Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.086
Cevap
184
Favori
988.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
91. Sırada  bugün en iyi #91
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaşım suzuki vitaranla keyifli sürüşler dilerim.Gece gece bizlere ışık tutan incelemen içinde ayrıca teşekkür ediyorum.Sürüş performansındaki gözlemlerini ara sıra bizimle paylaşırsanda sevinirim.Zonguldağın dik yokuşları artık senin için hiç problem olmayacak.
  • mavimantalite67 M kullanıcısına yanıt
    24 Mayısta Ankara Herter bayisine sizin aldığınız modelden olup olmadığını sormuştum.Ellerinde 4x4 kalmadığını ve haziran ayında geleceğini söylediler.Sanırım siz daha önceki tarihlerde bağlantısını yaptınız.Fiyat ne kadardı ve şu meşhur donanımda olmayan koldayama kısımını ücretsiz taktılar mı.İyi akşamlar diliyorum.
  • ogress06 O kullanıcısına yanıt
    Suzuki vitaranız hayırlı olsun ve keyifle sürün.Bu aracı alma aşamasında sizin yazınızı görünce tedirgin oldum.Aracın yakıt sarfiyatı konusunda bir gelişme var mı.Servisle bir bağlantınız oldumu bu konuda.Umarım sorununuz en kısa sürede hallolur.Gelişme olursa forumdan bizi bilglendirirseniz sevinirim.İyi akşamlar.
  • Benim passatim fsi tsi degildi yanlis ornekleme yaptiniz, onlarda lpg ye mesafeli yaklasilabilir, kitler pahali ve geri donus uzun zaman alir.

Siz yamuguna denk gelmissiniz fikrinizi degistirmek guc, bircok lpg li aracim oldu passat cherokee astra, 2 adet daihatsu Terios her iki kasa ve cok memnun kaldim, bunun yamugu adami bezdirir sizede hak veriyorum ama ben maksimum faydami aldim ayrica subap seti para degil edilen kar in yaninda... neyse tecrubelerimiz farkli vitara konusunu mesgul ettik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 26 Mayıs 2016; 23:37:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    Lpg konusunda tecrübeli arkadaşların fikirlerini bilmekte önemli.Eski nesil benzinli motorlara lpg uygulamasıyla ciddi oranlarda yakıt tasarrufu sağlanıyordu.Yeni nesil benzinli motorlarda zaten uygulanan kitlerin maliyeti yüksek ve ortalama yakıt değerleri düştüğü içinde tasarruf miktarı haliyle düşük oluyor.Buda ettiğim tasarrufa değermi eşik seviyesine getiriyor.Bakıyorum suzuki vitara kullanıcıları fabrika değerlerine yakın değerde kullandıklarını yazıyorlar ( bir kullanıcı hariç ).Uygulanacak kitle %30 tasarruf sağlasanız, sistemin maliyetini nasıl amorti edersiniz.Bana katılırmısınız bilmiyorum yakıt sarfiyatlarına baktığımda SUV segmentinde Hyundai Tucson ve eski - yeni Tiguanlarda sistemin maliyetini amorti etme süresi daha kısa olur gibi geliyor.Teknik anlamda buna cevap veren olursa yazısını ilgiyle okurum.İyi geceler forumdakilere.
  • hakankabaoglu kullanıcısına yanıt
    Verdiğin Honda örneği doğru.2016 yeni model Civic de sanırım eski 1.6 Lt benzinli motor ve LPG uygulamasına devam edecekler.Yeni nesil Turbo 1.5 lt motorlu modelinin doğal olarak LPG li modeli olmayacak.Yeni nesil 1.5 turbo benzinli modeli bu fiyat politikalarıyla satması çok zor olurdu.
  • mavimantalite67 M kullanıcısına yanıt
    Suzuki Vitara için söylenecek güzel şeylerin sayısı oldukça fazla.Yeni farkettim artık bu tip bir anten kaldı mı.Rüzgar direncini kırmayan, köpekbalığı sırtı estetiğinde aktif bir anten bulursan taktırmanı tavsiye ediyorum.
  • berilyum B kullanıcısına yanıt
    Açıkcası önceden bir Bağlantı yapmadım. Bende 24 Mayıs günü aradım. Ve anlaşmayı telefonda yapıp kaporasını gönderdim. Ertesi günde almaya gittim. Demekki siz benden sonra aramışsınız.. Yani ben telefon ile anlaşmayı yaptıktan sonra.. Hayırlısı..

• tesadüf eseri gördüm

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 27 Mayıs 2016; 13:49:32 >

• Ne zaman aldın, bindin de 4000 km yola yaptın :)
    Koltuklar da lekelenmiş.. 2500 daha kredi alıp sıfırı alınabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 27 Mayıs 2016; 16:28:05 >
  • kötü haber istanbul için konuşuyorum ellerinde ipeksi gümüş renk'den başka renk kalmamış en erken teslim tarihini 1.5 ay sonraya veriyorlar
    Galaksi Gri / Kozmik Siyah rengi için de gelip gelmiyeceği için net bişey söylemediler tabii haziran ayından sonra zamlı gelicekmiş
    ek olarak çift renk ve manuel seçim yapmak isteyenler için bir kötü haber daha manuel vites'de çift renk getirmiyeceklerini söylediler istanbuldaki 3 bayinin'de söylediği bu
    açıkçası şimdilik fiyatlar güzel normal 4x2 GLX paketi için konuşuyorum 90.000 seviyelerine çekilirse çok da cazip bir yanı kalmıyor
    zamlı fiyatlarla alternatif olarak jeep renagade veya ssangyong tivoli'ye bakılabilir

ek olarak şimdi ssangyong bayisisinden geldik
    2015 full paket çift renk platinum modeli için 75,500 fiyat verdiler araçta herşey mrvcut teknolojik ve donanım olarak suzukiden daha iyi durumda
    (Not:suzuki bayilerinin sorulan sorulara ilgisizliği ve bilgi fakiri olmaları araçtan neredeyse soğuttu beni)
    www.ssangyong.com.tr
    The page cannot be found
    http://www.ssangyong.com.tr/tivoli/teknik-ozellikler.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 27 Mayıs 2016; 17:57:43 >

• babaluga B kullanıcısına yanıt
    Test arabasıdır diye tahmin ediyorum.. Hazır talep de varken satalım demişler heralde..

