Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: atakan84 , Vitara_2024
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 24 Misafir (5 Mobil) - 20 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
9.085
Cevap
184
Favori
988.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok haklısınız normal miş zaten,Yakıt tüketimi olarak istanbul şehir içi bi tahminde bulunabilirmisiniz?
  • kameranın durduğu yeri incelemeden görebilirsiniz ama öyle ortada aaa burada da kamera varmış denilecek biryerde değil çok kafaya takılcak bişey olduğunu zannetmiyorum

• Benim anlamadığım şey tüm satış ve pazarlama planlarını Vitara nın üzerine kurmuşlar. Gerçekten yakışıklı araç ama Sx4 var, Baleno var. Bunları neden getirmiyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar...
    1300 Km de servise göstermek istedim. Koşuyolu'na gittim.
    (GL+ 4X4 /Turkuaz/Siyah)

Öncelikle bu forumda dile getirilen şikayet ve sıkıntıları belirttim.
    Aldığım bilgiye göre: Eldeki araçlar,organizasyon Doğan Grubuna geçmeden önce yurtdışına verilen siparişler.Çoğunluk Swift vs modeller üzerine.O nedenle gecikme oluyor.
    Düzenli araç gelmeye devam ediyor.Edecek denildi.Bilginize...
    Servis boş olduğundan ustalarla birlikte detaylı inceleyip bilgi alabildim.İyi oldu.
    Onaylanmış bir otogaz sistemi yok.Tavsiye de etmiyorlar zaten.Bilginize...
    Normalde 10 000 Km de bir gidilen servis periyodu 15 000 Km.
    Normalde 1000 Km sonra servise gidildiğini söyledim.Bunda gerek yoktu.Biz teslimattan önce 2 kademe servisten geçiriyoruz.Ama gelmişken bakalım dediler.İlgi alaka gayet iyiydi.
    Aksesuarlara baktık.Henüz gelmeyenler ve gelip tükenenler var.Görüşmek gerekiyor.
    Satıştaki arkadaşlar Türk kahvesinden çayına kadar ilgilendi.Bilgilendirirken mukayeseli ve düzenli bilgi veriyorlar.
    GLX i inceledik.Değiştirmeye gerek olmadığına karar verdik.
    Lütfen eleştirirken daha sakin olalım.
    İşi gereği müşterilerle uğraşanlar daha iyi bilir.Ama herkesi memnun etmek zor.
    Bu arada tüketim değeri olarak 6.0-6.3 Lt/100 Km değerlerini Ataşehir-İkitelli arasında yapıyorum.50 Km. Yandex Trafik verisi 4 iken. Yolun Yaklaşık 10-15 Km si dur/kalk iken :) Sıkışık trafikte sınır yok.

• Daha once siparisini verdigimi belirttigim 4×4 gl+ otom.modeli corlu bayinin 20 gun gecmesine ragmen getirememesi nedeniyle pendik bayiinden glx 4×4modelini aldim ve yaklasik 2000 km uzun yolda kullandim.
    Izlenimim su ki Aracta kol dayama haric eksik olan tek sey otom.bagaj kapagi acici olmamasi, bunun haricinde ust sinif bir arabada olmasi gereken her donanim ve teknoloji mevcut. Bu fiyata rakibi gercekten yok. Adaptif hiz sabitleyici muhtesem birsey ve gece-gunduz farketmeksizin sorunsuz calisiyor sirf bu teknoloji icin bile 4×4 alinir..
    Aracin ilk kalkis hizi biraz dusuk ve direksiyon cok yumusak fakat spor moduna alirsaniz harika... sorulara elimden geldigince yanit verebilirim.

• Bu glx de kendinden ayarlanır farlar bana biraz ayarsız geldi :) akşam yolda giderken uzun açtığımı sanan ve sellökter yapanlar oluyor, sizde durum nedir?

• recsad R kullanıcısına yanıt
    Aracınızı kazasız ve keyifle kullanmanızı diliyorum.Aracınızı fiyat olarak kaça aldınız.Suzuki sitesinde el freni ile ilgili bilgi göremedim.Bu konuda bilginiz var mı?Tüketim değerleri sizi memnun ettimi.Teşekkür ediyorum.
  • Hangi bayide 4x4 GL+ var hazırda bilen var mı acaba?

• Ankara'daki iki satış bayisindede GL+ 4x4 modelinden yok.Haziran teslimi için sıra yazdıklarını söylediler.
  • Cuma günü itibariyle, Gaziantep bayisinde 4*4 vardı. 4*2 sini aldık. Şuan itibariyle memnunum, yakıt uzun yolda 5,5 lt iken, şehir içinde 6,5 a çıktı. Neredeyse katolog değerinde. Tavsiye edebileceğim bir araç.

• berilyum B kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.. el freni olarak klasik el freni kullanilmis, tuketim degeri yaklasik 30 kurus

• otomatik far ayarıyla ilgili sıkıntı yaşayan yok mu? Bana çok yukarı ışık veriyor gibi geliyor o yüzden de uzun açmışım gibi görünüyor, olmadı servise bi götürüp kontrol ettireceğim ayarları
  • Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)
    Vitara motorların lpg ye uyumlu olmadığı yazıyor.Gerçi arkadaşlar 5.5 ve 6.5 lt den bahsediyorlar.bu değerler herkes tarafından doğrulanırsa lpg ye zaten gerek duyulmaz
  • Bu araç aklımı çok çeliyor. Audi A3 satıp GLX 4*2 alsam pişma olur muyum acaba ?
  • Bayileri takas için arıyorum bakalım sonu nereye varacak.
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Gaziantep, Tugay otomotiv takas yapabilir. Ben 308 ile takas yaptım.

• Atillamete A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İki bayide teklif verdi. Yapmalımıyım kısmında takılıyorum.

• Glx 4*2 aldim. Araci alali 4 gun oldu,yakit tüketimi 10.3 ün altina hic düsmedi. Yokuş asagi bile bu degerlerde sizdede aynı sorun oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogress06 -- 24 Mayıs 2016; 23:08:23 >
  • Benim araçta 4x2 glx ancak yakıt ortalaması 7.1lt, işe gidip gelme mesafem 5km gidiş 5km geliş, sx4 üm 10lt altına inmezdi ama bu şu an 3lt daha az yakıyor ona göre. Aracı düz yolda deneyin bi olmazsa, sabit gazda 6.viteste 90km hizda 6lt civarı göstermesi lazım, benim anlık yakıt tüketim değeri de normal

• teacher34 T kullanıcısına yanıt
    "Not vıtara motorlar LPG uygulama için uygun değildir"
    Benim için olayı (hemen hemen) bitiren cümle
    Yeni kasa Civic mi, yeni Vitara mı diye düşünürken ibre yeni kasa Civic'e döndü.
    2005-2012 kasa model benzinli Grand Vitara'lara LPG dönüşümü yapılınca çok sorun yaşayanları okudum forumlarda.
    Dün Grand Vitara'mı periyodik bakım için bıraktığım eski SUZUKİ yetkili bayi & servisinin müdürü: lpg dönüşü yapılan G.V.'larda çok sorun yaşandığını, hatta birinin motor bloğunun çatladığını, 15.000TL'ye motor bloğunun değişimini yapmaktansa, sahibinin o çatlak halde 20.000TL'ye satamadığını, 2-3 ay satılmayınca da çekici ile götürdüğünü anlattı.

(12 yıldır -son 7,5 yıldır Prins VSI lpg ile- Civic, 7 yıldır da Grand Vitara 1.9 DDiS kullanıcısı olduğumu beliteyim)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.