Bildirim
Yeni T Shirtlerim nasıl arkadaşlar SSli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
mesajim bulunsun belki beleş kıyafet vermek isteyen olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 12 Temmuz 2013; 18:03:37 > -
İkinciyi nerden aldın -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity
İkinciyi nerden aldın
Sons of Anarchy mi Captain America mı? -
Çok güzel ikisi de, özellikle ikinciyi dizinin büyük bir hayranı olarak çok sevdim. Nereden aldınız acaba? -
güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: Genesis.
Çok güzel ikisi de, özellikle ikinciyi dizinin büyük bir hayranı olarak çok sevdim. Nereden aldınız acaba?
Bende diziyi çok sevdiğim için aldım giydiğimde hemen jax gibi davranasım geliyor .
T Shirtleri Kocaelinde bu tip T Shirtleri satan mağaza var bilenler bilir Ivır Zıvır Rock Shop diye.Onun dışında Sons of Anarchy t shirt ü arıyorsan rocknlove.net den alış veriş yapabilirsin fakat baskıları lazer baskı alış verişim oldu önceden güzel iş yapıyorlar. -
Sons Of Anarchy'li olanı nereden aldın hocam. PM atarsan veya yazarsan çok iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: MovieScout
Sons Of Anarchy'li olanı nereden aldın hocam. PM atarsan veya yazarsan çok iyi olur.
üst mesajda bahsettim -
quote:
Orijinalden alıntı: Sweeny
quote:
Sons Of Anarchy'li olanı nereden aldın hocam. PM atarsan veya yazarsan çok iyi olur.
üst mesajda bahsettim
http://www.orijintekstil.com/Sons-of-Anarchy-T-01,PR-1129.html
Hemen alıyorum ben buradan. Kalite umarım sizin tişörtünüz ile aynı olur.
Aha hocam sizin tişört markası ile aynı olanı buldum. Hemen alıyorum buradan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MovieScout -- 12 Temmuz 2013; 18:15:41 >
-
quote:
quote:
quote:
üst mesajda bahsettim
Keşke bende oradan alsaymışım gittiğim yerde son kalandı ve sadece M vardı dar olmasına rağmen aldım gömlek içi giyebiliyorum sadece
-
Not bad. -
quote:
quote:
quote:
quote:
üst mesajda bahsettim
Keşke bende oradan alsaymışım gittiğim yerde son kalandı ve sadece M vardı dar olmasına rağmen aldım gömlek içi giyebiliyorum sadece
Hocam baskı kalitesi falan nasıl, tırnak atınca beyazlıklar çıkıyor mu yoksa iyi mi gayet?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
üst mesajda bahsettim
Hocam baskı kalitesi falan nasıl, tırnak atınca beyazlıklar çıkıyor mu yoksa iyi mi gayet?
Baskısı güzel fakat bu tip t shirt leri biliyorsun makinede yıkamak hemen bozar ya en kısa programda soğuk ve sıkmasız yıkayacaksın ya da elde yıkayacaksın.
Bir önceki aldığım T shirt öyle baskılıydı annem ilk yıkamada bu hale getirdi.Artık atlet diye giyiyorum canım Muse t shirt ümü.
-
SoA güzelmiş, ben de geçen almıştım 2 t-shirt konu da açmıştım, benim aldıklarım da SoA gibi '' Orijin '' basımıydı, etiketler aynı -
güzelmiş -
-
-
-
SoA güzelmiş
Benzer içerikler
- kod adı bahtiyar hikayesi
- kara merhem kullananların yorumları
- kyk izin hakkı bitince ne olur
- 1 haftalık süt içilir mi
- kısa boy kaç cm
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X