Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (453. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.117
Cevap
188
Favori
1.000.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağolasın hocam, 100$ falan deyince içim biraz rahatladı.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bingojungle B kullanıcısına yanıt

Hocam Suzuki grubunda bir arkadaş yaptığı kazayı paylaşmış ön panel gitmiş, orada yazılana göre 60-80 bin diyorlar radara. Var mı böyle bir şey?

• çerkez kullanıcısına yanıt

Bir ara benim aracımın ki de sık hata veriyordu, o ara merak edip baktığımda yurtdışında yaklaşık o fiyatlara satıldığını görmüştüm, yakın zamanda tekrar bakmadım. Belki de yetkili servis fiyatı böyledir.

• hkngzr kullanıcısına yanıt

Merhaba. Mesajınız dikkatimi çekti; motor yağının 0-20 olması gerektiğini yazmışsınız. Ben aracı 2 ay önce aldım. 2021 model ve 3 kez yetkili serviste bakıma girmiş. İlk iki yıl 5-30 konulmuş, son bakımda ise 0-20. Acaba sonradan bir bülten mi geldi servislere K14D motorlar için? Yakında bakıma gireceğim de öğrenmek istedim.

Bir de, Vitara için bir Whatsapp veya Telegram grubu var mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent.kk -- 30 Aralık 2024; 18:28:13 >
  • bulent.kk B kullanıcısına yanıt
    Kitapçığa göre öncelikle 0-20 konulmalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Suzuki Vitara Kullanıcıları whatsApp grubu var, telefonu paylaşırsanız katılımınızı sağlarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, geçen hafta 2017 model 1.4 boosterjet S 4x2 aldım 130bin kmde. Forumda epey mesai harcayip olasi sorunlari tahmin ederek 3 farkli ikinci el araca bakip karar verdim.
    Birkac sorum olacakti umarim cevaplarini bulabilirim servise goturmeden once;

1- Park ederken yada hafif frenle yokus asagi inerken gelen garç gurç sesler. Bu sese takilmam diye dusunuyodum ama disardan da cok guclu duyulan bi gıcırtı sesi takilmamak mumkun diil :)
    Forumda bu sesten bahsedilmis ama cozulebilmis mi bulamadim. Servise gittigimde ne diyeyim?

2- Bagaj kapagi cok yumusak ama ona ragmen tam oturmuyor defalarca ac-kapa yapip anca tutturabiliyorum. Aracin yasindan dolayi amortisor yumusamis mi yoksa fıtratı mı böyle anlayamadım.
    Kilidin oturdugu yerde biseyleri degistirip düzelir mi?
    Bagaj kapagi amortisorlerini degistirmek cozum olur mu?
    Otomatik bagaj kapama mekanizmasi taktıran var mı hiç?

3- Sehir icinde cok seri sanziman hic hissettirmiyor ama bugun e-5 te giderken 80in uzerine cikarken araba boguluyormus gibi hissettirdi, gazı yemiyor gibiydi 1500 devirde takilmis gibiydi. Yol musait olmadigindan ve makaslayarak surecek kadar cilgin olmadigimdan hizlanip deneyemedim. Fikri olan var mi?

Onceki aracim yari otomatikti ve otomatik modda iken f1 kulakciklarla vitese mudahele edebiliyordum. Vitarada D modunda manuel mudahele edilebiliyor mu? Yoksa surus esnasinda vitesi manuele alip devam edebiliyor muyuz?

Kiymetli cevaplarinizi bekliyorum 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• karelias K kullanıcısına yanıt

Frenler bitik mi baktırmak lazım

Bagajı yarım indirip S logosundan tek elle hafif sert itince kapatabiliyorum. Araç içi hava basıncından dolayı böyle sanırım. Biri sanayide bagaj dilinin karşılığına bi ayar yapıp netice aldığını söylemişti sanırım.

Bazı yol koşullarında giderken sanki vites atsa rahatlıcak gibi ama atmıyor gibi oluyor benim araç yeni bende de oluyor ama bi algoritmaya dayalı değiştiriyordur bir sebepten vardır bi gereği. sağlam hi şanzıman var üzerinde bence dert etmeyin.

Kafanızdakilerin hiçbiri ciddi sorun değil bence. Benim araçta da yolcu emniyet kemerini salınca mesela direkle koltuk arasında dik kalıyor elle düzeltmezsem tıkır tıkır ediyor. Böyle garip dertlerimiz var. Millet trigerle şanzımanla upraşıyor. eğer frenler sağlamsa gerisini takmayın. Kazasız sürüşler dilerim

• drummer_bjk D kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim yanıtınız icin. İçim rahatladi ozellikle sanziman konusunda. Konfor beklentimi düşürüp otosanayi mesaimi azaltmak icin peugeot dan gecis yaptim suzukiye insallah hakli cikariz :)
    Aracin yasina verdigim baska sorunlar da var onlari da yazayim belki karsilasip cozen olmustur.

