Şimdi Ara

YENI SYMBOL'ÜN FİYATI ŞAKA GİBİ!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
24.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

renoya bu kadar para verilirmi yahuuuuuuuuuuuuuu

Ön yargılı olmamak lasım ama su ark ımın dedıgı herseyı annatıor
  • benzinlisini bilmemde dizeli bu paraya alıcı zor bulur.o paraya neler var.
  • onlar şov fiatı zaten.bu aralar sadece oyak üyelerine (kendilerini iyi hissetsinler ucuza alıyoz heyo) ya da toplu alım yapan şirketlere satım yapıyorlar.On da fiat yaklaşık 7-8 milyar düşüyor.
  • bu arabanın nesi bu kadar para eder anlamıyorum alt tarafı otomatik klima vs.vs. mi yani..direk
  • kısa bi süre böyle görünür bu fiyat; ama 30 milyara satılır bu arac..

renault sürekli kampanyalar düzenliyor sonuçta..
  • ramazandan snra 30000ytl nin altına iner merak etmeyin
  • 20 milyar olsada almam ben arabayı
  • Tasarım harikası bu araca o fiyat az bile..

Yazık ya!!! Bu memlekette adam kazıklamak bu kadar kolay olmamalı be kardeşim...
  • renault bu işleri eskiden beri yapıyor. bu ilk değil ki.yıllarca bu gibi tuhaf araçları yurdumuzda peynir ekmek gibi sattılar hala da satıyorlar.kendilerini kutlamak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weasvenom

20 milyar olsada almam ben arabayı

+1

• yaa verilen paraya yazık günah yaaa giderim son model corsa alırım hem havamda katlanır symbol e oranla hehe
  • 37.420 ytl'ye sümbül haaa! evet evet şaka bu .. fransız usulü türk yapımı doğu - batı sentezi berbat bir şaka
  • yok devenin bale papucu
  • Renault yeni Symbol için bu rakamı ister ama satabilirmi orası şüphe götürür işte.
    Bence 2007 sonuna kadar stokları yığılacak ve ellerinde patlayacak, sonra da stoklarını eritmek için ucube bir kampanya yapma derdine girecek Reno !
  • ben koşarak alırım 20000 e.
    quote:

Orjinalden alıntı: weasvenom

20 milyar olsada almam ben arabayı
  • Reno aklınca milleti kazıklayacağını zannediyo o fiyat civarında daha fazla donanıma sahip bir üst sınıf focus,civic,astra,corolla,jetta dururken kim gidip symbole para verir Bu fiyata clio alana
  • Bunlarınki 2. sınıf tüccar zihniyeti bence. Peşin para ile gidin bakalım kaça alıyorsunuz. Geçen bir muhabbet vardı, peşinde reno 3-5 bin indirim yapıyormuş diye. Pazarda bile % olarak o kadar indirim yapmıyorlar.

Bence firmada ciddiyet olacak. Edirne'de de, Kars'ta da, Ali'ye de, Ökkeş'e de aynı fiyata vermeliler. Adam alıyor 30'a 1 ay sonra bakıyorson biri 28'e almış. Hyundai'de olmadı mı aynı şey.

Ama kazıklayacak adam buluyorlar demek ki aynı şeyi yapmaya devam ediyorlar. Allah müstehaklarını versin.
  • Başlığı görünce bende çok ucuz sanmıştım ama reno nun böyle birşeye kalkışacağını sanmazdım. 30 dan fazla etmez bence o araba hatta 30 bile çok fazla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mllm

Bunlarınki 2. sınıf tüccar zihniyeti bence. Peşin para ile gidin bakalım kaça alıyorsunuz. Geçen bir muhabbet vardı, peşinde reno 3-5 bin indirim yapıyormuş diye. Pazarda bile % olarak o kadar indirim yapmıyorlar.

Bence firmada ciddiyet olacak. Edirne'de de, Kars'ta da, Ali'ye de, Ökkeş'e de aynı fiyata vermeliler. Adam alıyor 30'a 1 ay sonra bakıyorson biri 28'e almış. Hyundai'de olmadı mı aynı şey.

Ama kazıklayacak adam buluyorlar demek ki aynı şeyi yapmaya devam ediyorlar. Allah müstehaklarını versin.

haklısın. komşum geçenlerde fusion 1.6 tdci aldı. liste fiyatı 35.549.34ytl. ama 31.000 ya da 31.500'e bıraktılar, üstelik banka kredisiyle...
  • Yok artık o fiyata 1.9 dci 270 tork espli katlanır aynalı deri döşemeli cillllopp gibi 2. el laguna alırım beaa....

olurmu öle şeyy ya.....
    çok yanlış pişeyy olurmu yaaa...
    aaaa.....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.