Şimdi Ara

YENI SYMBOL'ÜN FİYATI ŞAKA GİBİ!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
24.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

güzel yazmışsın keşke sonuna bu fiyattan kendileri aynı aracı almayı düşünürler mi diye ekleseydin.
  • arkadaşlar konuşmalar sertleşmiş. bede çoğunlık gibi düşünüyorum o kadar parayı o arabaya vermem ama kötü olduğu için değil rakipleriyle kıyaslarsan ama alana saygı duymak lazım herkes kendi parasını harcıyor
  • bu karar bir Renault müşterisini memnun etmek üzere alınmıştır
    Renault'ta müşteri memnuniyeti 1. plandadır.
    bkz ekteki şikayet

şaka bir yana bence de fiyat yüksek ama arz talep pazarlama stratejisi.
    Özellikle otomastonla uğraşanlar bilirler liste fiyatları vardır ama normal müşteriye bile liste fiyatından satış yapılmaz.
    Firmalara bu liste fiyatı üzerinden %80 lere varan indirim yapılır.
    Normal müşteri ise %70 den alır.
    Hem aklıma madem bu kadar indirimli satacaksınız ne diye böyle liste hazırlıyorsunuz sorusu gelir

YENI SYMBOL'ÜN FİYATI ŞAKA GİBİ!!

YENI SYMBOL'ÜN FİYATI ŞAKA GİBİ!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncrd -- 3 Ekim 2006; 15:35:19 >

• Hepiniz buradasınız........ Şimdi o fiyata pahalı demiş olanlarda , bana verilen cevaplarda azımın payının verildiğini sanarak sona gülme vs kendince aşağıladığını sananlarda , bir tek o firmada mı akademisyen var bir tek onlar mı bu hesapları yapabiliyor diyenlerde , kendince bişeyler yazıp egosunu tatmin edenlerde......de oğlu de hepiniz. Biraz bekleyin fazla değil ramazan ve bayram bitsin yollarda en sık karşılaşacağınız araçlara dikkat edin.......Toysunuz Toy.... ben 47 yıldır bu ülkede ticaretle uğraşan profesyonel bir TÜRK VATANDAŞIYIM tabiki Anlayana yazmıştım ilkini
  • quote:

Orjinalden alıntı: U V E X

Hepiniz buradasınız........ Şimdi o fiyata pahalı demiş olanlarda , bana verilen cevaplarda azımın payının verildiğini sanarak sona gülme vs kendince aşağıladığını sananlarda , bir tek o firmada mı akademisyen var bir tek onlar mı bu hesapları yapabiliyor diyenlerde , kendince bişeyler yazıp egosunu tatmin edenlerde......de oğlu de hepiniz. Biraz bekleyin fazla değil ramazan ve bayram bitsin yollarda en sık karşılaşacağınız araçlara dikkat edin.......Toysunuz Toy.... ben 47 yıldır bu ülkede ticaretle uğraşan profesyonel bir TÜRK VATANDAŞIYIM tabiki Anlayana yazmıştım ilkini

Fiyatı pahalı bulan ve fiyatlandırma politikasını eleştirenlerden biri olarak cevap veriyorum:

Öncelikle 47 yıldır ticaretle uğraşana ben ne olursa olsun saygı duyarım.

ama renonun bu göz boyama ve balon fiyatlandırma politikasını görmezden gelemem.

uslup olarak da alayınız gelsin hepinizin ağzına lafı tıkarım gibi konuşarak

yine tepki çekiceksiniz.

Kendi adıma konuşayım.Toy olduğumu da düşünmüyorum .çünkü renonun satışlarının devam ediceğini zaten söyledim.

TOY olan bu aracı bu fiyata alandır.37 milyarlık fiyatı 32 ye alıp indirip yaprtılar diye sevinendir.

