Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.010
Cevap
183
Favori
971.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben engelli olduğun için %45 ÖTV ödemesiz. Araç 62000 aksesuar 3500 e toplam 65500 e geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engelli indirimi %45 ÖTV muafiyetinden yararlandim

• Tamam aracınız hayırlı olsun, ben de 4×2 almayi düşünüyorum kol dayama ile birlikte.

• İnşallah Allah gonlunuze göre versin.

• Teşekkürler sizin de, ben de Vitara ile Toyota auris arasında kaldim ve tereddütte kaldım ciddi derecede.

• Hakf212 H kullanıcısına yanıt
    Trafikte farkin olsun az... vitara dehset dikkat cekiyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden suzuki kullanan biri vitara da aslında çok yeniliğin olmadığını görür, buna rağmen yakıt tüketimi ve görüntüsü ve fiyatı arasındaki makul oranın dengesi de cezbediyor. Auris te ise kartla çalıştırma dahil çoğu teknolojik gelişim mevcut, boyutları ve bagaj kapasitesi vitara ile hemen hemen aynı, 2.el satımda kolaylık sağlar ama yakıt tüketimi çok fazla(yorumlarda şehir içinde 9-10 litrelerden bahsediliyor). Bu arada kadın şöfor olacağım için de tereddütte kaldım.
  • Vitara ile auris kıyaslanmaz. Auris hatcback vitara SUV...Vitara candır auris araba..bence Suzuki uzun bir aradan sonra oyuna geri döndü..bu araç güney amerika da ve ıspanya portekiz ve italya ve yunanistan da 2015 de piyasaya bilinçli olarak 1 sene erken sürüldü..1 senede ortalama 10-15 bin km sürülüp test edildi..yurtdışı yorumlar inanılmaz olumlu ekonomik ve araç yakışıklı.. sunduğu donanım emsallerine göre daha zengin...auris ile kıyas götürmez...

• Hakf212 H kullanıcısına yanıt
    Eğer hiç asfalttan çıkmayacaksınız vitara bakmanıza gerek yok ki. Zaten bu iki araç kıyaslanacak araçlar değil.
    Genel anlamda 4X4 olmayacaksa neden SUV tarzı araç bakalır çok da anlamış değilim. Piknik, mesire alanları gibi yerde altını vurmamak için bir kaç manevra yeterli olur.
    Onun dışında otomobil 4X2 bir suv un gördüğü her işi görüyor.
  • Çok doğru...Bu arada yeni bir bilgi vereyim.. Eğer glx 4x4 alacaksanız kol dayamayı ücretsiz isteyin veriyorlar.. Vermek istemezlerse Suzuki Türkiye'ye mail atın mutlaka geri dönüş yapıyorlar. Sanırım bayilere satın talimatı gitmiş ancak mesele yaparsanız ücretsiz veriyorlar...
  • hakeerus H kullanıcısına yanıt
    Yuksek surus zevki onemli

• Nisan'da 151 tane satılmış Suzuki..
    Mart'ta da 194 adet..
    www.odd.org.tr
    Pazar - Perakende Satışlar
    http://www.odd.org.tr/web_2837_1/neuralnetwork.aspx?type=36

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 17 Mayıs 2016; 14:21:56 >
  • Aracı almayı çok istiyorum ama bazı çekincelerim var,öncelikle Türkiye genelinde yaygın satış ve servis ağı yok,Bu beni çok düşündürüyor,İstanbulda kullanacaksak hiçbir problem yok.Daha önce severek proton kullandım ama tatile giderken hep içimde bir korku oldu,aynı durumu yaşarmıyım?fikirlerinizi alabilirmiyim

• Doğan grubuna geçtiği tarihten beri yetkili servis sayısı artmakta ben parça ve servis sıkıntısı olacağını düşünmüyorum.. Koskoca bir marka fabrikasıda hemen dibimizde macaristan da 1 saatlik uçuş mesafesi... gider alır gelirim...
  • h_gokcek H kullanıcısına yanıt
    İyi günler. Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum, hep sonra sonra diye erteledim üyeliği ancak bu yazıyı gördükten sonra netleştirmem gereken şeyler olduğu için üye olayım dedim. Dün kavuştuk Vitaramıza GLX donanım ve 4x4 olanından aldık. Ancak kol dayamayı da ekstra ücret ödeyerek temin edebildik. Sormak istediğim şey şu öncelikle bu verdiğiniz bilginin dayanağı nedir? Çünkü az önce suzuki türkiye internet sitesinde yer alan iletişim numarasını arayıp da bu suali sorduğumda öyle birşey yok bilgi kirliliğidir dendi. Ama tabi ki sözünüze güvendiğim için size de yazmak istedim (ya da bu konuda bilgisi olan herkese). Aracı Ankara Tecimeroğlundan aldık ve daha önce daihatsu copen ve suzuki jimny sahibi olduğumuz için bayi ile münasebetimiz 10 yıldan eskidir. Buna bağlı olarak güzel de bir indirim yaptılar sağolsunlar ancak bu kol dayama ile ilgili herhangi birşey söylemediler. 'Mesele yaparsanız' demişsiniz ancak bu mesele yapmak deyiminizi biraz daha açabilirseniz sevinirim, çünkü bunun resmi bir dayanağı olduğunu bilip de konuşmak ve bayiyle demin de belirttiğim gibi bu münasebetimiz bozmak istemem. Öte yandan kol dayamaya da verilen 600 küsür liralık bedelde az sayılmaz. Bir de suzuki türkiye mail adresini bulamadım bunu söyleyebilirseniz sevinirim. teşekkürler şimdiden Saygılar...

• Bilokann B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,güle güle kullanın.İlerleyen günlerde kullanım hakkında bilgilerinizden yararlanïrïz artık.Size yapılan güzel indirimi de merak ettim doğrusu.Bende alırken en azından bilgim olsun

• Resmi birşey yok..daha önce aldığım aksesuar listesini yayinlamistim.dikkat ettiyseniz o hesaplamada kol dayama var ama fiyatı yazmıyor.liste fiyatı 515 TL. artı montaj alıyorlar. Ben ankara herter otomotivden aldım orada yasin bey var sağolsun kol dayamayı ucretlendirmedi.Sadece öğrendiğim bilgiyi paylaştım kimseye mail atmaya gerek kalmadı.Izmir suzukiden glx alan bir arkadaş mail atmış hemen dönüp problemi cozmusler.

• Mesele yapmak=bende gider başka bir bayiden alırım demek....

• ..otomobil.suzuki.com.tr

• Orijinalden alıntı: h_gokcek

Evet ben engelli olduğun için %45 ÖTV ödemesiz. Araç 62000 aksesuar 3500 e toplam 65500 e geldi
    [/q 62000x

Acaba aracın ötv indirimsiz rakamı neydi?Geçtiğimiz sene dayıma ötv indirimli araç almıştık.Gerçek fiyatından 500 çıkarıp zannedersem 1,4e bölmüşlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher34 -- 17 Mayıs 2016; 22:26:23 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.