Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
9.010
Cevap
183
Favori
971.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Koşuyolu berbat , tavırlar konuşmalar, insanı çileden çıkartıyorlar.
  • Mesela, radar fren sistemi ve adaptif hız sabitleyici donanımlar için glx modelini almak yeterli mi yoksa bu donanımlar ayrı bir paket mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkçlk kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla GLX donanımında bu dedikleriniz var.Başka pakete gerek yok.
  • brkçlk kullanıcısına yanıt
    Gl+ in 4x4 unde standart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu arac icin teknik olarak bagaj 375 lt olarak belirtilmis az degil mi? İnceleyenler bagaj nasıldı bilgi verebilir mi birde bir arkadas kolcak yok demis kol dayama yok mu?

• hakankabaoglu kullanıcısına yanıt
    Merhaba ;

- Bagaj oldukça performanslı geldi bana , gerçi ben daha önce 3K GV kullanıyordum onda bagaj yok kadardı onunla kıyasla benim için süperr , ama standartta da oldukça iyi görünüyordu
    -Kol dayama SUZUKI 'de ilk kez aksesuara girmiş , diğer ülkelerde de böyleymiş ben araştırdım, hiçbir ülkede standart araba ile verilmiyor, oysa eskiden aracın içinde geliyordu.şu an fiyatı 515 TL , ben uzun yıllar kullandım o yüzden açıkcası gözüm görmüyor 500 lirayı çünkü kocaman bir dolap gibi çok alışığım her an kolumun altında herşey.

İyi günler dilerim.
  • SUZI S kullanıcısına yanıt
    Doğana şikayet edin kulaklarını çeksinler

• Arkadaşlar aracı alanlar yakıt tüketimi , karşılaştıkları sorunları ve iyiki almışım dedikleri konuları paylaşabilirmi, aracın gerçek kullanıcı deneyimlerini merak ediyorum.
  • Arkadaşlar Suzuki Vitara "1.6 GL+ Benzinli AT (Tek Renk) Otomatik 4x2 Galaksi Gri" İzmir Özdemirlerden 72.750 tl artı kol dayama hediyeli satın aldım 2-3 haftadır eşim ve ben kullanıyorum. Herkesin araçtan beklentileri farklı olduğu için kimine iyi kimine yetersiz gelebilir araç ama benim beklentilerimi karşıladı açıkçası 27 yıldır araç kullanıyorum bu araç 3. sıfır aracım 4x4 bir araç almak istiyordum ama eşimin bunu beğenmesi ve bu güne kadar bana 4x4 özelliğini kullanmayı gerektirecek bir yol sürüşüm bulunmadığı için gereksiz olduğunu düşünerek 4x2 aldım. Tabi başkalarına gerekebilir bilemem bence fiyatına göre şu anda türkiye şartlarında alınacak en iyi donanımlara sahip . İleride ikinci ele düştüğünde değer kaybeder kaybetmez açıkçasıda ilgilenmiyorum araç hoşuma gitti aldım biniyorum.
    Uzun yolda manuel modda kullanımı oldukça zevkli geldi bana hızı tatminkar ama mucizeler beklememek lazım aracın gücü ve torku ortada bence yeterli biz çekirdek bir aile olduğumuzdan genişliği bana yeterli geldi araçta video ve mp4 oynatma özelliğini el frenine entegre etmişler, el frenini indirdiğinde çalışmıyor ancak mx player video oynatıcısını kurdum sorun çözüldü şu anda video ve mp4 leri başarılı bir şekilde oynatıyor üstelik direksiyondan ses ve video. mp4 değiştirme özelliğide mx playerle başarılı bir şekilde çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok. Yakıtını merek edenler için yazıyorum İzmirden depoyu fulledim Çanakkaleye kadar 390 km yol yaptım depoyu tekrar fulledim 120 tl aldı artık siz hesaplarsınız ne yaktığını ilerde belki biraz daha yakıtı düşebilir bilemiyorum ama bana makul geldi. Şehir içinde D modunda kullanımı gayet rahat sessiz çalışıyor bazen çalışıp çalışmadığını anlamak için devir göstergesine bakıyorum ekranı gayet başarılı park sensörüne filan gerek yok hiç zaten ekrandan bakarak geri gidişlerde bayanlar için gayet başarılı ve basit eşim çok beğendi daha önce otomatik polo vardı ondan bile daha rahat bunun kulanımı diyor. İlk 1-2 gün aracın biraz yüksek olması sebebiyle tedirgin olsada onada alıştı. Aracın artıları ve eksilerini tek tek yazmıyacağım çünkü artıları eksilerinden daha fazla plastik kalitesiymiş yok ekran büyükmüş v.s benim için önemli değil bana göre ekran gayet makul boyutta ve bozuk yollarda şu anda herhangi bir tıkırtı ses yapmıyor şimdilik araç izlenimim bunlardan ibaret.

