Şimdi Ara

Yeni Symbol Kullanan Varmı??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar..Ben 2008 Model Mp3 calarlı Abs li Klimalı Celik jantlı bir Symbol almak üzereym...Eger bu araba hakkında bilgisi olan yada kullanmıs olan arkadaslar varsa ve bilgilerini paylasırlarsa sevinirim..tesekkurler

• 2004 model symbol üm vardı.Ama makjaylısını kullanmadım.1.4 16 valf olanı terçih et bence.Nasıl fiyat verdiler
  • Ben Clio symbolü tercih etmem,
    memleketimin aynı parayı vererek daha konforlu bir aracı hakettiğini düşünüyorum.
    Forumlardan artı ve eksilerini iyi okumak lazım.
    özellikle iç hacim ve konfor olarak eksileri var.

Aynı sınıfın otomobili Albea'yı tercih ederim.
  • git honda city al. hem az de az yakıyor.....
  • bende expresson plus symbol 1.4 16 v almayı düşünüyorum.
    abs,çift airbag,arka cam otomatik,dijital klima,çelik jant-sis farı.
    son 24.400 ytl fiyat verdi satıcı firma.
    bence konfor olarak tatminkar.
    arka oturma kapasite olarak beni düşündürüyor.
    2007 model ve üstü kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
  • Symbol Extreme die bi model cıkarmıslar,sınırlı üretim..ABS,MP3 calar,Celik jant,Elektrkli Ayna,KLima bi kac özelligi daha var..bu ozelliklerle 22000ytl fiyat verdiler bana..ama 5 kasıma kadar almam lazım..ve arabamı hala satabilmis deilim,sanırım zamlı almak zorundaym..bence bu fiyata iyi ozelliklere sahip bi arac
  • ya sirket bana kiraladı cok güzel sessiz dizel .inanılmaz az yakıyor ama bana bi sürüş zevki ve güven vermıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2007 Sybolüm var önceki aracım 6 ayda satabildiğim bir Polo Classic idi. İki aracı kıyaslayarak size yardımcı olmaya çalışacağım bu arada cevaplardaki subjektiflik rahatsız edici meselaAlbea al diyen arkadaşa tek sorum aynı modelde sıfırı aynı fiyat olan albealar ikinci ele düştüklerinde Symbollere göre neden daha az rağbet görür ve 5-6 bin YTL aşağı satılır ben bunu düşünerek gittim sıfır Symbol aldım.
    Geçelim konuya; Polonun kapıları kilitleri hava sistemli olduğundan kışın donardı, 3. vitese kadar araç toplanamazdı. 100 km ortalama yakıt 10-11 lt idi ve arka hızlı viraja girersem atıyordu...'.2. elini sormayın perişandı...
    Symbol çok pratik, sorunsuz, daha şu sorunu var diyene rastlamadım ama içi işçilik bakımından fakirleştirilmiş plastik kalitesizliği var, yol sesi alıyor, sinyal kolu çabuk arızalanıyor, camlar tıkırtı sesleri üretiyor ama ikisi arasında hangisi derseniz SYMBOL derim.
    Ancak Hyundai Era eğer fiyatı makulse o araç çok yi işçiliğe sahip, ben alırken fiyatı anormal farklıydı.
    Extreme iyi dizayn edilmiş bizimkilerde ABS ve Çelik jant yok direksiyon ve emniyet kemerleri ayarlanamıyor vb.
    Sonuç: içine siniyorsa kimseye bakma al, ikinci elde kaybın yok temiz temiz binersin istediğinde satarsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorkan -- 19 Kasım 2007; 8:40:30 >

• ahmbor a aynen katılıyorum.Symbol lerin gerçekten rahatsız edici yönleri var,ama alternetifleride yok.Albea-era daha üstün arabalar değil,hepsini kıyasladığında symbol bir adım yine önde.Bayilerin verdiği fiyatlar çok iyi geldi bana.22-24400 donanımlarına göre güzel fiyat vermişler.Ayrıca Ukkuli sen arabanı bayie takas olarak versen yeni araba alırken arabanı biraz daha fazla ettirebilirsin.Bayilerde şu anda takas indirimi varmış haberin olsun
  • Merhabalar,
    2007 model 1.4 8V Symbol yeni kasa aracım var 4650 km de sana şunu söyleyebilirim.aracımdan memnumum extrem modeli benim aldığımda yoktu gittim onu gördüm.gerçekten güzel extralar koymuşlar diğer arkadaşlarında yazdığı gibi bazı işçilik ve malzeme konusunda pek iç açıcı değil ama bu fiyatlarda daha iyisini bulmak zor.ben 2006 sonu alığımda klimalı Aut. versiyonunu 21.500ytl ye aldım . sen 500ytl fazla vererek çok daha fazla özellik alıyorsun bu anlamda şanslısın hayırlısı olsun ....
  • merhaba arkadaşlar
    2008 model expresson plus 1.4 16 v stil paket platin gri aracımı 05.12.2007 tarih itibarı ile teslim aldım.
    ilk izlenimler mükemmel tabiki daha önce 94 model şahinim vardı.
    Şahin ile kıyasladığım zaman mersedes gibi geldi bana.
    Dijital klima,arka cam otomatik.abs.çift hava yastığı.
    Yanlız lastik sesi alıyor.Bu sorun çoğu araçta var tabiki.
    Yakıtı daha ilk kullanımda düşük gibi geldi bana.
    Biraz km yapayım bazı şeyler netleşecek.
  • Kaliteli5 nick'li arkadaşım; arabanı güle güle kullan. Güzel bir seçim yapmışsın.

