Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.090
Cevap
184
Favori
988.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam kırmızıyla işaretli yerden bahsediyorsunuz dimi
    internetteki görsellerde kimisinde bluetooth kimisindede farklı bir imge şeklinde var
    sizde bu kısım hiçmi yok
    aracı alan arkadaşlar mümkünse iç resimleri paylaşırsa bizede öncülük ederler malum herkes bayi satış danışmalarının net bilgi verememesinden muzdarip

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)
  • Evet hocam ,o parça bende yok,ama bluetooth ekranda var,çalışıyor.yarın genel merkeze soracağım.glx de standart olması gerek diye düşünüyorum,aracı teslim alırken farketmiştim,satış temsilcisi ekranda olduğu için o aparatı kaldırmış olabilirler dedi ancak hiç mantıklı değil ,çünkü konuşmayı direksiyondan kapatmak daha pratik.gelişmeleri aktarırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Daha Suzuki Vitaram olmadı ama yardımcı olmak adına bu sisteme benzer bir sistem Mazdada (Akıllı Fren Desteği SBS ) var.Mazda 3'te yazdığına göre sistem 15km/s ile 200km/s arası hızlarda kullanılan bir sistem.Muhtemelen 15km/saat olan değerleri aynıdır.Arabanın performansına göre üst limit değişkendir diye tahmin ediyorum.Konuyu açtığın iyi oldu.Nihayetinde mazdada olsun suzukide olsun bu tür güvenlik sistemi sensörler ve yazılım bulunduğu bir elektronik karttan ibaret.Suzukide böyle bir sistem varken aracın yanlarına ve arkasına konulacak ikiadet sensörle yani toplam dört adet sensörle Arka ve Yandan gelecek araçları takip etme fonksiyonu niye kazandırmamışlar merak ediyorum.Ön aracı takip eden sistemin unsurlarından (sensör) dört adet daha koyacaksın ve yazılımını ona göre değiştireceksin.Radar destekli fren sistemi konusunda suzuki sitesi vitara pdf broşüründe bu sistemin çalışması konusunda dikkat çeken bilgiler var incele istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berilyum -- 30 Mayıs 2016; 1:16:41 >

• jubeii kullanıcısına yanıt
    4x4 vitarası olanlar bence kısa sürelide olsa bir köy-mezra offroadu yapmalılar.Altlarındaki SUV gerçek bir 4x4 ve performansını görmeliler diyorum. Etrafta ben SUV'um ve 4x4'üm diyen ama olamayan bir sürü model varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berilyum -- 30 Mayıs 2016; 1:00:38 >
  • recsad R kullanıcısına yanıt
    Geri görüş kamerasının jak yada konnektörünün temassızlığından olma olasılığı var.Araç dışında olmasından dolayı sensör camının temiz tutulması ve araç yıkatılırken dikkat etmek lazım zaten emanet gibi duruyor.Yinede yolun düşünce servise göstermekte fayda var.
  • berilyum B kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyleyeyim daha şöyle geniş çaplı bir deneme fırsatım olmadı açıkçası..
    Ama deneyince size bilgi veririm..
  • mavimantalite67 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum,iyi geceler.
    Kameranın ayağını tutan far aydınlatma tırnağı ilk yıkama da kırıldı, bakalım ne olacak, kamera sallanıyor. sanki bunun da sonu yok gibi.
    ayrıca rüzgarlıkların da pimleri açılıyor ve kayboluyor, dikkat.
  • Başka bayii ye de sordum,yeni gelenlerde direksiyonda bluetooth aparatı yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli forumdaşlar önemli bir konuya değinmek istiyorum, daha önce de geri görüş kamerası ile ilgili sinyal yok hatası alındığı konuşulmuştu burada. Ben de aynı hatayı yaşıyorum hatta bir keresinde yayın abuk subuk bir hal aldı onun dışında geri vitese takmama rağmen 10-15 saniye sonra görüntünün geldiğini gördüm ayrıca yine geri vitese taktığımda radyonun açılıp kapandığı abuk subuk takılmalar yaşadığımı fark ettim. çok takmadım biraz sabredeyim dedim. daha sonra bu sefer de radyoyu defalarca denememe rağmen açamadım artık iyice kafaya taktım. çünkü ekran tuşlarının kalitesi görüntü kalitesi falan olsun gerçekten 100 liralık çin malı tabletlerden farksız geldi. daha sonra aklıma bu işte bir iş olduğu geldi çünkü yukarıda da belirtildiği gibi daha önce gördüğüm direksiyon yanında bulunan bluetooth kiti eksikti. bu dığrultuda kafam iyice netleşti bu işte mutlaka bir iş vardı. çünkü aracın geri kalanı 10 numara olmasna rağmen bütün bu problemleri ekran ve bağlantılarıyla yaşamak tesadüf olamazdı. sonra aklıma youtube daki yabancı ülkelerde satılan vitaraların ekranına bakmak geldi. girip baktığımda o araçlardaki ekranla bizim araçlarımıza takılan ekranın farklı olduğunu ayrıca o araçlarda bluetooth kiti varken biz de olmadığını fark ettim. yani sonuç olarak bu ekranlar değiştirilmiş forumdaşlar. tamam kabul bu kullanıcıların daha çok teknolojik imkana sahip olması istenerek yapılmış ama aracın orjinali maalesef bozulmuş ve belirttiğim gibi sorunlara gebe. şuna da eminimki bu konuda çok çok fazla problem kulağımıza gelicek. bunu paylaşmak ve bu konunun nedenini nasılını öğrenmek istedim hepinize saygılar, teşekkürler...