• Dizel octaviayi satip qashqai nin yanina cekesim var yeminle..

• dikkatimi çekti bu 2 rengi türkiye de yok galiba bilgisi olan varmı

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)
    Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 17 Ekim 2016; 16:58:57 >

• 1300 km den sonra...
    Arkadaşlar GL+ 4x4 ile 1300km yi ancak bitirebildim.Gelişmeleri aktarayım...

İstanbul trafiğinde 6.3 lt/100 km.... Bence gayet iyi bir değer...
    4x4 modda 5 kişi ile eğimli arazi,çamur vs... sorunsuz geçildi.
    Yokuş kalkış desteğine benzeyen sistem sorunsuz...milim kaymuyor.
    Yokuş iniş destek sistemi sorunsuz.

Ama tekrar yazayım...Spor mode süper bişey...

Radar destekli hız sabitleme çok iyi...Araç takip sistemine yakın. Mercedes bu sistem için ek 15000 tl almış.Verenlerin yalancısıyım.
    Radar destekli fren sistemi de gayet başarılı...

Ncap için :

Marka Seçin&selectedModel=0&includeFullSafetyPackage=true&includeStandardSafetyPackage=true&selectedModelName=Tümü&selectedProtocols=24370,1472&selectedClasses=1202,1199,1201,1196,1205,1203,1198,1179,1197,1204,1180&allClasses=true&allProtocols=false&allDriverAssistanceTechnologies=false&selectedDriverAssistanceTechnologies=

Hangi marka ve modelleri geride bıraktığına baktım.
    Mukayese ederken dikkate alın derim...Süper derecede...

Çevrenin ilgi-alakası gayet iyi.Kimse ıvır zıvır bahanelerle kötülemedi.

Fiyat/performans olarak bence gayet iyi.

Evet daha konforlu olabilirdi.Bu talebin sonu yok ki...Ama süslü bir SUV arayanlarla SUZUKI arayanlar zaten farklıdır.Gereksiz ispat çabasına girmiyeyim. Konfor bana yetti.

Ne aradığını bilenler için bence gayet iyi .......

• Linkten Ncap açılınca "Toplam Derecelendirme" yi tıklayarak sıralamayı yenileyin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperkuzu

1300 km den sonra...
    Arkadaşlar GL+ 4x4 ile 1300km yi ancak bitirebildim.Gelişmeleri aktarayım...

İstanbul trafiğinde 6.3 lt/100 km.... Bence gayet iyi bir değer...
    4x4 modda 5 kişi ile eğimli arazi,çamur vs... sorunsuz geçildi.
    Yokuş kalkış desteğine benzeyen sistem sorunsuz...milim kaymuyor.
    Yokuş iniş destek sistemi sorunsuz.

Ama tekrar yazayım...Spor mode süper bişey...

