< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (456. sayfa)

-
-
Dostlar merhaba, 2024 model makyajlı kasanın sıfırlarına bakıyorum. Şu an kampanyalı liste fiyatı giriş paket için 1.635 gözüküyor. 250k da faizsiz kredi var. Benim en sıkıntı gördüğüm Çin işi multimedyaydı onu değiştirmişler sanırım. Bu fiyat bandında Vitara mantıklı mı sizin tecrübelerinize göre yoksa farklı araçlar önerir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4x4 olsa belki evet derdim ama vitara sahibi olarak iç mekan kalitesi ve konfor olarak yetersiz. 2025 yılının beklentilerini karşılamıyor. Scross biraz daha iyi, en azından dijital kadranı var daha güncel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dış tasarımı beğeniyorum ama iç mekan dediğiniz gibi 2025 yılı için çok zayıf kalıyor. Fiyat bandında da çok alternatif olduğu için kararsız kalıyor insan. Tabii bu aracın da motor şanzıman uyumu sorunsuzluğu ve güven hissi çekici tarafları
2023 te yaptığım araştırmada alınabilecek en dolu ve en uygun araç vitara idi. Son araçlarla ilgili çok fikrim yok. 2022 model kullanıcısı olarak yorum yapabilirim. Aracın motor mekanik sağlamlığı konusunda içim rahat. Ancak 120 km nin üstündeki hızlarda içeri inanılmaz ses alıyor. Yalıtım konusunda çok zayıf. Multimedya benim arabada navitech, özellikle telefon mikrofonu konusunda çok zayıf. 4×4 konusunda memnunum. Yaşadığınız yere göre servis durumunu da arastirmanizi öneririm. Ben Suzuki servislerinden çok memnun değilim ve yaygın değil. Aracı alırken analitik çalışmıştım. Donanım konusunda sınıfının ve alinabilen araclar icinde en dolu araba olmasından dolayı seçmiştim. Halen memnunum.
Ben de uzun yol yaptım belli hızın üzerinde ses yalıtımının zayıflığını hissediyorsunuz. Sürüş keyfi fena değil sürekli sizi takip eden kamera da biraz abartı uyarıyor. Elinizi direksiyondan biraz cekip kafayı çevirseniz uyarıyor.
Geri görüş için 360° kamera olsa çok güzel olurdu. Kablosuz bağlantı koymuşlar, o güzel olmuş. Güvenlik önlemleri genel olarak +'sı. Şehiriçi için boyutları da +.
Seri bir araba değil, bagaj biraz daha büyük olabilirdi ama bagaja yükleme yapmak ve kullanışlılığı iyi. Özetle daha iyi bir yalıtım ve kameranın da 360° olması çok iyi olurdu.
Bu özelliklerde ben bakarken diğerleri ile arasında birkaç yüz bin fark vardı bir de kredi avantajı ve bayilerin ilgi alaka diğer firmalara göre daha iyiydi. Almayı düşünenlere de hayırlı olsun.
2017 GLX 4x2 turkuaz renk aracım var 68 bin km de
Model yükseltmek istiyorum sizce kaç TL den ilana koymalıyım
Tramer ve hasar kaydı yok
Saygılarımla
Servislerin güvenilir olmadığına katılıyorum.Çözüm odaklı değiller, yeterince kurumsal değiller.
Merhaba multimedya değiştirme arefesindeyim bilgi ve önerirlerinizi paylaşabilir misniiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba Suzuki Vitara 4x2 2020 model araç aldım daha önceki aracım Dacia lodgi idi.
Suzuki vitara'yı hiç bilmiyorum hasbelkadar almış olduk aracın detaylı kullanımını gösteren videolara ihtiyacım var veya kullanım kılavuzuna bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz tavsiyede bulunabilir misiniz
Merhaba Suzuki Vitara 4x2 2020 model araç aldım daha önceki aracım Dacia lodgi idi.
Suzuki vitara'yı hiç bilmiyorum hasbelkadar almış olduk aracın detaylı kullanımını gösteren videolara ihtiyacım var veya kullanım kılavuzuna bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz tavsiyede bulunabilir misiniz
Yeni modellerde orijinal kendi üretimi var onu deneyebilirsiniz.
Merhaba ve hayırlı olsun. Elkılavuzu bende yok ancak sitesinde var, pdf olarak indirip okuyabilirsiniz.
Linki burada: https://www.suzuki.com.tr/upi/kullanici-el-kitabi/vitara-hibrit.pdf
Bakımını düzgün bir yerde, tercihen servisinde yaptırıp (muhtemelen otomatiktir) otomatik vitesini de doğru kullandıktan sonra bir şey kalmıyor.
-
Bütçeniz uygunsa Pioneer, alphine vb gibi ürünlere bakabilirsiniz. Android bir cihaz almayı düşünürseniz en az 4/64gb ram/bellek ve 8 çekirdekli işlemlicisi olan bir model tercih edin.
YouTube da Vitara ile ilgili çok video var, onları izleyebilirsiniz.
Kullanım kitapçığını Suzuki sitesinden indirebilirsiniz, ancak o daha çok hibrit modellere yöneliktir. Yine de faydası olacaktır. Kitabın bazı bölümlerinde K14C ve K14D terimlerini görebilirsiniz. Sizin aracınız K14C motorludur. Ona dikkat etmeniz yeterlidir.
Íyi akşamlar herkese 2024 ( makyajlı kasa) Vitara GLX premium 4*4 ile aranıza katıldım telegram ve whatsapp grupları için davet linki varsa paylaşabilir misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X