmış olsa büyüsün, o sınıf da öldü. fıtı fıtı gezecen işte bunla şehirde.
Bundan önceki nesilde boosterjet turbolu motor seçeneği vardı ama o eski emisyon standartları için iş yapıyordu. şimdi hafif hybrid 3 silindir yeni atmosferik daha iyi uyuyor son euro standartlarına. ayrıca 950kg arabaya da turbo olmasa da olur, sadece motor daha büyük olabilirdi. 105hp falan olmalıydı.
-
yeni ve bir önceki swift modeli gereksiz pahali ve bos bir kutu gibiydi ,gittim i20 1.2 motor aldim ,direksiyon ISITMA dahil her sey var .....neden gidip swift alayim?? haaaa 90 li yillarda ve 2000 -2010 modelleri iyi idi ama sonra teknolojiye ayak uyduramadilar i20 her yönden tokatlar bu swift i
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Araçlar paslandığı için önce değişimi kabul eden, sonra sizin ülkenizde tüketici davaları uzun sürüyormuş yasal yollara başvurun diyen, Türkiye ye Avrupa ve Amerika pazarına sunamadıkları kusurlu parçaları iteklemeye çalışan firma hangisiydi.
|
Ağa gerçekten makarami yapıyorsun benim koyduğum resim Japonya'da satılan ilk msjdaki resim tr satılan essek kadar el freni var göz dr randevusu alayım sana istersen |
Benzer içerikler
- st ne demek
- microsoft pc manager
- apple intelligence türkiye ne zaman gelecek
- en iyi yapay zeka siteleri
- video edit programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X