• Değerli forum üyeleri az önce Suzuki Türkiyeyle görüştüm ve yukarıda belirttiğim durumları aynen izah ettim. Bu aracı almış ve alacak herkesin buraya gerçekten çok önem vermesini ve gerekirse bu konuda ortak bir çabaya girmeyi rica ediyorum. Bu noktadan sonraki tüm cümleler bana değil Suzuki Temsilcisine ait .Aracın yurt dışında satılan versiyonlarında BOSCH marka multimedya ekranı ve direksiyon yanında bluetooth mevcut. Ancak bu multimedya ekranı türkçe arayüz ve dil desteğinden yoksun olduğu ve bazı özellikleri türkiye şartlarına uyum sağlamadığı için (tabi bu konuları yerseniz bana pek inandırıcı gelmedi) araç türkiye sınırlarına bu ekran ve multimedya cihazları çıkarılmış yani boş olarak giriyor. Daha sonra bu çok bilmiş arkadaşlar ne bize bu bilgiyi veriyorlar ne de önümğüze bir seçenek sunuyorlar ve kafalarına göre üç kuruşluk tableti o boşluğa bir güzel monte ediyorlar. takılan aygıtın markası D harfi ile başlıyor şimdi tam anlayamadım orasını. buna uydurdukları bahane ve kılıf ise yurt dışındaki insanların bile eski marka ekranı çıkarttırıp bu D ile başlayan marka tableti taktırmak istedikleri yönünde. ( yine tabi bize yutturabilirlerse). sonuç mu ne? sonuç olarak yine bir Türkiye gerçeği ve aracın orjinalinin daha elinize geçmeden araç sıfır km deyken bozulması. hadi lanet olsun der geçersin ama o kadar kötü bir tabletki taktıkları ne doğru düzgün çalışıyor ne de kaliteli performansı sağlıyor. Ben ne yapayım geri vitese taktıktan 10 saniye sonra açılan geri görüş kamerasını ben ne yapayım açılmayan radyoyu. inanın tuşları bile o kadar eğretiki 15 günlük olmasına rağmen yerinde oynamalar hatta nerdeyse yerinden çıkmalar başladı. Bu satırları bir Avukat olarak kaleme alıyorum ve ankaradaki bayi ile yapacağım konuşma sonrasında da herhangi bir sonuca ulaşamama halinde tüm yasal yollara başvuracağımı hepinize iletiyorum. Böyle durumlara karşı bilinçlenmek çok önemli çünkü satılan mal ayıplı ve marka tarafından bu durum böyle gizlenerek yapılıyorsa belki daha neler neler dönüyordur insan pekte güvende hissedemiyor. Sizlerden ricam eğer aldıysanız lütfen sizlerde aynı durumu bayilerinizde konuşun çünkü şuna eminim bugün arıza çıkmazsa yarın çıkacak çünkü takılan parça orjinal değil. Alıcı adayı sizlerse kesinlikle bu konuda bilgi almadan netleştirmeden yola çıkmayın. Satırlarımı bitirirken araçtan gerçekten çok memnun olduğumu hatta araca aşık olduğumu belirtmek istiyorum yani kimse yanlış anlayıpta burada bir karalama operasyonu sanmasın. Zaten tüm mevcut görüşme kayıtlarım Suzuki Türkiyenin sisteminde de yer almakta. Kimseden korkumuz yok çok şükür. Ama kimse kimseyi salak yerine koymasın sonuçta verilen para kolay kazanılmıyor. Saygılar...

• vay arkadaş üç otuz paralık çin malı çakma tablet takmışlar resmen
  • Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

PLACE OF ORIGIN: CHINA

PLACE OF ORIGIN: CHINA

OLMASI GEREKEN
  • Bilokann B kullanıcısına yanıt
    Meslektaşım bir arayın görüşelim. Av.hakan 05392152137

• bu sabah istanbul kadıköydeki bayilerine gittim ne gl+ nede glx paketinde arkadaşın fotodaki kırmızıyla işaretlediği yer yok ikisinde de boş yani sadece bluetooth değil o kol parça neyse artık öyle bir kısım mevcut değil sorduğumda zaten net bir cevap alamadım yanlız söyle bir şey söyledi ilerki dönemde vitara s gelicekmiş ve araç 140ps olacakmış o model de olacağını söyledi açıkcası araç çok hoşuma gitsede bu tip alengirli işler midemi bulandırdı.ek olarak satış danışmanları sanki oraya emaneten bakıyorlar gibi geldi araçlarda artık standart olan abs esp yi sanki ilk suzuki icat etmiş de başka hiç bir arabada yokmuş gibi anlatması komik geldi benim için çok sıkıcı bir ziyaret oldu

• benim ekranla ilgili şu an için bir sorunum yok, anlatılanlar tüketici açısından önemli ama bu gibi satış yapan kurumlar genelde donanım vs değiştirme hakkını saklı tutar, bu internet sitesine girdiğinizde de yazıyor umarım sonuç iyiye gider ama ben pek olumlu birşey olacağını sanmıyorum

Bu arada vitara s gelirse şahane olur, geldiğinde bir incelemek lazım

gelişmeleri bende yakından takip edeceğim

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

• Tabletin memory si dolmus olabilir 15 sn de gelmesi goruntu, arkadaki uygulamalari kapatip bir deneyin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yakit tüketimi biraz dustu şoyle diyim,duz yolda bir ara 6.4 oldu ama genelde 8-9 civari bazen 10 oluyo. Birde yokusta cok iyi cikmiyor ben cinnahdan cikiyorum hergun baya zor toparliyor,benimki 4*4 degil bu arada. Kol dayama yapildi gayet guzel ici derin kullanisli,hediye olarak yapildi baska akliniza takilan varsa burdayim:)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.