• quote:

Hepiniz buradasınız........ Şimdi o fiyata pahalı demiş olanlarda , bana verilen cevaplarda azımın payının verildiğini sanarak sona gülme vs kendince aşağıladığını sananlarda , bir tek o firmada mı akademisyen var bir tek onlar mı bu hesapları yapabiliyor diyenlerde , kendince bişeyler yazıp egosunu tatmin edenlerde......de oğlu de hepiniz. Biraz bekleyin fazla değil ramazan ve bayram bitsin yollarda en sık karşılaşacağınız araçlara dikkat edin.......Toysunuz Toy.... ben 47 yıldır bu ülkede ticaretle uğraşan profesyonel bir TÜRK VATANDAŞIYIM tabiki Anlayana yazmıştım ilkini

Reno clionun satış fiyatını eleştirmenin toylukla bir ilgisi olmadığı gibi bunu eleştirmek için 47 senelik ticari bir tecrübeye de gerek yok çünkü aracın fiyatı, donanımı, rakiplerin fiyatı, donanımı herşey ortada zaten. 47 senelik ticari hayatı olmanız ticari hayattaki her yorumunuzun doğru olacağı anlamına gelmez.Tamam tecrübe önemli şeydir ama bunu her olay için ayrı değerlendirmek gerekir, o konunun kendine özgü dinamiklerini de göz önüne almak gerekir.Forumdaki bu kadar insan clio için rakiplerine göre pahalı yorumları yapıyor ve almayacağını belirtiyorsa 47 sene ticari tecrübesi olan sizin ve çok iyi hesap yaptığını iddia ettiğiniz reno yöneticilerinin de bundan bir ders alması gerekir.

• quote:

daha 1 yıl önceye kadar baz donanımlı authentiqe versiyon symbol 17.000.ytl.ye veriliyordu.sadece ufak bir kaç değişiklik yaparak fiyatı 37.000.ytl.ye çekmek hiç adilce bir hareket değil.

bu olayı sorgulayan zihniyeti toyluk olarak değerlendirmek ise büyük bir hata.

renaultun tek güvendiği zamanında piyasaya ilk giren firmalardan olması ve Türkiye ortağının oyak olması.bunlara güvenerekten istediği fiyatı çekiyor.

• Forumda verilen cevapların iktisadi analizlere,iktisat politikalarına uygun olması zorunlu değil.
    Firmaların politikalarının -kendileri açısından- isabetli olup olmadığı da kolayca bilinebilir değil.

Ancak özgür iradeleriyle davranarak istediği aracı alanlara "dangalak" ,"eşek" demek
    kimsenin hakkı değil.
  • istediği kadar akademik kariyeri iktisadi zekası olsu n bu reno yöneticilerin. nerden biliyoruz para için göz boyama taktiği uygulamadıklarını.? pazarcı mantığı var ben 12 diyim 10 a bırakırım mantığıdır bu. yani bu üstün zekalı çok çalışkan reno yöneticileri ya bu zekayı kötüye kullanırlarsa? sorgucu eleştirici olmanın zararı yok faydası var. reno için zararı var elbettee. neyse zeki yöneticiler bunada çözüm bulur.

özet yaparsak. amerikada ülkeyi yöneten bakanlar başkanlar üst düzeyler çok mu düşük ıq ya sahipler? bi avuç petrol için 2 avuç kan akıtıyorlar.. şimdi onlar da zeki! e napacaz? zekasını insanların yararına kullanmadıktan sonra gerisi fııss..

araba konusunda fikir paylaştığım bir abimiz şöyle demişti " bu sümbülü reno 12 ye alternatif olarak üretiyorlar çünkü arka süspansiyonları çok sert ve bagajıda büyük. sebebi yük taşıyınca araba çökmesin" demişti.. yani taşra arabası demişti tıpkı toros 12 ler gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 3 Ekim 2006; 22:41:27 >

