Şimdi Ara

YENI SYMBOL'ÜN FİYATI ŞAKA GİBİ!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
24.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alanın ya parası çok ya parasının dgerini bilmiyor yazık o paraya o araba çok yazık
  • sümbüle bukadar para verilirmi loo....
  • vallahi arkadaşlar napmaya çalışıyorlar bilmiom ama ben kesinikle o kadar para verip symbol almammmmm
  • 1.5 yıl önce İzmirde Asteğmen iken bir akrabamın ortağı olduğu oto kiralama şirketinden 0 bir Clio Symbol yollanmıştı bana...
    Eşimi almak için şehir dışına çıkıp geri dönecektim.İzmiri biliyorsanız,Konak'a inerken bir varyant vardır.İşte orada yola bir adam atladı ve panik fren yapmıştım 40-50 km hızla.Aracın stabilitesi öyle bir bozulmuştu ve arkası kaymaya başlamıştı.Spin atarak durdum neredeyse. Sonrasında tırsa tırsa çıkmıştım sehir dışına...O gün sildim Symbol'ü...
  • Bir kaç ay önce arkadaşım ford-fiesta aldı 31,00 YTL.Reno'ya o para bence de fazla.
  • megane parasına sembol yuuuh artık.
  • RENO KENDİNİ ARABA YAPIYO ZANNEDİYO NE KADAR ENAYİ BULURSA O KADAR İYİ
  • Bir kere bu modelle pazarda yer edindiler ya güya şimdi kaymağını yiyecekler akılları sıra...

Mümkün mü?
    Aklım hayalim almıyor.
  • Renaulta bugünlerde bişeyler oluyor. Formula 1 deki başarının sonuçları olsa gerek. Kangoo fiyatına bakarsanız yine bu gerçeği görürsünüz. Daha düne kadar en uygun fiyatlı hafif ticari oyken şimdi baz fiyatı diğerlerinin aksesuarlı fiyatına eşit. Symbol a da manyak bi etiket koymuşlar. Konforu alışkanlık yapacakmış. O paraya o arabaya binen adamın konfordan anlayan bir adam olacağını zannetmiyorum.
  • bu arabaya bu fiyatı verecek bırılerı olduguna ınanmak istemiyorum arkadaslar!!!
  • 37 milyara sümbül alacağıma gider babalar gibi d4-d corolla alırım 38 milyara
  • Sümbül ve 37 Milyar? Harbiden ŞAKA gibi.

Sümbül dünyada tek araba dahi kalsada almıyacağım tek araba.. Hele ki 37.000 YTL? Puahaha gülünecek durumu var Renault'un..

Üstüne 4 - 5 Milyar daha koy D sınıfı arabaya bin, hiç olmassa forsun yükselir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 8 Ekim 2006; 19:38:41 >
  • Renault, bu yılda F1 şampiyonu oldu seneye 50milyar yapar Symbolü
  • dikkat edersek hep dandik markalar ve ürünlr için bool bol reklam yapılır televizyonlar ı açıp bakın hiç bmw audi mercedes reklamı warmıdır olsa bile tutulmayan arçaları içindir.ama dikkat edin pejo reno reklamları daha fazladır nedendir acep....
    bu fiyata gider golf alırım baria arbaya biniyorum diye gezerim...
    clio reklamlarında konfordan bahsediyorlar bir de brodwayın güncel hali bence...
    bir de şu ermeni meselesi aklıma gelince tiskiniyorum fransızlardan....
  • YUHHHH 40 MİLYARA CLK 200 BULDUK 99 MODEL HER SEYİ VAR İCİNDE ARABANIN BUNLAR KAFAYI SIYIRMIS
  • Renault'nun veb sitesinden:
    Yeni Clio HB Dynamique 1.5dci 80bg teknoloji paketi, konfor paketi, elektrikli açılır tavan: 42.300 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesheit -- 8 Ekim 2006; 21:36:55 >
  • B segment bir arabaya bu kadar para verilmez, alıcı olursa üreticiler de fiyatları gazlıyorlar. böylece piyasa yükseliyor.
  • adamlar zaten deli gibi sattı millette bu dandiko arabayı millete aldı ne hikmetse!!!
    hayatımda renault almadım almamda bu iki yüzlü fransızlar yıllardır kalas gibi arabalar yapıyolar(kendi fikrim kulanan arkadaşlar alınmasın) bundan sonrada artık satarlarsa bizim türk milletinin
    ayıbıdır dicem! herkes biliyoki bircok insan bu sektörlerden ekmek yiyor ama gel gör ki fransız kazıgını
    her yerde yiyiyoruz. bir şekilde boykot edilmesi lazım en azından bir sektörde mutlaka!!
  • Hadi Symbolu anladık abartı bir fiyat hakikaten. Peki ya Grande Punto hakkında ne düşünüyorsunuz en donanımlı diesel versiyonu (emotion) 37.480 Ytl .
    Her ne kadar Punto ile Symbol karşılaştırılmaması gerekse de Punto için de abartı bir fiyat. Ne otomatik vites var ne büyük jantlar, metalik boya bile yok. Esp, Asr bile extra güvenlik paketi ile alınıyor. Asıl Fiyatı GRANDE bir araç.
    Bu nasıl bir en yüksek donanım seçeneği anlamadım. Otomatik vites yada güvenlik pakedi alayım desen o fiyata taş gibi Honda Civic , Toyta Corolla, Golf gibi arabaların otomatik viteslileri bile var ve standart donanımları oldukça yüksek sayılır.

Türkiye'deki bilgi eksikliği ve eski alışkanlıkların bırakılmaması nedeniyle tam rekabet piyasası oluşamamaktadır ve tüketici paşa paşa kazıklanmaktadır , fazla fiyat verip daha az kalite ve tatmin almaktadır . İşin acı yanı bunun farkına bir türlü varamamalarıdır.

Yine de zevkler ve renkler tartışılmaz diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaynar -- 14 Ekim 2006; 22:30:30 >

• puntoda esp standart olmuş artık
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.