Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (451. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (8 Mobil) - 7 Masaüstü8 Mobil
5 sn
9.034
Cevap
181
Favori
976.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam selam. Aynı motora sahip 2021 Hybrid Vitara var. Anladığım kadarıyla yaptırdığın yerde senin araç için yapılan ayarlar var ve gidip yaptırmak istersek hızlıca çözecekler. Peki bunu yaptırdıktan sonra aracı satmak istersek orjinal haline geri getirmek mümkün mü? Yada ekspertiz sırasında bu işlem görüntülenebiliyor mu?

• amdfanatic A kullanıcısına yanıt

Nerede yaptırmıştınız?

• incubus İ kullanıcısına yanıt

Bir önceki sayfada yazmış. Yorumları da var, bir bakın bir önceki sayfaya isterseniz.

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)www.megachips.com.tr
    Megachips // Chiptuning Hizmetleri Kurumsal Websayfası - Chiptuning.com.tr
    https://www.megachips.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir3391

arkadaşlar igo haritalarını bana buradan yükleyip atabilir misiniz? yanlışlıkla haritaları sildim.

gps kartı olmadan güncelleme yapabildim. nasıl yapılacağını bilmeyenler için anlatabilirim.

• nadir3391 kullanıcısına yanıt

Anlatırsanız seviniriz. Teşekkürler...

• HBKocabiyik kullanıcısına yanıt

2023 model GLX paket sahibi olduk. Bizde de saat yok maalesef.

• Bagajın altında lastik şişirme kiti ve ön çeki demiri dışında bir şey yok galiba. Kriko vs? Sizde de o şekilde mi ?

• redloves kullanıcısına yanıt
    Be de aynı dertten sıkıntılıyım. Sizin eski 1.4s deki turbo yapısı ve yazılım ile bu hybritlerdeki farklı bence o yüzden performans düşmüş olabilir.
  • 06bora 0 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bende sıkıntılıyım. Sıfır aldım aracı 2022 model ilk zamanlar süperdi. Şimdi her zaman hissettiriyor. Ama şanzımanmı yoksa motormu tam anlayamadım. Yani kurumlanma veya sağı motormu çünkü araç notrmalden yavaş hızlanıyor. Servise götürdüm cihaza bağlandı herhangi bir sorun yok dendi ama test aracını da kullandım onda böyle bir sorun yok açıkçası. Sanayiye de gitmek istemiyorum. Bir çözüm bulursanız bilgilendirin lütfen.
  • hkngzr kullanıcısına yanıt
    Evet 2016 model 1.4s çok güçlü ve performansı o araç için en ideal ayardaydı. Bu hibrit modeller gücü kırpılmış gitmiyor eğer vitesi Manuele almazsan. Aslında biraz pişman oldum ama sırf 4x4 hatrına katlanıyorum. Spor moda alınca biraz olsun performanslı oluyor.
  • Pablo Vader kullanıcısına yanıt

hiç kimse hiç bir şey anlayamaz :) eski ayarların olduğu bir kopyası yapan kişi de var, bilgisayarına yedekliyor, instagramdan takip edin kendisini, her gün bir sürü lüks araca yapıyor, bugünkü instagram story'de vw touareg 3.o tdi var mesela :) yapan kişi çoluk çocuk değil, gayet profesyonel biri, ben sıfır aracımı ona güvenmesem emanet etmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 17 Kasım 2024; 14:56:16 >
  • amdfanatic A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Takip edip bakacağım.

• IL6ADI0FWB I kullanıcısına yanıt

Aynı model vitara kullanıyorum ben de.

Stop etme ve rolanti düşüklüğü sorunu için aracınıza subap ayarı yaptırın hocam. Ben çok uğraştım bu mesele ile, çözümü subap ayarı.

• mcweblife M kullanıcısına yanıt
    Hocam yanıt için teşekkürler,
    Sorun halen devam ediyor, ilk işim subap ayarı yaptırmak olacak havalar soğudukça iyice arttı lpg de de benzinde de yapıyor inşallah çözülür

Emme 25 , egzoz 40 olacak şekilde ayarlatırsınız hocam ustanıza. Stop problemi ortadan kalkacaktır. Ama su eksiltme ile alakalı bi fikrim yok. Umarım çözersiniz

İstanbul sibop ayarı istanbul subap ayarıyoutube
    Suzuki Vitara sibop ayarı Subap ayarı
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=RnO0lExbSR0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcweblife -- 23 Kasım 2024; 19:52:46 >
    Hocam bilgilendirme için tekrar teşekkürler, su eksiltme konusu lpg regulatöründen kaynaklıymış, onu komple değiştirerek çözdüm şükür, küçük bi yerde yaşıyorum inşallah subap ayarını yapabilecek usta bulurum 👍🏻

Ben de sizinle aynı durumdayım. Yaşadığım yerde benim arabadan pek te yok. Tornacı arkadaş halletti sağolsun. Söktürmeden önce ustanıza videoyu izletin. Elinde pul varsa veya tornada yapabileceklerse söktürürsünüz kapağı.

Tamamdır çok sağ olun
  • redloves kullanıcısına yanıt

hibritlerden şanzıman değişti, en büyük farkı o yaratıyor.

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    Şu an 0lkemize gelen hibritlerin şanzımanı aynı. Ancak motor yine 1.4 turbo ana beygir gücü 140 tan 129'a düşürülmüş.
    Şanzımanı farklı olan hibrit Vitara ise henüz ülkemize gelmedi. Bu tam hibrit modelin motoru da 1.5 atmosferiktir, şanzımanı ise şu an ülkemizde bulunanlardan farklı olarak otomatikleştirilmiş manueldir.
    Tabloda motor ve şanzıman bilgilerini görebilirsiniz Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

• 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.