Lastik sesini içeri alıyor demişsin. Doğrudur. İlginçtir, ben de arabamı ilk aldığımda lastik sesini içeri fazla alıyordu. Hatta ilk aldıktan 2 gün sonra araba ile 120-130'a çıktım ve arkadan uğultu şeklinde sesler geliyordu. Bende önceden 90 şahin kullanıyordum ve o şahini tam 14 yıl kullandık. 90 Şahin öncesi de arabalarımız hep Şahindi ve bu Clio ile ilk kez Renaulta geçtik. Neyse, hatta dedim acab Symbol almakla hatamı ettim diye. Ama şu an lastik sesi ve o dediğim uğultu şimdi yok.

Symbol bence güzel bir araba. Şahsen 2004 Ekim ayından beri kullanıyorum. Arabam 2005 model Clio Symbol 1.4 AC/Authantique. Şu an 27 bin küsür km. deyim ve genelde hafta sonları kullanıyorum. İyi yanlarıda var, kötü yanlarıda var. MEsela şimdiki 2007 veya 2008 Symbollerin ön konsolu daha güzel ve şık. Donanımları güzel. Araba, kullanım olarak yumuşak bir araba ve seri bir araba. Performans olarak tabiki ahım şahım bir performansı yok ama Yeşil ışıkta kalkarken geride de kalmazsın yani. Arabayı iyi devirledinmi rampaları vs. gayet güzel çıkıyor. Ancak araba doluysa ve klima açıksa biraz bayabilir, ben şahsen klimayı kaparım. İstanbul içinde bir depo ile 500-550 km. gidebiliyorum. İstanbul dışı ise TEM dışı yollarda ortalama 100-110, ara sıra 120 ile 700 km. gidebiliyorum. Tabi klima ara sıra açık oluyor. Bakım olayına gelince, 2 kez yaptırdım. Biri 7500 km'de ve ilk bir yıllık bakımdı. Diğeri de 15000 bakımıydı. Onu da 18bin'de yaptırdım. Şu an çok şükür bir sorunum yok. Bence 20-25bin liraya sıfır km. araba almak isteyenler için en iyi araba budur diyebilirim. Hem yerli, hem servisi yaygın ve bol. Şahsen bundan sonraki arabamın Yeni Corolla veya Jetta olmasını isterim. Ama tabi şartlar el verirse. Ama yine de kapının önünde duracak ve işim ve evim yakın olduğu için hafta sonları kullanacağımdan dolayı yine aynısının sıfır km. sini almak isterim. Mesela ben bu arabamı yeni aldıktan 2 hafta sonra gıcıklık olsun diye sağ tarafını komple önünden başlayıp arkasına kadar çizmişlerdi. Tabi boya koruma vs. yaptırdım ama gitmedi. Nispeten ince olan yerler gitti, derin olan bir kaç cm. lik yer kaldı. Nazarlık olarak duruyor.
    Sevgiler, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 7 Aralık 2007; 14:12:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kaliteli5

merhaba arkadaşlar
    2008 model expresson plus 1.4 16 v stil paket platin gri aracımı 05.12.2007 tarih itibarı ile teslim aldım.

Hayırlı olsun arkadaşım.Kaça maloldu araba fiyat nedir,stil pk neler var.
  • edit: arabayı almışsın, hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend10 -- 8 Aralık 2007; 1:35:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaliteli5

merhaba arkadaşlar

lastik sesi yeni honda civicte de var. 40 km dedigi anda iceride bir ugultu...
    bence kafana takmana degmez.
    dijital klimanin yaz kis ne kadar faydali bir icat oldugunu anlayacaksin...
    guzel gunlerde bin.
  • teşekkürler
    stil paket farkı
    çelik jant ve sis farı başka fark yok.
    24.400 ytl peşin aldım.
    Geçen ay ileri tarihli kampanyası vardı.
    Bu kampanyadan aldım.
    Ama inanıyorum bayiler aralık ayında kotaları
    doldurmak için çok fiyat kıracak.
    Belki şimdi daha bile düşük fiyata alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.