Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.090
Cevap
184
Favori
988.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: togalak

kötü haber istanbul için konuşuyorum ellerinde ipeksi gümüş renk'den başka renk kalmamış en erken teslim tarihini 1.5 ay sonraya veriyorlar
    Galaksi Gri / Kozmik Siyah rengi için de gelip gelmiyeceği için net bişey söylemediler tabii haziran ayından sonra zamlı gelicekmiş
    ek olarak çift renk ve manuel seçim yapmak isteyenler için bir kötü haber daha manuel vites'de çift renk getirmiyeceklerini söylediler istanbuldaki 3 bayinin'de söylediği bu
    açıkçası şimdilik fiyatlar güzel normal 4x2 GLX paketi için konuşuyorum 90.000 seviyelerine çekilirse çok da cazip bir yanı kalmıyor
    zamlı fiyatlarla alternatif olarak jeep renagade veya ssangyong tivoli'ye bakılabilir

ek olarak şimdi ssangyong bayisisinden geldik
    2015 full paket çift renk platinum modeli için 75,500 fiyat verdiler araçta herşey mrvcut teknolojik ve donanım olarak suzukiden daha iyi durumda
    (Not:suzuki bayilerinin sorulan sorulara ilgisizliği ve bilgi fakiri olmaları araçtan neredeyse soğuttu beni)
    www.ssangyong.com.tr
    The page cannot be found
    http://www.ssangyong.com.tr/tivoli/teknik-ozellikler.htm

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

Merhabalar, Bahsettiğiniz aracın teknik verilerini incelemenizi öneririm..

Otomatik Benzinli versiyon : Şehir içi : 9.8 - Şehir Dışı : 5.7 ( 4x2 olan model )

Otomatik Benzinli versiyon : Şehir içi : 10.2 - Şehir Dışı : 6.1 ( 4x4 olan model )

Otomatik Dizel versiyon : Şehir içi : 7.8 - Şehir Dışı : 4.9 ( 4x4 olan model )

Suzuki vitara 4x4 otomatik : Şehir içi : 6.7 - Şehir Dışı : 5.1

Ayrıca fiyat listesini tekrar gözden geçirmenizi isterim bir yanlışlık var gibi gözüküyor..

• mavimantalite67 M kullanıcısına yanıt
    Koreli otomobil firmalarının genelde benzinli motorlarının şehir içi yakıt sarfiyatları yüksek.Şehir dışı tüketimi düşük olsa bile ortalamayı aşağıya düşürmüyor maalesef.Suzuki alternatifsiz görünüyor.GL+ ve GLX 4x4 modelini alanların bu modda yakıt sarfiyatı bilgisi olan varsa paylaşabilirmi.
  • 3 yil sonra tivolu yi satisi birde vitarayi cikarin sizce hangisi kolay satilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim sizde güle güle kullanın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_gokcek

Teslim aldım...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun. Maşallah çok güzel duruyor.

• Merhabalar,

Yeni Vitara'nın dingil mesafesi oldukça kısa B sınıfı araçlardan bile küçük bu sebeple arka koltuklarında diz mesafesi sıkıntısı var mı?
    Örneğin hyundai i20'nin bile 2570 mm dingil mesafesi varken vitaranın sadece 2500 mm,
    Ayrıca vitara hangi segmentte yer alıyor,
  • Ben 10 gün Kore ve Japonya'da kaldım Ssangyong görmedim bize mi kakalıyorlar nedir?
    Gerçi Suzuki'de pek görmedim.. İnanılmaz Toyota var hiç görmediğim modeller, çok küçük arabalar..Elektrikli vs.. Aşmış adamlar biz tüp tartışıyoruz.. Aygaz, İpragaz.. Komik yaa..
    Öte yandan daha geçen gün Suzuki'nin CEO su biz de dizellerin emisyon değerleriyle oynadık deyip üzgün üzgün öne eğilip af diledi.. Uyanık Japon.. Sırf Alman değilmiş yani uyanık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 28 Mayıs 2016; 12:59:57 >

• tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    Forumun ana başlığını değiştirmek ve SUZUKİ VİTARANIN görseller olsun, ilgili yurtdışı testlerinin linklerini içeren bir yazı gibi ön bilgilendirme yazısını eklemek konusunda ne düşünürsünüz.İyi tatiller.
  • Bir sonraki gelen Vitara'larda çok fiyat farkı olmazsa kesinlikle alacağım bende :) Çok güzel araç, uzun zamandır takipteyim ama eskişehir de bayi olmadığı için bir türlü gidip alamadım.

• Atam kalbimin ruhsatina işli...

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_gokcek -- 28 Mayıs 2016; 21:00:05 >

• h_gokcek H kullanıcısına yanıt
    Farklı bir yerde ve güzel olmuş, tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berilyum -- 30 Mayıs 2016; 1:18:49 >
  • h_gokcek H kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde sağlık ve mutlulukla kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 28 Mayıs 2016; 21:23:20 >
  • placeformyhead kullanıcısına yanıt
    Böyle bir fiyat -performans- kalite üçlüsü avantajı varken fiyatlara niye zam yapılır ki.Yılbaşından bu yana dolar paritesi aynı.Tamam VİTARA S modelinide getirirsin buna farklı bir fiyat uygularsın anlarım.Bence Suzuki Türkiyenin yeniden yapılanma sürecinde hata olur.Kaybedilecek tek bir araba alacak kişinin kaybı büyük olur.Yollarda görülecek fazladan bir aracın bile önemi büyük bence.
  • quote:

Atam kalbimin ruhsatina işli...

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

Hocam kısaca taktırdığınız aksesuarları listeler misin?

• Öñ ve arka tampon korumaları
    Ön ve arka tekerlek paçalıkları
    Ön ve arka cam rüzgarlıkları
    Marşbel nikelajları
    Kapı içleri isimlikli korumalar
    Bagaj üst nikelajı
    Kol dayama
    Bagaj arka tampon üst koruma
    Nikelaj kapı kolları

• mavimantalite67 M kullanıcısına yanıt
    Eğim iniş kontrol sisteminin performansı ve otomatik devreye girmesi konusunda bilgi verirmisiniz.Bu özellik inişli - yokuşlu bir kentimiz olan Zonguldağımızda konforlu ve güvenli bir sürüş veriyor mu? Zonguldağa selamlar ve sevgiler.
  • Geri gorus kamerasinda soru yasayan varmi? Bazen geri vitesteyken video not found uyarisi verip gostermiyor. Benzer sorunu yasayan?

• quote:

Öñ ve arka tampon korumaları
    Ön ve arka tekerlek paçalıkları
    Ön ve arka cam rüzgarlıkları
    Marşbel nikelajları
    Kapı içleri isimlikli korumalar
    Bagaj üst nikelajı
    Kol dayama
    Bagaj arka tampon üst koruma
    Nikelaj kapı kolları

Tşk.ler bu liste'nin fiyatı toplam 3500 tl değil mi. Ayrıca kapı üzerinde plastik bir koruma daha var sanırım park halinde işe yarar.

• Merhaba,glx 4x2 de direksiyonda bluetooth kiti yok bende,ekranda var ama,
    alırken sordum,böyle geldi dediler..glx i olan arkadaşlar sizde durum nedir?
    bendeki sökülmüş olabilir mi?
    geri görüşte sorun yaşamadım henüz.

• Merhaba ,
    Ben SUV hastası olduğuma göre üşenmeyip 6 sayfayıda okudum. Alıp kullanan arkadaşlara naçizane sorularım olucak.
    Zaman ayırıp cevaplarlarsa sevinirim.
    İlk sorum ACC hızı minumum kaça kadar düşürüyor. Mesela Trafikte dur kalkta sıfır KM ye kadar düşürüp sonrada tekrar
    kaldığı yerden devam ediyormu. Örneğin durdunuz öndeki araç hareket etti , sizde hareket ediyormusunuz. Tahminim bunun için gaz
    pedalına dokunmanız gerektiği yönünde ama emin değilim. Yada devre dışı kalıyor yani minumum hız limiti var.
    İkinci sorum radar destekli fren sistemi reklam edildiği gibi pratik düzgün çalışıyormu yoksa boş beleşmi.
    Son sorum, kasislerde süspansiyon şase iyi sönümlüyormu aracı. Size hissettirdiği nedir. Tabi bunu söylemek için daha önceden
    bir iki tane araç kullanıp kıyas yapmanız gerekicek.
    Herkese güvenli sürüşler. Lütfen köy yollarında traktör sürer gibi sürmeyiniz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.