-Sürücü emniyet kemeri kendi kendini toplamiyor ve o da diger hersey gibi yumusak :) ani frende kitlenmiyor gibi, kaza aninda kilitlenir diye umuyorum yoksa baktirmali miyim sizce?

-Koltuk ısıtma tek noktadan çok hafif ısıtıyor (Yolcu tarafindakine kiyasla) Tamir edilebilir bisey midir?

-Sürücü tarafindaki otomatik cam bir kere basip kapatmaya calistigimda komple kapanip sonra hemen yariya indiriyor kendini. Basili tutunca kapaniyor sadece. Baktirmak gerekir mi yoksa normali mi boyle?

Aracınız hayırlı olsun. Ben 5 yıl aldığınız aracı kullandım.

1- Muhtemelen fren balatalaro tükenmiştir.

2- Bu modellerde bagaj kapağı kapanma sistemi biraz garip. Kapak hafif ama kapatmak için biraz sert davranmak gerekiyor. Kapılardan ya da camlardan biri açık ise çok kolay kapanıyor.

3- Gaza biraz daha basarak denemenizde fayda var. Araç sakin kullanımı seviyor.

D modunda kulakçıklar ile vites değişiyor. Ancak bir süre sonra otomatik moda geri dönüyor. Değişmesini istemiyorsanız M moduna alınız.

Emniyet kemerleri toplama konusunda zayıf. Ama germe konusunda çok iyi. Bunu kemeri hızlıca kendinize çekerek deneyebilirsiniz.

Koltuk ısıtıcıda muhtemelen arıza vardır. Ben böyle bir sorun yaşamadım. Sanayide sormak lazım.

Cam muhtemelen bir yerde sıkışıyordur. Zorlandığı için geri açılıyordur.

Merhaba. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Emniyet kemeri için Wurth slikon sprey öneririm. Kesin çözüm.. Önce kemeri silip kurulayın, sonra spreyi uygulayın. Kendini toparlamama sorunu ortadan kalkacaktır.

Tesekkurler, bugun dosemeciye sordum kemeri söküp yeni kuşak takıyorlarmış 1.000₺ dedi. Silikon sprey deneyeceğim önce.

• dün İstanbul'da Akasya AVM'den vodafone ikiz hat aldım, 150 tl tuttu, eski huawei mate 9 android 9a sahip, diğer eski LG K61 android 11'e sahip, huawei LG'den çok hızlı, Huawei'yi kullanmış biri için LG bayıyor, netten tüm hızlandırma tekniklerini denedim ama yine de çok tat vermedi, arabada kablosuz android iyi android sürümü istiyor, LG sorunsuz arabada çalışıyor, Huawei de günlük hayatta işimi görüyor (sıfır oyun oynuyorum), uçak moduna alınca birini kapatıyorum diğerini açıyorum, anında hat geliyor ve çalışıyor, tavsiye ederim, ikisi de aynı anda açık olursa az konuşma oluyor hat kopuyor, başka telefon almaktan kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 14 Ocak 2025; 9:2:12 >
  • Makyajli Vitarada neler değişti acaba ? Multimedya bagaj düzeldi mi ?

• PunkBunny kullanıcısına yanıt

2021 Hybrid var bende. MM'da bir problem yok. Bagajın nesi düzelmeliydi?

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Çoğu aracın bagajinda kapanma sorunu var aracın camlari açıkken rahat kapanıyor. Belki sizin araçta yoktur ama multimedya gibi kronik bir sorun. Bu arada en son makyajlanan kasayı sormuştum ben hocam

• Bugün araca xiaomi 70mai a810 ve rc12 paket olarak ön ve arka kamera takıldı, takan kişiyi armut sitesinden buldum, yıldız ortalaması 5/5, çok iş yapmış, acayip tecrübeli, artık gözü kapalı montaj yapar olmuş, 1 saatte halletti, istanbulda her yere geliyor, 800 tl ücreti var, başka şehirlere dahi gidiyormuş, numarası 0532 404 11 12.

Araç içi pozisyonu ben öyle istedim, giderken arka kamera sürekli açık olsun istedim, henüz yeni takıldı, tecrübelerimi yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 29 Ocak 2025; 10:49:42 >

• 2024 suzuki vitara için cam kaldırma modülü ve ön arka park sensörü ne alayım, istanbulda kime taktırayım? tavsiye verebilecek var mı?

• Herkese merhabalar.2017 model 1.6 GL+ sahibiyim.Orjinal navigasyon kartini kaybettim.Bu konuda yardimci olabilecek varmidir acaba?Net-1 elektronik fahiş fiyat istiyor malum.Şimdiden tesekkur ederim.

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.