şaka gibi diyince çok düşük sandım ama tam tersiymiş :) . Bu arada bu takas indirimi nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: eflatun
görürsünüz alan mutlaka çıkar
evet gördüm....dün önümde gidiyordu...dci....bende de sembol olduğu için dikkatimi çekti...dedim bu değişik bir model...tamponları şeritsiz bagaj açma yeri biraz daha değişikti... ben ce de o fiyata
Bence yeni corsa yanında bu arabaya bakılmaz bile.
bizim sirketin arabalari degisti hepsi clio Symbol (yeni) oldu...araba cıplak bi tek klima var..ic kokpit clio hacpack ile aynı(eski) onun dısında hic bir farkı yok bildiginiz sümbül iste istedikleri kadar opsuyon katsınlar arabanın kagıttan farkı yok...ha alınır mı? alınır..sehir icinde kullanırsınz cok ekonomiktir ama full une 37 milyar bayılınıcak kadar bi ozellik yok hatta hic bise yok....onu olcama 1 milyar dha eklerim sıfır opel astra 1.3 CDTI alırım spor paketli...bende cok merak ediyorum acaba o arabaya 37 milyarı kim vercek...
sadece sümbül değil kagıt olan renaultun tamamı neredeyse kagıttan. yenı arabaların tamamı neredeyse kagıt. ön arka çamurluklar tamponlar. vs
quote:
Orjinalden alıntı: unal.korkmaz
sadece sümbül değil kagıt olan renaultun tamamı neredeyse kagıttan. yenı arabaların tamamı neredeyse kagıt. ön arka çamurluklar tamponlar. vs
işte ben buna gülerim renault un tümü kağıtmış zuhaha çok komik gördüm seni renault kağıttan o zaman nie dünyanın en çok 5 yıldız alan markası ya bu euro n cap ta işi bilmiyor ya bizim milletimize sorsalar arabaları parçalamaya gerek kalmayacak
Nu yenisinin eskisinden farklarını tam olarak bilen , sıralayabilecek olan var mı? Özellikle motorda bi yenilik var mı?
............
Zaten renoya gıcığım. Şimdi bir kat daha arttı.
harbiden bu ne yaa corsa alırım daha iyi bide sümbüllemi uraşıcam sümbüle
ben alırım ama onu alan bir sümbülü 1-2 sene sonra bulup 18-19 gibi bir fiyata alırım
gerçekten çok pahalı ya reklamlarını gördüm tv de ama 37 etmes zorlasan etmez ya 37 bin ytl ye ne arabalar var bi araştırsan clionun önünden geçmessin.
renoya bu kadar para verilirmi yahuuuuuuuuuuuuuu
şimdi alanlara sorsan niye yaris,207 vs.daha ucuzken aldın desen ,bunun 2.eli var cumhuriyet altını vb.gibi derler 37'ye al 2 sene sonra kaça satabilirsin?
bu arabaya o kadar verceğine başka markanın lüks ünü alırsın
hadi oradan uleynnnnn
Genelde eski model araçlarda indirim yapıp stok eritmeye falan çalışırlardı şimdi tam tersi. 32.000 ytl 206 37.000 ytl sümbül iyice keriz sandılar bizi
eee yuh diyorum başkada bişey demiyorum..
troy nerde ? (:
ben dedım zamanında bişiler ama renocu fanatıkler hemen atladı cevap vermeye calıstı ondan reno hakkında konusmucam