Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.010
Cevap
183
Favori
971.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya hocam duster araba mı ya cok komiksiniz hayatımda kola kutusu sacından yapılmıs dacia dan baska araba görmedim Allah korusun bi kazada duster ın halinin ne olacağı apacık ortada.bir de eskiden dacia fiyatı uygun bir aractı artık o uygunluk da kalmadı artı bu kadar kalitesiz carsamba pazarı malı gibi bir araba olmaz ve otomatik de yok dusterda otomatik olmazsa neyleyim arabayı simdi otomatik kullanmamıs arkadaslar cıkıp diebilir otomatik de ne otomatik arac alınır mı die 3 tane manuel aracımdan sonra otomatiğe biniyorum ve diorum ki Allah izin verdiği sürece bir daha manuele binmem!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 1 Mayıs 2016; 14:42:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet çevremde de beni komik bulurlar
    Fakat şöyle bişey var ben Demir Çelik Fabrikasında çalışıyorum.. Dünya'daki bütün Arabaların sac kalınlığı 0,50 mm'den üretilir.. ( Volvo Hariç 0,75 ) hani kola kutusu sacından dediniz ya onun için söylüyorum.. Güvenliği Arabanın sacı değil içerdeki Çelik bariyerler Sağlar.. Ayrıca beğenmediğiniz Duster Şubat Ayında bu segmentte en fazla satılan araç.. İstatisliklere bakabilirsiniz.. Ha ben Suzukiden daha iyi bir araç olduğunu da iddaa etmiyorum yanlış anlaşılmasın.. Fiyat performans bakımından düşünüldüğünde Duster diyorum.. İkinci el Duster fiyatlarını incelediniz mi hiç bilmiyorum da.. En üst donanımlı olan Laurate donanımlı olan versiyonunun 58 binden aşağı rakam yok.. Sıfır fiyatı 66 bin lira bu aracın.. Bana mantıklı geliyor açıkcası.. Sizin fikrinize de saygı duyarım.. Zevkler ve tercihler.. Saygılar

• mavimantalite67 M kullanıcısına yanıt
    Euro ncap duster testi ortada 3 yıldızı zor olan duster ın sac ının düzgün diğer araçlarla aynı olduğunu iddaa ediyorsunuz ve diyorsunuz volvo haric eğer bu bir standart iste volvoya dünyada özel ayrıcalık verilemez eğer bi standart olsaydı bugün kimse vw audi bmw almaz gider duster alırdı ayrıca sorun zaten dediğiniz kısımda bu araca gidip 66 bin tl vereceğime gider ikinci el sx4 s cross glx acılır cam tavanlı en full benzinli otomatik 58-65 arası tertemiz alır binerim en azından arabaya biniyorum derim yada gider mondeo, 508 ikinci el 2012 2.0 dizel otomatik alırım vs vs o paraya bi ton araba alırım ama asla dusterı tercih etmezdim cünkü dediğim gibi fiyat performans aracı değil ayrıca canımı yolda bulmadım 60 bin tl verip euro n cap ten 3 yıldızı zor almıs kola kutusu sacından yapılmıs gövdesi bes para etmez bir arabaya bineceğime gider otomatik kaliteli bi markanın iki model düşük temiz aracına binerim daha iyi tabiki zevkler tartışılmaz ben kendi düiüncemi söyledim yalnız duster ın kalitesi ortada dacia firması eskiden fiyat performans firması idi simdi kendi kendine yazık ediyor en cok satan olayına gelince arastırmadım ancak cok satıyorsa bile bunun tek sebebi diğer suv lara göre ucuz olmasıdır alacak kisinin ille suv arac istemedir zaten baska bi sebebi de olamaz

• Duster Suzuki forumunu ele geçirdi.

• Haftasonu aracin 4×2 versiyonunu test ettim.kisa surede edindigim kani su;
    Atiklik 5 uzerinden 3,5(4×4versiyonunda spor modu oldugu icin daha iyi olacagi kesin)
    Malz.Kalitesi 5/3,5
    Fiyat donanim orani 5/5
    Sonuc olarak 4×4 otomatigini almaya karar verip siparisi verdim.Ayni donanimda diger markalarin tumu 100.000tlden baslamakta, hatta 4×4 degil 4×2 satmaktalar.bunu unutmamak gerekir.
    Bu arada araclarin manuelleride gelmeye baslamis
    4×4 fiyati 76500
    4×2 fiyati 68500

• recsad R kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, guzel secim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insallah, Tesekkurler

• GLX donanım fiyatları açıklanmış en ucuzu 84500 TL

www.suzuki.com.tr
    Vitara, Jimny, Swift, Baleno, V-Strom, Burgman, GSX | Suzuki
    http://www.suzuki.com.tr/suzuki-otomobil-fiyatlistesi.pdf
  • Bayilere gelen glx var mı acaba..?
  • Acibademdeki bayiye gelmis. Metalik gri.

• Dikizdeki detaya dikkat :)

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

• Vitara sevgisi azalmamış galiba
  • Dün İzmir'de tekrar bi test sürüşü Yaptım. Bayinin ilgisizliği, bilgisizliği, ve biz satıyoruz en ucuzu bu almak zorundasınız gibi üstten ukala konuşmaları Koşuyolu bayii ile aynıydı. Adam aracı satmak için değil, "niye bu aracı almıyorsun, bu fiyata başka yerde bulamazsın Tarzı " seni ezmeye çalışmakla zaman harcıyor. Ne tork'unu, ne donanımını ne de alt korumaların plastik mi metal mi olduğunu biliyorlar. Bu kafayla bunların servisine güvenilir mi işte soru bu. Neyse Koşuyolu beni aradı, ctsi glx'e gelip bakabileceğimi söyledi. Bakcaz artık.

• mzsaglam M kullanıcısına yanıt
    İzmirdeki hangi bayiye gittiniz Öğrenebilir miyim . Bende GLX için aydın dan gidip bakmayı planlıyorum . Ona göre kendimizi ayarlayalım hiç sevmem bu şekilde davranışları .
  • gaziemir Alsancak oto

• Corlu bayii calisanlari gayet ilgili ancak arac yeni oldugundan sanirim bilgileri biraz eksik ve ellerinde 4×4 otomatik arac yok. Bildiginiz bayi varmi bu aractan olan

• 2016 model araç çıkartıyosun arkaya bari bi havalandırma tak arkadaş ya
  • Arkadaşlar
    Davete icabet edip gittim ve Glx'i inceledim.
    - Koltuklar youtube'dan izlediğim kadar kaliteli gelmedi.
    - Sunroof aracın içine ayrı hava veriyor. Ayrıca istediğiniz seviyede durması da güzel. Perdesi de kaliteli.Ama açma kapama düğmesi çok basit ve heran kırılacak gibi.
    - Önfarlardaki mavi renk olayı güzel.
    - Hala üst donanım araca kolçak takmayıp 500 tl talep etmek ayıp ötesi ayıp.

Sonuç: Benim için bu donanımda tek önemli olan sunroof idi, ama sırf onun için 9.500 tl farka değmez. En mantıklısı bu aracın 4x4 Gl+ çift rengini almak(Siyah tavan dıştan sanki sun roof gibi görünüyor). Sizde yorum yazarsanız sevinirim.
  • mzsaglam M kullanıcısına yanıt
    Aynen coni vaynen :) dual colour 4x4 gl+ suan rakipsiz fiyat.

• Cift renk 4×4 otom.gl+ en uygun secenek bende katiliyorum ama ortada arac yok hala bekliyoruz 😕
    Araci alip kullanan arkadaslar varsa goruslerini belirtebilirmi?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.