• bence teknolojik ve donanım olarak GLX kadar şey yok gibi onu da geçtim yakıt tüketim değerleri suzukinin yanına yaklaşamaz, 1.5yıl SX4 kullandıktan sonra gene Suzuki ile devam ediyorum, Suzuki herşeyiyle sağlam araba, fiyat/donanım/performans olarakta çok iyi. GLX AT 4x2 kullanıcısıyım, yarın allah nasip ederse arabanın sınırlarını bi kontrol edeceğim
  • Hocam Hayırlı olsun iyi günlerde kulanmak nasip etsin
    evet şu an için fiyat performans olarak çok iyi ama ortada araç yok istanbul dışındakilere bile açıp sordum geliş tarihi olarak 1.5 ay verdiler ha bunun biraz daha uzama ihtimalinin olduğunuda
    bakalım acele etmeyip bekleyebilirsem gönlüm suzukiden yana Ssangyong'a gelecek olursak aracı bugün baya inceleme ve test etme şansım oldu 2 hafta önce suzuki GL+ paketinede bakıp test
    etme şansım olmuştu şöyle söyliyim ssangyong'unda sürüş keyfi güven verici ve güzel ama suzuki'de daha çok jeep kullanıyormuş havası var tepe modellerde ssangyong'un 3-4 artısı var ama
    günlük kullanımda çok da önemli değil arka tafafın darlığı ve bir miktar bagajın bir miktar daha dar olduğunu saymazsak
    Yakıt durumuna gelicek olursak geçen hafta dodge nitro'mu sattıktan sonra bu araca kıyasla yakıt durumuna benim için 6 arası 7 gibi değerler çok da önemli değil zaten 6.3 / 6.5 arası değerler
    kabul edilebilir sınırlar içinde kalıyor.
    Tekrar hayırlı olsun deneyimlemelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

• teşekkürler hocam, 1 haftadır kullanıyorum, SX4'e göre çok farklı özellikler var, henüz hız kontrollerini deneme fırsatım olmadı (cruse ve adaptif cruse), yarın otoyola çıkıp aracı tamamen test etmeyi düşünüyorum (yol tutuş, rüzgar ve yol sesi, hız sabitleyicileri ve aklıma gelmeyen diğer şeyleri), radar destekli fren sistemi güzel bi onu gördüm şu ana kadar o da kendinden ayarlı olduğu için, önümde ani yavaşlayan ve ani dönüş yapan araçlarda hemen devreye girip ikazda bulundu. Bende galaksi gri GLX 4x2 var, her gören fiyatını duyduğunda şaşırıyor 2.el mi diyorlar :) darısı olmayanların başına inşAllah

Daha fazla tecrübe ettikçe yazılarımız artacaktır, SX4 konusunda aktiftik inşAllah Vitara'yı da o noktaya getirebiliriz hep birlikte
  • Aracı olan Arkadaşlar bi konuda daha bilginize başvurmak istiyorum "çift renk" araçlarda üst renk "kaplamamı" yoksa "boyamı" olduğunu netleştirebilir mi?
    hangi bayinin dediğini hatırlayamadım ama çift reklerde / üst rengin kaplama olduğunu söylediler telefonda bayilerle olan konuşmalara pek güvenmiyorum.
    eğer gerçekten kaplama ise pek ihimal vermiyorum ama kötü hava,güneş,yağmur vs gibi hava koşullarında kaplamanın atma ihtimali olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 27 Mayıs 2016; 21:19:19 >
  • Teslim aldım...
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Hayırlı olsun, hep beraber kazasız belasız günlerde kullanırız inşAllah

• hollywood29 kullanıcısına yanıt
    SUZUKİ Türkiye'de 1980 li yıllarda resmi ithalatla araç satışını yapan ilk markadır.Doğan holding gibi kurumsal ve güçlü yapısıyla bu markayı eski günlerine döndürmek için uğraştıklarını basından öğreniyoruz.Marka kendini ispat etmiş ve ülkede kullanıcıların beğenisini almış olduğu ortada.Tüm vitara kullanıcılarına keyifli sürüşler dlliyorum.Markanın ve modelin hakkettiği yeri almasında hepinizinde sorumluluğu var.Youtube da 4x4 modelinin offroad sürüşünü seyrettiğimde bile modelin hayranı oldum diyebilirim.Umarım Doğan Holding fiyatlar konusunda uçuk noktalara götürüp vitara satışlarını baltalamazlar.Zaten suv segmentinde okadar çok marka ve model oluşmaya başladıki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_gokcek

Teslim aldım...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Aaa Yasin Bey.. Sağolsun banada çok yardımcı olmuştu.. Ben sizin aracınızı orda gördüm.
    Çarşamba günü teslim aldım bende 4x4 GL+ aracımı.. Demek sizindi.. Hayırlı olsun.. Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.