• symbol ucuz diye millet atlıyo ama bu fiyata çok daha kaliteli araçlar almak mümkün belkide yedek parça ve servis ücretleri diğerlerine göre dah makul olduğu için tercih ediliyor olabilir ama 30-35milyar symbole verene kdr gider focus astra fln alırsın tabi her şeyin bi alıcısı vardır ama performans/fiyat olarak hiçde cazip bi araç değil bence
  • bu araçta 5000 ytl indirim yaparlar adıda kampanya olur diorum ben...
  • arkdaşım afyonlu değilim fakat afyon sucuklarını artık ezberledim diyebilirim. sucuk işiyle fln uğraşmam sadece yerimbunu neden söylüyorum: afyonlular asla bariz öne çıkmış cum ve ik sucuklarını yemez çoğunluk olarak. çünkü bu 2 marka alışılmış tanınmıştır. nasısa satılacaktır 20 de dese 30 da dese.. 12-14 e sucuklar yenir afyonda.. aynı kalite tanıdık bildik insanlar üretiyor.. hikaye bitti.

reno da böyle işte.. türk milleti sümbülü çok sevdi hem ekonomik hem bagajı büyük. e bizde yıllardır bilinen markayız.. azcık fiyatına yansıtalım bu ekoluğuda bizde yolumuzu bulalaım.. diyodur heralde...
    quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

symbol ucuz diye millet atlıyo ama bu fiyata çok daha kaliteli araçlar almak mümkün belkide yedek parça ve servis ücretleri diğerlerine göre dah makul olduğu için tercih ediliyor olabilir ama 30-35milyar symbole verene kdr gider focus astra fln alırsın tabi her şeyin bi alıcısı vardır ama performans/fiyat olarak hiçde cazip bi araç değil bence

git en temizinden baba bi ghia focus al bora al.. sanki piyasada bütün arabalar iğrenç. öyle değil elbette. alırsın 2005. ne vergisi yüksek ne çok kullanılmış.. arabadan eminsen.. bomba gibi işte..www.bombahaber.com

• Dizel Corolla, dizel Sümbül den daha ucuz. Bu durumda iki firmanın pazarlama uzmanlarından biri bu işten hiç anlamıyo oluyor.Yanlış mı?
  • formula 1 de renonun paraya ihtiyaci var galiba bu parayida sümbül üzerinden kazanmaya çalisio anlasilan
  • Alanlara yazık valla. Tofaş 1,3 Multijet Şahin, güvenlik komfort ve spor paket sunsa bari.
  • Ya bunun sonu yok ki , Onlar üretecek birileri istediğimiz kadar eleştirip duralım alacak. arz talep.
  • BEND EBİ HATA YAPTIM 22,650 YTL YE CLİO SYMBOL ALİZE 1,4 ALDIM.....PİŞMANIN BİRAZ DAHA BEKLESEYDİM OPEL ALSAYDIM YA DA GOLF DİYE....AMA NE YAPARSIN PARA ETMİYO SATSAM....
  • quote:

Orjinalden alıntı: volker_2

BEND EBİ HATA YAPTIM 22,650 YTL YE CLİO SYMBOL ALİZE 1,4 ALDIM.....PİŞMANIN BİRAZ DAHA BEKLESEYDİM OPEL ALSAYDIM YA DA GOLF DİYE....AMA NE YAPARSIN PARA ETMİYO SATSAM....

Boşver sıkma canını,bi daha almazsın olur biter
    Hem 37000 verip almamışsın en azından
  • yılların kasasını aynı tofaş mantığı ile makyajla satmaya devam eden renoya bişe demicemde gidipde o kadar para verenlerin beyinlerinden şüphe duymamak için beyinsizliktir bence..
  • Arkadaşım o kadar da hakaret etme bence... Her malın bir alıcısı olur. Adamın fazladan çıkacak parası varsa nasibi bağlanır, sümbül olur sebebi çıkar o para,
    O gözle de bakmak lazım olaya...

quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

yılların kasasını aynı tofaş mantığı ile makyajla satmaya devam eden renoya bişe demicemde gidipde o kadar para verenlerin beyinlerinden şüphe duymamak için beyinsizliktir bence..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.