Sağolasın hocam, 100$ falan deyince içim biraz rahatladı.:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sağolasın hocam, 100$ falan deyince içim biraz rahatladı.:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam Suzuki grubunda bir arkadaş yaptığı kazayı paylaşmış ön panel gitmiş, orada yazılana göre 60-80 bin diyorlar radara. Var mı böyle bir şey? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir ara benim aracımın ki de sık hata veriyordu, o ara merak edip baktığımda yurtdışında yaklaşık o fiyatlara satıldığını görmüştüm, yakın zamanda tekrar bakmadım. Belki de yetkili servis fiyatı böyledir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba. Mesajınız dikkatimi çekti; motor yağının 0-20 olması gerektiğini yazmışsınız. Ben aracı 2 ay önce aldım. 2021 model ve 3 kez yetkili serviste bakıma girmiş. İlk iki yıl 5-30 konulmuş, son bakımda ise 0-20. Acaba sonradan bir bülten mi geldi servislere K14D motorlar için? Yakında bakıma gireceğim de öğrenmek istedim. Bir de, Vitara için bir Whatsapp veya Telegram grubu var mı? Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent.kk -- 30 Aralık 2024; 18:28:13 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |