Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.090
Cevap
185
Favori
989.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihaz kalitesiz olabilir o konuda birşey diyemem ...
    lakin ayıplı mal, müşteriyi yanıltma, çakma çin malı tablet, gizli saklı iş çevirme vs kısımları talihsiz yorumlar olmuş ...
    Günümüzde otomobil markalarının çoğunda "multimedya sistemi" distribütörün anlaştığı o marka model için üretimiş bir çin malı cihaz ile sağlanabiliyor ...
    Adamlar size satarken apple a ürettirdik diyip bunu takmıyor ki .. üzerinde ne olduğunu görüp alıyorsunuz ... ayrıca cihaz tablet falan değil double din multimedya cihazı ... Ek olarak sorunların donanımsal değil yazılımsal olduğunu düşünüyorum, zira milyonlarca satılan android işletim sistemli LG ve Samsung telefonlarda ve tabletlerde de birçok sorunlar çıkabiliyor ... Kullanıcı arkadaşlara tavsiyem androidle çalışan bilgisayar gibi görüp önünüze gelen uygulamayı kurma - silme vs yapmayın ... Stabil çalışıyor ise mümkün olduğu kadar o halini koruyun ...

• TuzsuzDELiBEKiR kullanıcısına yanıt
    Okurken şaşırdım açıkçası, herhalde bosch marka 3500 dolarlık multimedya sistemi ve bluetooth kitini çıkarıp yerine 250 dolarlık çin malı multimedya sistemi takmak ve bu konuda bilgilendirmemek, bütün dünyaya bu pazarlanırken neden türkiyeye bu şekilde pazarlama yapıldığını sorgularken cevabını aldım valla az bile bu bizim insanımıza. burada ayıplı malın hatta gizli ayıbın hukuki tanımını yapıcak halim yok ancak distirbitör bile bunu kabul edip herhangi bir savunma yapmazken sizler gibi müşterilerin kalkan olması ilginç. burada sonuçta ortaya çıkan bir problemin kaynağı anlatılmış ve bu değişim yapılmasaydı bu problemde çıkmayacaktı. biz de dedektifcilik oynayıpta araçta fellik fellik hata aramıyoruz sorun neyse ona göre çözüm arıyoruz ona göre insanları bilinçlendiriyoruz. tabi bunlar hep ifade özgürlüğü dicek bişi yok ne benim sizi ne sizim beni yargılayacak halimiz var. tek temennim umarım sizin herhangi bir aracınızda bir problem çıkmazda güzel günlerde kullanırsınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada araçta herhangi bir uygulama açık değil veya memorynin dolmasıyla ilgili bir sorun yok zaten 1 kb lık veri bile yüklenmedi alındı alınalı. Umarım dediğimin tersi çıkar ama bu forum ayakta kaldığı sürece burada en çok konuşulacak konuların başında multimedya radyo geri görüş ve buna bağlı sorunlar oluşturacaktır... Şuan bile burada yazılan ilk problem olarak 3 kişiden okuduk gerisi Allah kerim...

• Vay arkadaş hangi araca niyet etsek kesin onda bir sorun çıkıyor😔

• redloves kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle düşünmenizi istemem, 3 yıl jimny kullandım bir gün bile pişman olmadım. 2 gün önce sordanız vitaraya puan 10 üzerinde 10 du bugün ise 9 diyebilirim. Fiyat fayda performans açısından eğer aradığınız gerçek bir Suv ise kesinlikle öneririm.

• Anlamadığım ve üstte belirttiğim şeyi tekrarlıyayım ...
    Size bosch multimedya ile satıyoruz dediler ve bu mu çıktı ?
    Ne ile sattıklarını sakladılar mı ki gizli saklı iş olsun ?
    Büyük ihtimalle özel istek yapın size ücreti mukabilinde değil Bosch, Clarion, Alpine vs bir multimedya getirip takarlar ... Bunu neden söylüyorum bu işin maliyet boyutu var ... Bu ürün ile bu fiyatı vermişler ve verirken bosch veriyoruz diyip bunu vermemişler ...
    Sizin mantığınız ile 1.4 turbo Vitara S de var yurtdışında burada onu satmayarakta sizi kandırmış hile yapmış oluyorlar ...
    Bakın avukat iseniz daha iyi bilmeniz lazım, 2. sınıf mal satmak ile hilekarlık, dolandırıcılık vs farklı şeylerdir ... Benim üstte bahsettiğim de isnatlarınızın yersiz olduğu, yoksa mevcut multimedya çok üstün, süper falan demedim, tekrar okuyabilirsiniz yazdıklarımı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilokann

Kesinlikle öyle düşünmenizi istemem, 3 yıl jimny kullandım bir gün bile pişman olmadım. 2 gün önce sordanız vitaraya puan 10 üzerinde 10 du bugün ise 9 diyebilirim. Fiyat fayda performans açısından eğer aradığınız gerçek bir Suv ise kesinlikle öneririm.

Subaru xv ve sonrasında suzuki vitara glx yukarıda anlatılan şeyler her nekadar ufak bir sorun gibi gözüksede ileride çok kafa ağrıtır. Türkiye ye ortadoğu ülkesi gibi muamele ediyorlar.

• ogress06 O kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ediyorum.Cinnah yokuşu için keşke 4x4 alsaydınız,yinede sağlık olsun.En azından standart ve ücretsiz olması gereken kol dayama ünitesini takmışlar.Multimedya ekranı konusunu takip edin derim.Ankara'dan sevgiler,saygılar.
    Bakın zaten anlatmak istediğim şey şu işin hukuki boyutu da bu amacım suzukiden milyon dolarlık kazandıracak haberlere çıkıpta, dünya otomotiv sektörü suzukide deprem yaratmak değil. Yurt dışında ne takılıyorsa onunla değiştirmek. Günümüz firmalarını ayakta tutan en önemli etkenlerden biri şeffaflık ve biz maalesef bu şeffalığı göremiyoruz. Benim dersim sonradan takılan tabletin kötü olması değil, aracın orjinalinin bozulmuş olması hatta bakın daha ileri gideyim belki bu tablet daha bile iyi olabilir belki de yapılan bu değişim bizim lehimize ancak, bu bize ne söylendi ne de bilgi verildi. Kaldıki bir çoğumuz bu aracı görmeden almak zorunda kaldık. Eğerki suzuki tütkiye sitesine girerseniz oradaki görselde yer alan fotolarda da orjinal ekranın ve bluetooth kitinin yer aldığını görebilirsiniz. Altına her ne kadat bu görsel bağlayıco değildir yazsa da bu bile tüketici adına aykırılık teşkil eder. Zaten baştan görsek fark etsek bunun adı gizli ayıp olmaz benim anlatmak istediklerim bunlar. Şunu da belirteyim inanın suzuki türkiye temsilcisi bu sorularıma yanıt veremedi adeta tutuştu. Başka bir müşteri yaklaşımımız olsa bırakın burada performansa falan girmeyi, etik olarak bile kimse bu firmanın yanına yklaşmazdı ama benim zoruma giden bu kadar iyi bir aracın bu kadar kötü idare edilmesi başka bişey değil.

• Bilokann B kullanıcısına yanıt
    Sizi tebrik ederim.Bilinçli tüketici olduğunuz için.Yurtdışındaki dağıtımlarında hep 7inçlik bosch marka multimedya kullanılmış.Ve hepsinde direksiyonda kumanda var.Büyük ihtimalle Türkçe olması için ülkemize gönderirken bunu takmışlar.Orjinal ürünün eldivenle dahi kullanılabileceği yazıyor.Aşağıya site resimlerini ekliyorum. Ayrıca konu çokta yabana atılacak bir konu değil,ancak araç bence de çok güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi ekleyemedimwww.suzuki-slda.com , kullanılan multimedya cihazla ilgili

• Bilokann B kullanıcısına yanıt
    Değerli forum üyeleri suzuki vitaranın multimedya ekranı konusunda ortaya çıkan durumdan dolayı kendi adıma üzgünüm.Böyle övdüğümüz ve mutlaka yollarda görmek istediğimiz aracın ekranının şimdiden sorunlu ve kalitesiz bir ürün olması gerçekten büyük talihsizlik.Firma düzeltici bir işlem yapmadığı sürece kendi adıma '' Suv alacak insanlara gelin bu aracı alın heryönüyle memnun kalırsınız ''demenin anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berilyum -- 30 Mayıs 2016; 21:06:29 >
  • Benimde anlatmak istediğim eleştiri hakkınız sonuna kadar mevcut, mevcut multimedyayı eleştirmekte hakkınız, suzuki türkiye bize değer vermediğinden ucuza mı kaçmış deseniz onu da haklı bulurum bu konularda değil itirazım ...
    Benim cevap yazdığım, ilk yazınızı okursanız ... "kandırma, gizli iş çevirme ve ayıplı mal satma" gibi isnatlarınız var benim itirazım bunlara oldu ... Yoksa ne suzuki türkiye ne mevcut cihazı savunmak değil yazdıklarım ...
    Büyük ihtimal Türkçe'ye çevirme sorunu ve fiyat avantajı gibi nedenlerle bu cihaz tercih edilmiştir ... Lakin tekrar söylüyorum distribütörlerin bu tür değişiklikleri çokça görülür ... Hatta bazı markalarda "navigasyon istiyorum" dediğinizde size alternatifler sunuyorlar ki bu alternatifler çin malı multimedyalar oluyor elbette ...
    Ve ek olarak o Bosch multimedya bu araçlar için orjinal demirbaş olmayabilir, siz bunu ön kabul ile yazıyorsunuz ...
    Tüm bunlardan sonra kaliteli bir hizmet nasıl olur derseniz alıcıya tercihi sorulmalıdır fiyatları ile elbette ... Yine de benim görüşüm mevcut durum hile ya da tüketiciyi kandırmak değildir ...

• Konuyla ilgili suzukiye mail attım ve bilgi istedim,sizlerde mail atınki böyle bir durumun genel anlamda sıkıntı olduğunun farkına varılsın derim.

Yazdıklarınıza katılıyorum.Kalite algısında'' kalite zinciri en zayıf halkası kadar güçlüdür diye tanımını yaparlar.''Şu anda Suzuki vitaranın en zayıf halkası multimedya ekranı görünüyor.Suzuki vitaraya sahip olmak ve Türkiye'de hakkettiği KALİTE PERFORMANS çizgisine kavuşmasını isteyen biri olarak yapılan yanlıştır.Siz arabanıza koyduğunuz bir sistemin eder değerinin misal 1/10 eder değerinde bir sistem takarsanız yaşanacak durum bu olur.Yaşanan bu durumu görmezden gelmek ve çözüm bulmamak ayrı bir yanlış olacaktır.Üstelikde Türkiye'de SUV segmentinde bir sürü model kıyasıya rekabet ederken Vitarayı baştan yenik başlatmış olurlar.Olmasını istemem çünki araba gerçekten güzel.
  • Aracı almayı düşünüyorum. Kendi sınıfında bir başka alternatif düşünmüyorum. Umarım bu sorunlar en kısa zamanda giderilir. Takip etmeye devam.

• Bu problemler kaç kişide var acaba, bende daha önce yazdığım gibi multimedia geri görüş kamerası hakkında gram sorun yok, telefondan bt müzik bile basar basmaz çalıyor, elektonik alet olmasından dolayı sorunlu ürun çıkma ihtimali de yüksek, her alan kişide bu problemin yasanması lazım ki kronik olsun, bakalım bu konuda şikayeti olan kaç kişi çıkacak ya da çıkmayacak.

• hollywood29 kullanıcısına yanıt
    Meraba bendede ayni aractan var birinci sorum yakit tuketiminiz nasil?ikincisi arabanin gece kapilarini acinca farlar yanmiyor bende arac calisinca yaniyor acaba bi ayarini acmakmi gerekiyor yoksa bu sekildemi?cok tesekkur ederim

• Güzel şeylerden de bahsetmek lazım mesela yakıt gibi. GLX 4x4 Şuan 400 km de ortalama 6.6 lt ancak çok sakin kullanmaya özen gösteriyorum. Far meselesine gelince bizde de far araç çalışınca yanıyor. Pek kurcalamadım ayarlarını

''Stabil çalışıyorsa mümkün olduğu kadar o halini koruyun...''
    Üzerinde multimedya ekranı olan insanların akıllı cep telefonu , evlerinde masaüstü veya laptopları ve büyük bir çoğunluğununda tablet türü cihazları zaten var.Bu kadar işletim sistemli cihazlara sahip olan araç sahiplerinin dur bakalım vitaranın multimedyasının işletim sistemini deneyeyim,olmadı rom atayım olmadı bir program atayım çalışıyor mu diyeceğini sanmıyorum.Yapacakları bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yapmak,geri viteste arkayı kontrol etmek Navigasyon ve radyo dinlemekten daha başka ne yapabilirlerki.İşletim sisteminiz (Android,İos,Win8 vb.) ne kadar iyi olursa olsun,donanım + arayüz proğramı ikilisi iyi iş çıkartmıyorsa sonuç herzaman problem olmuştur.Sonuçta Suzuki Vitara MOTORUNDAN,4X4 SİSTEMİNE VE EURO NCAPTE aldığı çok yüksek koruma puanlarla Japon Mühendisliğinin harikasıdır.Bu başarı bütünlüğüne sonradan konulan bir sistemin donanımından -yazılımından veya kalitesinden herhangi biri uyum sağlamıyorsa bu problemdir.Aracı alan arkadaşlarımızın hissiyatlarına bu yönden bakmanızı beklerim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.