< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressesif -- 26 Kasım 2024; 21:37:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (452. sayfa)
-
-
Selamlar,
Epeydir foruma girmiyordum. Karavan çekme ile soru soranlar olmuş. Bu sene Nisan ayında çekme karavan aldım. Boş ağırlığı 800 kg, içine koyduğum malzemeler ile 1000 kg geliyor.
Aracım 2022 model S-Cross 4x4 Elegance.
Şimdiye kadar 3 kez 10 günlük turlar yaptım. Her tur ortalama 1800 km oldu. Arada kısa kullanımlarım da oldu. Karlı yada buzlu ortamda kullanmadım. Ancak dik bir toprak rampada 4 çekerin faydasını gördüm.
Şehir içi dar sokaklar ve dik yokuşlar dahil birçok yolda kullanma tecrübem oldu. Dik yokuşlarda "SPORT" moduna almak motoru rahatlatıyor. Ortalama yakıt tüketimi 100 km'de 10 litre oluyor.
Merak ettiğiniz şeyler olursa cevaplamaya çalışırım.
-
merhabalar, 2017 1.4S vitara için 100.000km bakımına gideceğiz de yakın zamanda yaptıran, fiyat bilgisi olan var mı acaba? ne yapılıyor, maliyeti ne kadar? bir de bu bilgileri alabileceğim km, yıla göre bakım zamanı ne yapılacağını gösteren bir tablo, liste vs var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bahsettiğiniz durum hava sıcaklığının düşük olmasından kaynaklanıyor. Soğuk havalarda Li-On bataryaların şarj edilmesi sağlıklı olmadığı için kabin içi sıcaklığı şarj için uygun sıcaklığa geldiğinde şarj ve deşarj işlemi başlıyor. Bundan dolayı hibrit sistem soğuk havalarda geç devreye giriyor.
-
teşekkürler hocam
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar, Bakım fiyatı konusunda bilgi vermek istiyorum. Aracım 2022 model Suzuki s-cross 4x4 hibrit. Km: 25 bin civarı. Değişenler, filtre grubu ve yağ değişimi aracın genel kontrolü. Fiyat:10 bin₺. Acayip fazla geldi. Siz suzuki kullanıcıların yorumu nedir merak ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu nedir hocam, detay verir misiniz rica etsem. Suzuki yetkili servis mi
1000 TL motul 0w20 yağ,
1000 TL filtreler filtron, blueprint, mann vb.
1500 TL işçilik ve ufak sarf malzeme
Toplamda kabaca 3500 liraya hallolur. Bizim arabaların motorunda çalışmak kolay, ustanın zamanını almıyor.
Ama siz servise giderek garanti ON kapsamına da girmiş oluyorsunuz. Dolayısıyla fiyata bu gözle de bakmak lazım.
Bujiye 4 kat fiyat istemelerinden sonra ben servisten ayağımı kestim.
Yakın zamanda benim ilk defa denediğim ve 1 saat civarında tertemiz yaptığım iş için 4500 TL civarı işçilik istediler ki sanırım onlar 30 dakikada yaparlardı. Kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi yapar derler ya pahalı serviste insanı usta yapıyor
yetkili servis en az 15bin TL ister.
özel servis bu. yetkilide olsa yaptıkları yağ polen filtre değişimi. bişey yaptıkları yok. bi dünya para alırlar.
autoking te kampanya var. periyodik bakım 3bin TL
inceleyin.
Yetkili servis 10 bin₺ fiyat çıkardı zaten. Haftasonu gideceğim mecbur garanti durumundan. Araçta bazı sorunlarda var onları da göstereceğim bakalım.
Merhaba herkese. Adaptif hız sabitleyici hakkında bir sorum olacak. Sistem devrede iken öndeki aracın mesafesine göre otomatik fren yapıldığında fren lambalarımız yanıyor mu merak ettim. Normal şartlarda arkadaki araca uyarı için yanması lazım ama kontrol etme şansım olmadı.
-
yanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X