Radar destekli hız sabitleme çok iyi...Araç takip sistemine yakın. Mercedes bu sistem için ek 15000 tl almış.Verenlerin yalancısıyım.
    Radar destekli fren sistemi de gayet başarılı...

Ncap için :

Marka Seçin&selectedModel=0&includeFullSafetyPackage=true&includeStandardSafetyPackage=true&selectedModelName=Tümü&selectedProtocols=24370,1472&selectedClasses=1202,1199,1201,1196,1205,1203,1198,1179,1197,1204,1180&allClasses=true&allProtocols=false&allDriverAssistanceTechnologies=false&selectedDriverAssistanceTechnologies=

Hangi marka ve modelleri geride bıraktığına baktım.
    Mukayese ederken dikkate alın derim...Süper derecede...

Çevrenin ilgi-alakası gayet iyi.Kimse ıvır zıvır bahanelerle kötülemedi.

Fiyat/performans olarak bence gayet iyi.

Evet daha konforlu olabilirdi.Bu talebin sonu yok ki...Ama süslü bir SUV arayanlarla SUZUKI arayanlar zaten farklıdır.Gereksiz ispat çabasına girmiyeyim. Konfor bana yetti.

Ne aradığını bilenler için bence gayet iyi .......

Alper bey,ilk olarak arabanızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim.spor mode dediğiniz sadece 4x4'lerde mi oluyor yoksa 4x2'lerde de mi var?Teşekkür ederim gelecekte yorumlarınızın devamını bekleriz.

• alperkuzu A kullanıcısına yanıt
    Sağlıkla güle güle kullanın

• Türkiye'ye turuncu geldi ama kırmızı yok bizde
  • Sadece 4x4 de olan bir özellik 4x2 lerde herhangi bir mod yok otomatik bildiğimiz sorunsuz 6 ileri tork konvektörlü bir şanzımanı var.

Alper bey hayırlı olsun aracınız . bende GL ile GlX 4x4 ü arasında kaldım . Test sürüşü için gittiğim bayide ozaman için sadece 4x2 vardı . Kesinlikle benim her türlü ihtiyacımı karşılayacağını düşünüyorum . Tek korkum yakıtı 4x4 ler 4x2 lere nazaran biraz daha fazla yakması olağandır. Sizin paylaşmış olduğunuz İstanbul içi 6.3/100km verisi kaç kmlik bir alan için ? 1300 ün ortalaması mı ? Ne kadarı şehir içi ne kadarı şehir dışı tam bi bilgi verebilirseniz sevinirim . En azından yakıt konusunda merak edenler ben gibi :) aydınlanmış oluruz.
  • Alan arkadaslara hayirli olsun.
    Corlu bayi halen getiremedi benim siparisi. Bildiginiz bayi varmi elinde gl+ veya glx 4×4 modeli olan?

• Kırmızı renk sadece "Vitara S" modelinde var galiba ve doğal olarak Türkiye ye gelmedi o model birçok seçenek gibi ...
  • Arkadaslar uzun bir uğrastan sonra ben de GL+ 4*2 alabildim. Arkadaşların da dediği koşuyolunun tavırları iğrenç ötesi. 2 kere gittim. Kesinlikle oradan almamayı kafaya koymuştum. İst ve cevre illerde galaksi gri kozmik siyah cift renk yoktu. Aracımı da sattığımdan acil almak istedim. Bursa da tek bir tane vardı. Dun gittim teslim aldım. Aksesuar olarak krom cıtalar (bagaj kapağına, kapı kollarına ve sis farları cevresine) takdırdım. Arac bambaska oldu. Bursadan ist a 120-130 ile geldim. Ortalama tuketim 5.5 e indi.

Daha önce ford fiestayabindiğim için bu arac ekstra iyi geldi. Surus keyfi hızlanması, vites geçişleri, F1 vitesi beni fazlasıyla tatmin etti.

Sorusu olan merak edilen birsey varsa seve seve anladığım kadarıyla yardımcı olmak isterim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.